Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Bonyolult az életed? Lehet, hogy a neved miatt?

Rendezvényekre kell egy jósda!

Csupán néhány programötlet a 200-ból:

Ismerje meg további ötleteinket! Családi nap, céges rendezvények, privát partyk, bálok? 17 évnyi tapasztalat, megújuló ötletek, ingyenes dekoráció!

Holdnaptár

10 ismérv arra: Valóban Ő az Igazi?

Közzétéve: 2017. 11. 12. Írta: EGG Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 345 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

De honnan tudom ki az igazi? Szerelmi kapcsolataink már egészen fiatal korban komoly érzelmekkel, elmúlásuk mély nyomokkal járhat. És még sok mindennel...

Életünk későbbi szakaszában is hasonló érzelmi ívet írnak le kapcsolataink.
A tétova kezdet, a bizsergető, véletlen érintések, a félrecsúszott puszik, a tapogatózó poénok, hogy meddig mehetek el nálad, és mit viselsz el belőlem, két lélek tánca az alakuló kapcsolat előtt.

Befészkeli a lehetséges partner magát a gondolatainkba, először csak alkalmanként bukkan fel, a gyakoribbá váló találkozások erősítik az egyébként is felfokozott érzékek izgatottságát, így megjelenik álmainkban, míg végül azon kapjuk magunkat, hogy várjuk a telefonhívását, hiányzik a hangja, a gondolatai.
Minden kezdet nehéz - közhely, de igaz -, nincs ez másként a bimbózó kapcsolatokkal sem.

A képzeletünk játszik velünk, vagy valóban ránk kacsintott, társaságban azt a hangsúlyos mondatot valóban csak nekünk szánta-e, amikor mélyen a szemünkbe nézett – és valljuk be őszintén, a környezet végtelenül messzire került akkor tőlünk…

1. Bemutatom a családomat

Amikor szüleid, testvéreid, rokonaid megismerik kiválasztottadat, szóba állnak vele, nem várják meg angolosan, hogy ő szólaljon meg először, próbálják oldani a hangulatot.
Nem kell elkeseredni, ha első látásra úgy tűnik, hogy nem sikerült a találkozó velük, lehet, hogy csak egy régi emlék bukkant fel a múltból, ami hátráltatta a kommunikáció kialakulását.
Feladni ráérsz később is, ha végképp ellenzik, még mindig eldöntheted, hogy neked mennyire éri meg szembefordulni szeretteiddel, akik tételezzük fel, hogy pusztán jó szándékból tesznek keresztbe.

2. Bemutatom a barátaimat

Manapság hamarabb ismeri meg a baráti társaság a partnert. Az ő véleményük és hozzáállásuk nagyon fontos a későbbiek során, hiszen elősegíthetik az összeboronálást, de a szakítást is. Közös hobbi, azonos érdeklődési kör tart össze egy csapatot.
A vezéregyéniségnél előkészítve a terepet a találkozáshoz, a folyamat gyorsabb lesz, a szimpátia hamarabb kialakul.


3. Élvezed a társaságát

Apróságokból fog kiderülni, ő is így érez-e? Kevés ember meri felvállalni az érzéseit, aki igen, az már tudja, hogy az Élet túl rövid ahhoz, hogy elpocsékoljuk a pillanatokat. Az ilyen ember nyíltan a másik szemébe meri mondani, ha hiányzik a hangja, az érintése, anélkül, hogy tolakodónak tűnne.
Általánosságban nem ez a jellemző, tehát figyelned kell az apró jelekre: szemedbe néz-e? Magához húz-e, amikor megpusziljátok egymást? Játékosan megérint-e? Kedveskedik-e neked bármivel? Elfelejted-e a közelében, a múltbéli fájdalmakat? Beszélgetésbe merülve meg tudnád-e mondani, hogy mennyi az idő? Volt-e közös témátok, ami egymásra épülve, szót szóba öltve kitartott órákon, akár egy délutánon, estén át?

4. Megbízol benne

Nem félsz kitárulkozni, és ő is mesélni kezd az életéről, a munkájáról, világnézetéről, gyermekkoráról, érzelmeiről. Nincs bennetek félelem a személyes témák érintése során, tökéletesen megbíztok egymásban.

5. Pártfogásodba veszed

Isten és ember előtt megvéded, harcolsz érte, a becsületéért, az igazáért, egyetlen rossz szót nem tűrsz meg róla. Nem félsz nyíltan felvállalni dühödet, ha sérelem éri. Segíted a jó kép kialakítását személyéről másokban.

6. Változtatsz

Ami korábban csak nyűg volt, most élvezetté válik, csak azért, mert találkoztok.
Új frizura, új smink, új ruhatár, új kedvtelések – semmi sem drága, mindent bevetsz, hogy elkápráztasd. Közben azt hajtogatod, hogy mindezt magadért teszed, mert neked így jó. Korábban is változtathattál volna…, ideje tudomásul venned, hogyha más nem is lesz a kapcsolatból, az életedben katalizátorként működik.

7. Szórakozottá válsz

Nehezen tudsz a munkádra, a tanulásra koncentrálni, mert álmodozol, terveket szövögetsz, azon jár az eszed, hogy mikor és hol fogtok újra találkozni.
Reménykedjünk, hogy hasonlóképpen érez ő is, amit természetesen elmondani nem fog. Ha mégis megtenné, az már az elmélyült bizalom jele.
Vannak emberek, akik virágnyelven közlik a fontos információkat a másikkal, figyelj az elejtett szavakra, félmondatokra.
Mind azt jelzi, hogy ő is idegesen készült a találkozásra, elváláskor pedig az addig oldott arckifejezés feszültebbé, idegesebbé válik: valószínűleg azon gondolkodik, hogy jó benyomást tett-e rád, hogyan kérjen új randit és mit fogsz mondani, ha megkérdezi?

8. Hormonok játéka

A felszabaduló oxitocin reggeltől estig képes pörgetni az agyadat, a képzeletedet. Romantikus terveket szövögetsz, felidézed a legutolsó találkozást, az érintését, ezekből merítesz erőt a következő találkáig.
Időnként erős szívdobogást kapsz, amiről orvosi papírt szerzel, hogy nem szervi eredetű.
Csukott szemmel látod a borostáját, meg tudod mondani, hogy hol választja el a haját, a szeme színének pontos árnyalatát különböző fényviszonyok között, érzed az illatát.
Áradozol róla barátnőidnek, akik vagy lehűtenek, de nem érdekel, vagy biztatnak, és ettől még magasabbra szárnyalsz.

9. Titkok a múltból

Vágyod megismerni életének minden szegletét, rossz periódusokról hallva vigasztalod, bátorítod, humoros eseteken vele nevetsz, kellemes élményeket felidézve magad is megkönnyebbülsz. Sötét foltok sem gyengítik érzéseidet, ettől csak emberibbé válik a szemedben, mélyíti a bizalmat: lám, kitárulkozott, ennyire megbízik bennem, tudom mire számíthatok a jövőben.

10. Ábrándozás – a jövőtök útjának kulcsa

Nem a Nicsak, ki beszél? – féle ábrándozásra gondolok, amikor füstös lakásban tucatnyi gyerek üvöltözve követeli a vacsorát, hanem valódi, romantikus, szerelmi házasság képét vetíted magad elé, gyerekekkel, szép otthonban, jó munkával, családi programokkal.
Elmélázol, hogyan ébrednétek egymás mellett, mivel foglalatoskodnátok egész nap, milyen lenne az éjszakai ágyjelenet, majd annak gyümölcse, közös gyermekeitek…, maga a boldogság.
Forrás: Ezoterikus.hu