Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Létezik Nagy Õ! Most végre kiderül, hogyan találhatsz rá!

Közzétéve: 2019. 11. 06. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 204 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tényleg létezik a nagy Õ! Párterapeutánk válaszol a kérdésekre, hogy létezik-e, és hogy megtalálhatjuk-e az Igazit! Hol vannak a tipikus hibák?

 
Igaz, hogy a férfiak elsősorban a hosszú lábakba szeretnek bele, míg a nőknél a széles mellkas és a vastag pénztárca imponál?

- Ez a klisé inkább igaz a férfiakra, mint a nőkre. Ha megkérdezzük a férfiakat, hogy mi fontos nekik egy nőn, általában olyan válaszokat kapunk, hogy: legyen szexi, karcsú. Azonban sok nő számára manapság nem döntő a férfi anyagi helyzete. Az igazán A osztályos férfiak olyan nőknek valók, akik valóban hűségesek és megbecsülik a férfiút. Különben az hamarosan továbbáll.

A belső értékek fontosak. A férfiaknak is?

- Természetesen. A férfiak sem csak a külsőre figyelnek. Azonban fontos megjegyezni, hogy a túlzottan intelligens nők félelmet keltenek a férfiban, különösen, ha az már 30 feletti és igen sikeres karriert futott be. Ez egy ördögi kör: a jó partik többsége elkelt, a maradék meg fél a kihívástól.

Ez az oka, hogy annyi a szingli manapság?

- A legtöbb szingli tulajdonképpen nem szingli, csak épp nem adja fel a függetlenségét és inkább külön háztartást vezet. Soknak túl idealizált kép lebeg a lelki szemei előtt, melyhez nehéz megfelelő alanyt találni. Magukat magasabb rendűnek tartják, és ezért képtelenek megállapodni valaki mellett.

Hogy lehet megszabadulni a túl magas elvárásoktól?

- Az ideálist tartsuk szem előtt, ne a tökéleteset! Neked is vannak hibáid, a másiknak is, keresd meg, és ha tudod, fogadd el! A végén úgyis a pozitív és a negatív jellemzők összhatása a lényeg.

Hisz abban, hogy a hasonlóság összeköt?

- Inkább egymás ellentétei vonzzák egymást, de tulajdonképpen egyéne válogatja. Vagyis ha hasonlítunk egymáshoz, az csak megértést jelent, nem igazi szellemi labdajátékot.

Vagyis kell az egyet nem értés?

- Tulajdonképpen kell, hogy a céljaink megegyezzenek! Ugyanakkor valakinek épp ez az unalom maga, hogy mindenről ugyanaz a véleményünk. Ne gondoljunk negatív hangulatú veszekedésre, hanem eredményes problémaorientált vitára inkább!
Forrás: Ezoterikus.hu