Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Melyik a legidegölőbb férfimondat?

Közzétéve: 2017. 11. 05. Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 374 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Később még megbeszélhetjük! - mondja a férfi, s ezzel nem feltétlenül akar lerázni, nekünk pedig nem kell ebben a mondatban is értelmet keresni...

"Később még megbeszélhetjük!" - A férfiak jobbik oldala

Igazán idegölő mondat, nem igaz? De néha tényleg jobb, ha kis távolságot tartunk egymástól, mielőtt még újra belemennék egy végtelen vitába. Inkább hallgatni, mint az örök hibákat egymás fejéhez vágni újra és újra. Tanuljunk egy kicsit a férfiaktól is!

Napsütéses vasárnap reggel. A férfi tegnap egész nap sportolt a haverokkal. Jól elfáradt és most kicsit még nyújtózkodni szeretne. A nő már ébren van, a konyhában matat. Amikor a szobába lép a tálcával, látszik, hogy tele van szemrehányással, amiért ma sem indulnak el korán kirándulni. A férfi megjegyzést tesz, hogy maradhatott volna még a nő is végre egyszer tovább az ágyban. A nő megsértődik és közli, hogy a mosogatás már a férfira vár.
Na igen, klasszikus eset, hogy kell elrontani a szabadnapunkat. Újabb ok, hogy mindketten megsértődjünk és, hogy felidegesítsük magunkat.

A nő

A legtöbb nő sokkal inkább kiismeri magát az érzelmekben, mint a férfiak. A nők szinte élvezettel merülnek el abban, hogy mi az, amit éreznek és gondolnak. Analizálják az okokat és közben mások érzéseit is vizslatják. És mindenekelőtt, a felfedezett dolgokat meg akarják beszélni másokkal.

A férfi

A férfiak többsége ezzel ellentétben nem nagyon foglalkozik ezekkel a dolgokkal. Kevesebb energiaráfordítás, kevesebb probléma. Ez azonban nem jelenti azt, hogy gondolkodás nélküli semleges magatartásra szólítunk fel, de egy kis lazaság igazán nem árthat. Inkább szabaduljunk meg a bántó mondatoktól, mint " Válaszolnál légy szíves?" és...

Beszéljünk kevesebbet az érzéseinkről!

A hallgatás is megengedett olykor. És a kivárás. "Valami bánt?" Na ez az a kérdés, amire lehet válaszolni és a férfi oda is fog figyelni. Végre most ő találgathatja, hogy mi bánt minket. Egy kis szerepcsere sosem árthat. Ne akarjunk mindent definiálni, hogy pontosan mit érez a másik, és mit jelent számára ez a kapcsolat. Főleg, hogy a férfiak amúgy is rettegnek, hogy a nők félreértik őket. Már egy egyszerű kérdés is csapda lehet: "A fekete vagy a piros ruhát vegyem fel?" "A feketét?" a nő logikája: "Miért, szerinted a piros kövérít?". A nők gyakran olvasnak a sorok között, pedig nincs is ott semmilyen tartalom. Nem kell folyton az érzelmekről beszélni, ott van pl. a sport, a technika, a színház. Adjuk meg a módját! Menjünk el valahová kettesben, hazatérve bontsunk ki egy üveg pezsgőt és beszéljünk az élményekről!

Veszekedés drámatagozat nélkülieknek!

Ha a férfival nehéz beszélgetni, akkor aztán még nehezebb lesz vele veszekedni is. Van egy női és egy férfi típusú veszekedés. A nők szemrehányást tesznek, felemelik a hangjukat és csapkodnak. A férfiak azonban gyakran tudomásul veszik a "hisztit" és elmennek, hogy nyugodtan analizálják a történteket. A férfiak az adott problémára koncentrálnak, míg a nők a múltbeli sérelmeket is felhozzák, amivel teljesen összezavarják párjukat. A férfiak nem foglalkoznak a múlttal túl sokat. Ami elmúlt, elmúlt, - és már nem lehet rajta változtatni. Vagyis, nők! Nagy levegő és kedvesség: "szerintem te egy nagyon jó apa/ férj/ barát vagy, csak azt nem értem, hogy miért nem tudod kidobni magad után a teás filtereket."

Végül: kevesebb tervezés, több öröm

Azért mert valamit eltervezünk, és nem valósul meg, még nem kell egész nap duzzogni. Ez a férfiak mottója is egyben. Az, hogy hónapokkal ezelőtt megterveztük egy nyaralást, amikor is az indulás napján reggel betoppannak a szülei, számára nem gond. Elugrik a cukiba és hoz néhány sütit, eszünk kicsit, aztán mehet mindenki útjára. A nők azonban, minél inkább ketyeg a biológiai órájuk, annál inkább szeretnék tudni, hogy mégis hol akarnak majd élni. Kell némi tervezés, már csak azért is, hogy tudjuk, egyfelé haladunk, de igazán, hölgyeim, egy kis lazítás nekünk sem árt!
Forrás: Ezoterikus.hu