Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Szexmentes házasságok - 9 tipp a felturbózásra

Közzétéve: 2020. 10. 02. Írta: EGG Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 21 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A házasság szerencsés kombinációja barátságnak, szeretetnek, nemi kapcsolatnak. A házastársi viszony magas fokú intimitása könnyebben élvezhetővé és kimagaslóan élvezetessé teheti szexuális életünket.

 
Meglepetésként éri a házasságban élő párokat, hogy egy idő után lanyhul a kapcsolat és gondolkodóba esnek, vajon mit ronthattak el.
 
Legrosszabb, amit tehetünk, ha nem beszélünk problémáinkról, ha nem akarjuk terhelni társunkat a bajainkkal – holott erre is esküdtünk. Egészséges emberek egészséges szexualitásában alapvető fontosságú a kommunikáció.

Életmódunk nyilvánvalóan nem kedvez a házastársi szexnek, a legtöbb nőnek szülés után van éppen elég gondja, baja, s marad is még hosszú ideig. Különösen nehéz helyzetben vannak azok az anyák, akik szeretnének ugyan dolgozni, ám nincs lehetőségük rá, emészti őket a bűntudat, amiért nem tudják megadni szeretteiknek azt, amit érzésük szerint kellene. Annak az anyának sem rózsásabb a helyzete, akinek van munkája, visszavárják – őt pont azért mardoshatja a bűntudat, amiért gyermekét mások gondjaira kell bíznia. Ha addig semmi, ezek a kétségek biztosan vakvágányra állítják a szerelmi együttléteket.

Fáradtan, kimerülten, napi gondoktól leterhelve természetes, hogy csak futó gondolattá válik egy romantikus óra lehetősége. Esti film után a hitvesi ágy helyett vár a mosatlan edény a konyhában.

Figyeljük meg, mi történik, ha a színen feltűnik egy régen nem látott rokon, barátnő, aki repes a gondolattól, hogy magára vállalja kicsit a gyermekekkel való foglalkozást…
Nem mondom, hogy rögtön visszatérnek a mézeshetek, azért kicsit dolgozni kell, mindenesetre újra rácsodálkozhat egymásra a két fiatal, észrevehetik a szépséget életükben, a lazítás pedig megnyugtatja a túlpörgött idegeket, innen pedig már nincs messze egy gyors összebújás.

Előfordult már, hogy felébredtél éjszaka, tested égett a vágytól, viszonylag frissnek is érezted magadat, mégsem ébresztetted fel kedvesed? Legközelebb érdemes lenne odabújnod hozzá, kicsit mocorogni a karjába simulva. Meglepő dolgok történhetnek. Másnap majd cinkos mosollyal összenevethettek a vacsoraasztal felett. Ugye van egy fix pontja a napjaitoknak, amikor megbeszélitek a napi eseményeket? Ha nincs, ideális a vacsora, levezeti a feszültséget és energiával tölt fel.
Feldühített és szó sem lehet ágyjelenetről…

Tükörbe nézve rá fogsz jönni, te sem vagy tökéletes. Bármi idegesített fel férjedben, akármi is az, ami miatt megvontátok egymástól a nemi örömöket – semmiség lehet évek múlva visszanézve. jobb elébe menni a dolgoknak és lassan vissza találni egymáshoz.

Amennyiben lelkiállapototokkal minden rendben van, kedvesen tudtok egymással beszélgetni, de a vágynak szikrája sincs, akkor okkal gyanakodhattok testi problémákra. Egy alapos kivizsgálás, őszinte elbeszélgetés háziorvosoddal olyan fizikai problémákat fedhet fel, mint a cukorbetegség, pajzsmirigy zavarok, menstruációs ciklus rendellenességei, klimax, prosztata problémák, arthritis, stb. Ha orvosod gyógyszeres kezelést javasol a felismert betegség okán, fogadd el, ne beteg embernek lásd magadat, hanem úgy tekints a gyógymódra, hogy visszakaphatod régi énedet.

