Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Bonyolult az életed? Lehet, hogy a neved miatt?

Rendezvényekre kell egy jósda!

Csupán néhány programötlet a 200-ból:

Ismerje meg további ötleteinket! Családi nap, céges rendezvények, privát partyk, bálok? 17 évnyi tapasztalat, megújuló ötletek, ingyenes dekoráció!

Holdnaptár

Milyen szerető vagy? Fehérneműd elárulja!

Közzétéve: 2018. 11. 04. Forrás: Freespirit.hu
Értékelés
Ez a cikk 141 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egyféle színű fehérneműt viselsz? Esetleg a színeket váltogatod az alkalomhoz illően? Amerikai pszichológusok szerint választásod szexuális vágyaid mértékéről árulkodik...

Kíváncsi vagy, hogy a pszichológusok szerint milyen vérmérséklettel áldott meg a sors, esetleg párod szexuális beállítottsága érdekel? Máris nyisd ki a fiókokat, és nézd meg a saját és persze a párod fehérneműit! Információt egy újdonsült partnerről is könnyen szerezhetsz, ha megnézed lakása uralkodó színeit, hiszen otthona falai, a bútorai, de még az autója színének ismeretében a szerelmi élete titkaira is fényt deríthetsz!

Piros nélkül soha!

Piros bugyi nélkül el sem tudod képzelni az életed? Akkor te biztosan igazi tigris vagy az ágyban. Élvezed a szex minden formáját. Ha partnered felgyújtja benned a tüzet, órákig el tudod viselni a lángolást… Mivel szexuális éhséged átlagon felüli, ideális társadra egy másik piros típusban lelhetsz.

Sárga a hangulatod?

Téged a szex igen rapszodikusan érdekek, hiszen az élvezeteket nem elsősorban a hálószobában keresed. Ennek ellenére csak ritkán utasítod vissza partneredet, amikor az kezdeményez. Hangulatod sokszor meghatározza hozzáállásodat a szexhez is, hiszen van, amikor kifejezetten kedvet érzel hozzá, máskor viszont jól elvagy akár hetekig is nélküle. Társadat egy visszafogottabb férfiban találod meg, aki jól tudja kezelni hullámzásodat.

Rózsaszínű flörtök

Ha folyton rózsaszínt viselsz, azzal azt az üzenetet küldöd magadról, hogy te még kislány vagy. Kissé éretlenül is viselkedsz a szexben, hiszen annak nem a fizikai, hanem inkább az érzéki oldalát kedveled. Imádsz flörtölni, kacérkodni, tánc közben hozzásimulni a férfihoz, viszont mihelyt komolyra fordulnak a dolgok, nyomban szeded a sátorfádat. Valljuk be, ez a viselkedési forma valóban nem egy felnőtt és határozott nőre utal. Javasoljuk, hogy néha vegyél fel pirosat is...

Vadítóan fekete

Ha leggyakrabban fekete alsóneműt viselsz, akkor te egészen biztosan szereted az átlagostól eltérő, sőt akár szokatlan dolgokat is, és imádsz kísérletezni. Érdekes módon feketét leginkább akkor hordasz, amikor boldogtalan vagy, esetleg feszült, zaklatott, ideges a hangulatod, és még meglepőbb, hogy az ágyban ilyenkor teljesítesz a legjobban. Mivel ezt a hétköznapinak nem nevezhető viselkedést kevés férfi képes tolerálni, partnerként természetesen egy másik feketét válassz.

Hűséges zöld

A zöld szín, olyan mint a tavasz: friss, ártatlan, szinte szűzies. Rád is ugyanez jellemző, inkább gyengéd vagy, mintsem érzéki. Erősen hiszel a hűségben, éppen ezért a hazugságokkal, a megcsalással lehet a leginkább megbántani téged. Keress magadnak egy zöld férfit, akinek a hűség ugyanolyan érték, mint neked, és biztos lehetsz abban, hogy soha nem kell a hűtlenségtől tartanod.

Narancs - egyéjszakás kaland?

A narancsszín a kedvenced? Akkor te éppen a zöldek ellentéte lehetsz: a hosszú távú kapcsolatokat - legalábbis egyelőre - nem tudod elképzelni. Fő a változatosság, és hogy gyarapítsd a "tudásodat", gyakran nézel erotikus filmeket. A szexet egyfelvonásos színdarabnak tekinted, amelyben az előjáték nagyon fontos, de a főszerep nem a partneredé...

Ideális kék

Rólad elmondható, hogy odaadó, érzékeny, erős és szenvedélyes partner vagy az ágyban. Hibaként felróható, hogy párod közeledésére mindig a hangulatodnak megfelelően reagálsz. Partnered azért tart ki melletted, mert remek szerető vagy, aki sohasem keres házasságon kívüli kapcsolatokat, azonban hullámzásodat van, hogy ő is nehezen tolerálja.

Hófehér érintetlenség

Ha mindenkor hófehérbe öltözöl, és csak fehér alsóneműid vannak, azzal azt az érzetet kelted a partneredben, hogy meglehetősen puritán vagy, aki a szexet piszkos dolognak tartja. És valóban, erős benned a szégyenérzet, nehéz rávenni téged, hogy a partnered előtt vetkőzz le. Pedig, hidd el, ő nagyon szépnek tart téged, nemcsak a takaró alatt. Próbálj meg lazítani, élvezni az öleléseket, és légy biztos abban is, hogy teljesen felesleges időtöltés szeretkezés előtt és után is zuhanyozni.

Forrás: Freespirit.hu