Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Szerelmi bánat tini fejjel

Közzétéve: 2018. 11. 13. Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 29 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szerelmi bánat, gyerekkori szerelem, összetört szívek, belehabarodás, kiszeretés... nincs senki más, aki annyira vágyna a szerelem után és annyira szenvedne, ha elveszíti szívének kincsét, mint a tinik.

 
A „Dan a való életben” című filmben Dan tinilánya Cara őrülten beleszeret barátjába, Martyba, akit soha többé nem akar elhagyni. Mikor Marty ellátogat Dan házába, az apa elküldi őt, Cara pedig sikoltva kiabálja neki "Te vagy a szerelmem gyilkosa!". A tény, hogy a lány csupán három napja ismeri a fiút, számára semmilyen különbséget nem tesz ahhoz képest, mintha már ezer éve szeretnék egymást.

De mi okozza ezeket a heves, forró és irracionális érzelmeket a tinikben a szerelmi csalódás esetén? A hormonok mellett még számos asztrológiai részlet is. 14 és 16 éves korunk körül a Szaturnusz szembenállását tapasztalhatjuk. Az asztrológiában ez a szembenállás más emberek tudatos bevonzását eredményezi, olyanokét, akik kedvesek, aranyosak, akiket szeretnénk tisztelni, s akikben meglátunk valamit önmagunkból. Az illető köré aztán cukorhabos fantáziákat szövünk, - gyakorta gyorsabban, mint, hogy háromszor kimondanánk: cukorka. A Szaturnusz a felfedezés felejthetetlen tükrét tartja elénk, míg a Vénusz reményt visz ebbe a románcba. Vénusz már a legendában is ellenállhatatlanul magához láncolta hódolóit, ahogyan a bolygó is teszi azt az életünkben és érzéseinkben. Erős vágyat érzünk a szerelem és a kötődés iránt. A Vénusz csodás dolgokat hoz mindennapjainkba, viszont a Szaturnusz hatásával együtt igen vegyes érzelmekkel bírunk majd. Egyik nap őrületesen belebolondulunk a másikba, a következő nap viszont ki nem állhatjuk ugyanazt a személyt. Mindegy mennyire nagy az ellenállás, a szerelmes buborékok kipukkannak körülöttünk. A saját csapdánkba esünk, - kétségeinknek köszönhetően.

Vannak persze fura álmok vagy éppen beszélgetések is kiszemeltünkkel, miután elgondolkozunk, hogy egyáltalán mi a csudáról beszéltünk, s egy nyelven tettük-e ezt? Na és persze ott van a plátói rajongás is valaki iránt, akinek a neve mellett sok-sok szivárványos rajz, szívecske szerepel naplónkban, s megesik, hogy a másik persze azt sem tudja, hogy létezünk.

A Vénusz és a Szaturnusz azonban nem akarja, hogy szenvedjünk, hanem, hogy megnyissuk szívünket a másik felé. Az előszónkban szereplő filmben Cara szerelme viszonzott volt, ám a való életben ez nem mindig van így. Ez nem jelenti azt, hogy nem lennénk szerelemre méltóak, csak azt, hogy meg kell tanulnunk felismerni, hogy mi és ki tesz minket boldoggá. Ironikus módon leginkább akkor tudjuk csak, hogy mi tesz minket boldoggá, ha valakivel valóban boldogok is vagyunk.
Forrás: Ezoterikus.hu