Depresszió szintén befolyásolja a nemi vágyat. Indokolatlanul, folyamatosan rosszkedvűnek,lehangoltnak érezni magadat egyáltalán nem természetes állapot. Előfordulhat, hogy lélekboncolgató kezeléseket javasol majd, az is lehet, hogy gyógyszeres kezelést alkalmaz – te tartsd szem előtt, hogy igazán gyors, hatásos és tartós, akár végleges javulás csak akkor állhat be, ha Te magad is változtatni akarsz életeden.

Az orvos már mindent hallott és látott tanulmányai, pályája során, nem fog meglepődni semmin, amit elmondasz neki. Pontosan tudja, hogy a szex egészséges és normális kifejezésmódja egy egészséges párkapcsolatnak.

Esetleg sosem jelentett örömet a szerelmi aktus?

Ismered erogén zónáidat? Fejed búbjától a lábad kisujjáig. A kombináció és az érzékenység egyéni.

Nyakad

Egy forró, szenvedélyes csók éjszaka búcsúzóul, a legbiztosabb módja, hogy a reggeli ébredés vidám legyen. Kérj lassú, elnyújtott, cirógatással tarkított kényeztetést és vadabb, hevesebb befejezést.

Füled

Lehet idegenkedsz a fülcimpa csókolgatásától, az is lehet, hogy élvezetesnek fogod találni, ha gyengéd morzsolgatás után egy leheletnyi puszit kapsz, netán megharapdálja szerelmed.

Ajkaid

A legnagyobb hiba, amit egy férj elkövethet felesége irányába a házasság alatt, ha leszokik a csókolózásról. A nők szeretnek csókolózni, a szeretet megnyilvánulásának tartják, de kevesen fogják kérni, ha felmerül az elégtelen csók, már vádpontként fog funkcionálni. Ha kezed önkéntelen felfedezőútra indul férjed testén, akkor a csók megfelelő számodra.

Hajad

Szoktál önkéntelenül a hajadba túrni, netán cirógatni a hajad tövét? Fodrászhoz is szívesen jársz, és élvezed, amikor keféli, dörzsölgeti a hajadat? Erogén zónád kelti olyankor életre. Nyomj egy fésűt férjed kezébe, kérd meg, hogy kefélgesse át a hajadat…
 
Melleid

Ismert dolog, a nők melle érzékeny. Néha túlérzékeny. Egyes időszakokban csak ez utóbbi tulajdonságát ismerjük. Amikor kellemetlennek találod a lágy cirógatást, próbáljátok meg a gyengéd markolászást. Jóleső lehet a csók, de akár még a harapdálás is.


Gátad

A gát a vagina és a végbélnyílás közötti igen érzékeny terület, mégis elhanyagolt szerelmi területre érkeztünk. Rengeteg idegvégződést tartalmaz, érdemes síkosítani a kalandjáték előtt. Ha az anális szexet nem is pártolod, itt akkor is ínyenc élvezetben lehet részed.

Csiklód

A nők legérzékenyebb testrészre, rejtve a kutató tekintetek elől – igazi, felfedezésre váró kincs. Mindenki másképp szereti: lepkeszárnyként lágyan, könnyeden rezegtetve, erőteljesebben dörzsölgetve… Tapasztald ki magányos óráidban, hogyan esik jól, és kérj egy masszázst hites uradtól. Le fog esni az álla.

Combok domborulata, lábaid

Simogatni, nyalogatni, masszírozni: kinek mi esik jól. A bőr a legnagyobb felületű érzékszervünk, a csiklandósságra még gyermekkorunkból biztosan emlékszünk.

Feneked

Kész vagy a dolgok mélyére hatolni…? Vagy a tenyeres simogatásnak, csókolgatásnak vagy a híve…, netán előfordult, hogy paskolásra vágytál. A szerelmi aktus hevében a cirógatástól a húsba markoló fogásig eljuthattok.

Előbb, vagy utóbb, de mire a kísérletezésnek a végére értek, helyreáll a meghitt kommunikáció köztetek és a felfedezések új távlatokat nyithatnak kapcsolatotokban.

Forrás: Ezoterikus.hu