Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Bonyolult az életed? Lehet, hogy a neved miatt?

Rendezvényekre kell egy jósda!

Csupán néhány programötlet a 200-ból:

Ismerje meg további ötleteinket! Családi nap, céges rendezvények, privát partyk, bálok? 17 évnyi tapasztalat, megújuló ötletek, ingyenes dekoráció!

Holdnaptár

8 tipp a férfi érdeklődésének fenntartására!

Közzétéve: 2018. 09. 20. Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 243 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

S nem akármilyen, hanem folyamatos fenntartására! Mint köztudott a férfiak szeretik tudni, hogy választott partnerük abszolút a markukban van.

És amint ebben a dologban megbizonyosodnak, teljesen biztonságban fogják magukat érezni és könnyű lelkiismerettel újabb trófea után néznek. De íme nyolc tuti tipp, amivel sokáig fenntarthatod pasid érdeklődését.

1. Ahhoz, hogy a férfi ne érezze magát teljesen biztonságban, sok türelemre és nyugalomra van szükség, vagyis sosem szabad sürgetni az eseményeket, mintha nem is lenne olyan fontos számunkra, mondjuk a kézfogó.

2. Sose nyíljunk meg túl gyorsan, ne játsszuk ki azonnal az összes kártyánkat. Érezze a férfi, hogy bizony a „vadászat” még nem ért végett. Például, ha az elején egyre többet akar találkozni, ne hagyjuk magunkat, még ha olyan nagyon is teszik nekünk. Húzzuk az időt, várakoztassuk…

3. Ne dobjuk el azonnal az egész addig életünket. Lássa a pasi, hogy bizony még nem ért célba, és hogy igenis mindenkinek meg van a saját élete. Bátran találkozzunk a barátnőinkkel, és élvezzük a nélküle töltött időt.

4. Ha mindenáron a hímnemű közelségére vágyunk, legyünk cselesek. A legjobb, ha a segítségét kérjük különféle dolgokban, mert így a pasi kicsit bizonytalan lesz, például a felől, hogy nem túl gyors e nekünk a tempó.

5. Figyeljünk oda arra, hogy a pasi még véletlenül se érezzen nyomást magán a kapcsolatot illetően, ezt pedig úgy lehet elérni, ha látja, hogy megmaradtunk a hétköznapi dolgainknál, és például nem mondunk le a keddi csajos estékről, vagy a közös lányos vásárolgatásról.

6. Az első néhány randi lehetőleg ne végződjön közös ágyban, mivel így elkerülhetjük a csalódásokat. Aki csak „azt” akarná, nem fogja kivárni a megfelelő időt, akit pedig valójában érdeklünk türelmes lesz. Így elkerülhetjük a fájdalmat, és az oly sokszor elhangzó mondatot: „minden férfi egyforma”.

7. Az elején tanácsos minden nagy érzelmi kitörést óvatosan kezelni, mint például a „Te vagy álmaim férfija” és társai kijelentéseket. Ilyenkor legyünk észnél, és ne higgyünk el mindent azonnal. Egyszóval: mielőtt fejest ugrunk egy kapcsolatban, addig hagyjunk neki egy kis kifutási időt, ugyanis nem mindig a pasik tehetnek arról, ha elsietünk egy kapcsolatot.

8. Ha szükségünk van arra, hogy egy pasi mellettünk legyen, akkor legjobb, ha túllépünk a vitás pontokon, és inkább arra koncentrálunk, ami jó, és élvezzük az együttlétet. A felesleges viták senkinek sem hiányoznak.

Ha betartjuk e néhány aranyszabályt, és nem feledkezünk el arról sem, hogyan kell időnként fékezni, garantáltan nem lesz gond.
Forrás: Ezoterikus.hu