Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Hogyan tedd intenzívebbé az orgazmust?

Közzétéve: 2019. 11. 09. Írta: EzoDoki Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 201 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hallottál már a Kegel gyakorlatokról? Ha edzésben tartod magad, nem csak a szexuális életednek, hanem bizony egészségednek is jót teszel.

A Kegel gyakorlatok a női alhasi izmok elernyesztéséről, megfeszítéséről szól. Amennyiben kellőképpen edzésben tartod magad, nem csak a szexuális életednek, hanem egészségednek is jót teszel. Ismerd meg a Kegel-gyakorlatok módszerét!

Már több mint 50 éve tudjuk, hogy a női alhasi izomcsoport, - a PC- izmok - jelentős szerepet játszanak a szexualitásban. Arnold Kegel 1952-ben tréningszerű gyakorlatokat fejlesztett ki azért, hogy testközelbe hozza a hüvelyi orgazmust. De ez csak egy a sok áldásos hatás közül.

Mire jók a Kegel gyakorlatok?

- Jóval intenzívebbé teszi az orgazmust. A hüvelygát környéki izomcsoportok reflexszerű, ritmikus összehúzódása által intenzívebbé válik az orgazmus.
- Nagyobb örömet és kielégülést okoz a férfinak, - hiszen a hüvelyfal hullámszerű mozgatása erőteljesebben izgatja partnerünket.  
- Megelőzi a vaginizmust, - ha ez már fenn áll, könnyen letudható. 
- Segít a hüvelykörnyéki izmok ellazulásában a behatolás előtt.
- Megakadályozza a korai vizelet csepegést, illetve fennállás esetén javít a helyzeten.
- Megkönnyíti a szülést
- Segít a megfelelő időpontban a feszes tolómozgást előidézni, így akár a gátszakadás, gátmetszés is elkerülhető
- Megőrzi a hüvely feszességét, rugalmasságát

Tippek a gyakorlatok végzéséhez:

- Vizeletürítés közben: a vizeletet úgy engedd ki, hogy PC izmaidat összeszorítva pár másodpercre abbahagyod a vizelést. Ezt ismételgesd.
- Fekve: Feküdj a hátadra! Húzd hátra a lábaidat és húzd össze PC izmaidat! 3-4 másodpercig maradj ebben a pozícióban, majd ernyeszd el magad, s ismételgesd a gyakorlatot. Az összeszorítást ismételgesd, majd hosszabbítsd meg a szorító időt. Fontos, hogy teljesen lazulj el a mozgás közben. Napjában többször is alkalmazhatod.
- Fekve a partnered segítségével: Avasd be partneredet is a gyakorlatok rejtelmeibe! Ellenőrizzétek az ő ujjaival, milyen ügyes is vagy! Tapasztalatairól adjon visszajelzést, beszélgessetek közben! Érdemes váltogatni a szorítások erősséget és időtartamát! Ha már jól megy, próbáld meg kinyomni és beszívni az ujját vaginádba. Ha ez sikerül, profi lettél.
- Hatékonnyá akkor válik az edzés, ha rendszeresen, naponta többször elvégzed a gyakorlatsorokat. Ne felejtsd el, hogy bárhol, bármikor alkalmazhatod, akár: állva, séta közben, munkahelyen, otthon, vagy utazás közben. Előfordulhat, hogy enyhe szexuális izgalmat érzel közben. Ez ne rémisszen el!
- Tippek haladóknak:  szerezz magadnak gésa golyókat, 1, 2, vagy 3 kis golyó van összefűzve, mely golyókban egy másik súlyosabb golyócska rezeg, mozog. Helyezd fel egy kis síkosítóval a hüvelyedbe. Háton fekve próbáld meg benntartani, "megfogni" őket. Majd próbáld meg kifelé tolni, majd felfelé szívni. Sok gyakorlást igényel, de megéri!
Forrás: Ezoterikus.hu