Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Bonyolult az életed? Lehet, hogy a neved miatt?

Rendezvényekre kell egy jósda!

Csupán néhány programötlet a 200-ból:

Ismerje meg további ötleteinket! Családi nap, céges rendezvények, privát partyk, bálok? 17 évnyi tapasztalat, megújuló ötletek, ingyenes dekoráció!

Holdnaptár

Hogyan öltözzünk flörtöléshez? Alapszabályok!

Közzétéve: 2018. 10. 08. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 224 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A jó vadász mindig tudja, milyen vadra indul portyázni. A viselkedéseddel és a ruhával, amit hordasz, meghatározod a másokban rólad kialakuló képet.

Ha szende szűznek öltözöl, a férfiak úgyis kezelnek majd, és ne is próbáld a szemedet meregetni, mert nem sok jóval kecsegtetünk a sikerek terén.

Az éjjeli klubokban és a bárokban olyan erős a verseny a nemeken belül, hogy a hölgyek igenis úgy érzik, hogy feltűnően kell magukon viselniük nőies mivoltukat. Inkább legyél femme fatale, mint domina, és akkor valószínűbb, hogy felismerik majd valódi személyiséged varázsát is.

Minden szociális környezet rendelkezik egy íratlan szabályrendszerrel, hogy mit lehet és mit nem viselni. Ne felejtsd el, hogy minden nővel versenyzel az adott teremben, hogy a számodra legvonzóbb férfi figyelmét elnyerd. A flört nem csak játék, hanem igenis komoly verseny. Fontos, hogy megértsd a szabályokat, hogy minden energiádat és csáberődet bevesd annak eléréséhez, amit akarsz.

Két szabály

Az első szabály, hogy az eseményhez és mozgáshoz megfelelő ruhát válassz. Tudd, hogy hová mész, hogy ne érezd magad kiszolgáltatottan, mint azok, akik először vannak egy helyen. Ne utánozz más stílust, csakis ha neked is megfelelő. Ha nagyon eltérő vagy, a csapatszellem nem fog befogadni, még akkor sem, ha csak egy szórakozóhelyre mész. A célos, hogy különlegesnek, kívánatosnak és elérhetőnek tűnj a kiszemel számára.
A második szabály, hogy ne csak attraktívnak tűnj a férfiak számára, hanem, hogy attraktívnak tűnj A férfi számára. A férfiak nagyon vizuális típusok, tehát legyél feminin. Szép köröm, ápolt haj, diszkrét make-up és kecses mozdulatok.

A színek

Ne legyél torreádor szelídítő tűzvörös ruhában és cipőben, csak, ha az nem túl kivágott és ha személyiséged elbírja azt. Tudd, hogy a lila és a burgundi is túl soknak tűnhet a férfiaknak. A rózsaszín nagyon nőies szín, sikkes lehet pl. szőkéknek különösen a zöldeskék. A make-up és az outfit összhangja azt mutatja a férfinak: "igen ez a nő tudja mit akar, és velem együtt valami klasszat is összehozhat."

Tudd, hogy mi az, amit a férfiak keresnek a nőben.

A férfiaknak nincsenek annyira magas elvárásaik és szabályaik, ha nőket szeretnének felcsípni. Leginkább agyuk és logikájuk, ami hajtja őket. Na és persze a hormonok. Mutass sok nyakat és füleket, ezek az "elérhetőség" szignáljai. A túl sok és a túl kevés között igen halvány a válaszvonal, így csak módjával mutassunk "bőrt". A farmer pl. azért kedvelt ruhadarab, mert takar is, a laza csajok viselete és mégis kivillanhat belőle némi ártatlan has, vagy csípő.

A magassarkú nagyon szexi látvány a férfiak számára. Ez így volt, van és lesz.

Végül: igen, igaz, hogy a nők választanak. A jó választásból lehet egy jó kapcsolat.

Mutasd meg magad, és érezd magadban is, hogy: "igen, itt vagyok, figyelj csak!"
Forrás: Ezoterikus.hu