Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Miben hasonlítunk az állatokhoz?

Közzétéve: 2017. 10. 27. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 383 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az etológiai kutatások arra az eredményre jutottak, hogy az állatok hódító viselkedése igencsak sok hasonlóságot mutat az emberekével.

A nő, amint belép egy terembe... mit látunk:

Csípőringás, szempilla rebegtetés, szemezés hosszú és mély pillantással. Ez tulajdonképpen az a pillanat, mikor felhívja magára az ellenkező neműek figyelmét. Dr. Givens antropológus szerint: "az első fázis, mikor az egyén non-verbális jeleket közvetít a környezete felé, mellyel kijelenti: „figyelj rám!" A non-verbális jeleket a mozgás, a ruha és persze a gesztusok is magában hordozzák.
A professzor azt is megfigyelte, hogy a nők sokkal többet tesznek meg azért, hogy felhívják magukra a figyelmet. Ha megnézed egy bár vendégseregét, a nők szinte örökké mozgásban vannak, ha más nem jut az eszükbe, akkor a mosdóba látogatnak el gyakran.
A második legfontosabb non-verbális jelzés, mellyel felkelthetjük mások figyelmét, ha viselkedésünk elárulja, hogy nincsenek gátlásaink.
Szintén csábító lehet, ha a fejünket egy kissé félre bólintjuk, míg a vállunk a másik irányába mozog. A nők nyaka még a mai felszabadult világban is vonzónak és intimnek hat, ezért a megérintése igencsak flörtértékű.
A játékos és kissé gyermekded viselkedés is a gátlástalanság egyik fajtája mely szintén felkelti a másik érdeklődését és óvó jellemét.

Flört tippek:

A flört eszenciája: szemkontaktus

Az első lépés, hogy felvegyük a kapcsolatot egy nekünk tetsző emberrel, hogy ránézünk. Azonban nem mindegy, hogy hogyan!
Van a pásztázó tekintet, mely végigméri a terepet, a pillantás, mikor éppen csak ránézünk valakire, vagy a "te vagy a legfontosabb" nézés, mikor hosszan belemélyedünk a másik tekintetébe. Viszont gondolj arra is, hogy a legtöbbször, mikor egy férfi szinte bámul téged, akkor hamar kellemetlenül érzed majd magadat és elfordítod a fejedet. Ugyanez jellemző a férfiakra is, ők sem bírják, ha sokáig figyeli őket egy nő.
Egy igazi pásztázó tekintet 2-3 másodpercig tart, azután szégyenlős félrepillantás követi. Általában önkéntelenül is elmosolyodsz, mely szintén a tökéletes kommunikáció módja, azt mondja el, hogy barátságos vagy és nyugodt. Érdekelt vagy a kontaktus felvételében és boldog vagy, hogy ott van. Az elpirulás sem kellemetlen, a másiknak ez mindenképpen csábító lehet. Fontos, hogy  hagyd őt is érvényesülni, mielőtt csak te néznéd őt és ő nem tekintene vissza. Jó jel, ha mindig rád néz, ha te is azt teszed, de ha nem minden alkalommal teszi azt, az még nem feltétlenül negatív! Egy nagyobb térben, - ahol sok időt töltötök el, - a szemezés mindenképpen lejátszódik majd néhány alkalommal.

A második lépés

Ha nem jut eszedbe egyetlen épkézláb mondat sem, mikor odalép hozzád, egyszerűen csak mosolyogj! Ez nagyon fontos! Ez bátorítja őt és meggyőzi arról, hogy nem volt hiba odalépni hozzád! Gondolj arra, hogyha nem is nyered meg a másikat, semmit sem veszítesz, vagyis légy nyugodt és jókedvű, ez biztosan vonzó lesz számára, akkor is, ha nem sikerül túl jól a beszélgetés! Viszont akármiről is beszéljetek, tartsd a szemkontaktust, akár hosszabban is, ahogy neked kellemes lenne! Ha pedig zavarba jönnél magadtól, mond el neki, hogy máskor nem szoktál ilyesmiről beszélni vadidegen emberekkel! Ez kimutatja, hogy esendő vagy és őszinte, ez semmiképpen nem negatív! Ha mégsem reagál rá a másik fél, akkor vagy nagyon szégyenlős, vagy valami rejtegetnivalója van előtted, amiről nem szeretne beszélni!
Forrás: Ezoterikus.hu