Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Bonyolult az életed? Lehet, hogy a neved miatt?

Rendezvényekre kell egy jósda!

Csupán néhány programötlet a 200-ból:

Ismerje meg további ötleteinket! Családi nap, céges rendezvények, privát partyk, bálok? 17 évnyi tapasztalat, megújuló ötletek, ingyenes dekoráció!

Holdnaptár

Gyakorlat teszi a mestert! Libidótippek!

Közzétéve: 2018. 09. 19. Írta: EGG Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 243 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Általános szemlélet, hogy a párkapcsolatoknak elemi része az eltelt idővel arányosan lecsökkenő szexuális késztetés. De mit tegyünk ellene?

Meghittség, odafigyelés a társunkra, apró kis meglepetések, örömök szerzése, az idő múlásával mind megfogyatkoznak, s bár korábban minden gondolatát kitaláltátok egymásnak, mára minden spontaneitás megszűnt, és a szexszel is leálltok lassan teljesen…
Ismerős a helyzet? A probléma szorosan összefügg a nemi késztetéssel, amit libidónak nevezünk.
Amennyiben szervi okot gyanítasz a háttérben, vagy autoimmun-betegséggel tudod összefüggésbe hozni, netán lelki problémákra, depresszióra visszavezetni, feltétlenül keresd fel háziorvosodat vagy nőgyógyászodat és beszéld meg vele tapasztalataidat, félelmeidet. Biztos lehetsz benne, hogy nem az első ilyen esete vagy, a probléma szerteágazóságából fakadóan elég gyakori. Ha csak ellaposodott a kapcsolat, a következőkkel tudsz segíteni magatokon:

Gyakorlat teszi a mestert!

Ha már kipróbáltál mindent, amit javasoltak, megváltoztattad életmódbeli szokásaidat, rendesen étkezel, odafigyelsz a napi zöldség-gyümölcs bevitelre, tested feltöltötted vitaminokkal és tiszta vízzel, a kedélyállapotodban javulást kell érzékelned. Könnyű séta esténként kedveseddel, levezetni a napi stresszt, kibeszélni a felmerült gondokat, sokat segíthet az endorfinok felszabadulásában. Itt a remek alkalom, hogy kiszakadva megszokott környezetetekből megbeszéljétek az ágyban felbukkanó problémákat is. Beszélj Neki vágyaidról, érzéseidről, ha több gyöngédségre vágysz, vajon miből kellene tudnia? Vegyétek elő humorérzéketeket, találjatok ki új pózokat – a közös nevetés nem csupán jókedvre derít, de segít abban is, hogy közelebb kerüljetek egymáshoz újra és ellazít.

Méregtelenítés

A testünkben a nap minden pillanatában választódik ki méreganyag, fokozottan veszélyeztettek ebből a szempontból azok, akik a városokban vagy ipari területeken élnek. Rossz hatással van ránk továbbá a dohányzás, a szeszes ital fogyasztása, a gyorsételek, félkész ételek. Nem azt mondom, hogy tömd tele magadat az agyonreklámozott és táplálónak kikiáltott cukorral dúsított fehérjékkel. Hónapok óta, mióta anyósom megmutatta a különbséget a saját ízlés szerint összeállított és házilag kikevert joghurt és a gyári készítmények között, mi már csak akkor veszünk ízesítettet, ha nem utazás közben kívánjuk meg. Óriási a különbség, próbáld csak ki!
Ha a fentiekről sikerül átszokatni magatokat az egészségesebb ételekre és életvitelre, meglásd, meghálálják szerveitek: a máj, vese, bél hatékonyabban kezd dolgozni, és bőrödön hamarosan meglátszik majd a jó irányú változás. Mindezek kihatnak a libidóra is, de összességében is pozitívan befolyásolják testünk működését.
Mikor gyanakodhatsz a méreganyagok felhalmozódására? Ha korábban bőröd tiszta volt és nem fénylett, mostanában pedig pattanások jelentek meg rajtad. Ez lehet az arcodon, mellkasodon, karodon, és a hátadon is. Próbálj ellenállni a késztetésnek és ne nyomkodd. Kamillás fürdővízben mártózz meg és csak végszükségben használj tusfürdőt. A gyógyszertárban lehet kapni recept nélkül minden adalékanyagtól mentes tiszta, krémes szappant, a kisbabáknak, gyermekeknek is ezzel mossuk le a bőrét az esti fürdetéskor. Ez jó hatású még az ekcémára is, ami szintén jelentkezhet túltelítődéskor. Figyelmeztető jel lehet a székrekedés, de a hasmenés is, egyéni érzékenységtől függ, hogy kinél mit vált ki. Ha enerváltnak érzed magad és lecsökkent a nemi vágyad is, magyarázatot pedig nem találsz rá, kezdj egy méregtelenítő kúrába,de ne vidd túlzásba. Erre is igaz, a kevesebb – több. Felesleges és káros is lehet egy hirtelen léböjtkúra, vagy szigorú diéta orvosi felügyelet nélkül.
Méregtelenítés címén nézd át egy napodat, mi mindennel terheled meg a testedet, változtass rossz szokásaidon, szelektáld a kamrád és hűtőd tartalmát…

Közös kaland

Nem mindennapi tevékenységeink különös tapasztalatokkal ajándékozhatnak meg. Vidámsággal és új benyomásokkal gazdagítják életünket. Pezsdül a vérünk, szívverésünk felgyorsul, ha különös dolgok művelésébe kezdünk hobbi címén partnerünkkel. Remek ötlet megmászni egy hegyet, közben elmélkedhetünk a szerelmi életünkről, lovaglás során pajzán gondolataink támadhatnak, felemelkedve egy hőlégballonnal elmorfondírozhatunk saját csúcsainkon… Nyugodt szívvel belevághatnak a bátrabbak a vitorlázó sárkányrepülésbe, kevésbé bátrak pénztárcakímélő módon közösen eregethetnek sárkányt egy dombról leszaladva. A közös élmények összekovácsolnak, felpezsdítenek és további témákat szolgáltatnak a beszélgetésekhez, azon kívül unokáinknak is lesz majd mit mesélni életünkről, fiatalságunkról… Figyelem! Idősebbek is elkezdhetik!

Közöld vágyaid – hacsak nem egy gondolatolvasóhoz mentél hozzá

Ne üljetek le beszélgetni – sarokba szorítva érezheti magát könnyen bármelyikőtök. Inkább közös tevékenységek végzése közben kezdjetek csevegni, először csak az időjárásról, aztán a munkáról, amit végeztek éppen együtt, majd jöhetnek szép sorban a korábban zavart okozó, lelketekben tüskéket hagyó apróságok megbeszélése. Amikor megbeszélitek, talán számotokra is meglepő lesz, hogy mekkora ügyet csináltatok pár jelentéktelen apróságból, és rádöbbentek, az az ember, akivel élitek életeteket, mennyire varázsos személyiség. Egyszer már rájöttetek erre, amikor beleszerettetek egymásba. Innen már csak egyetlen lépés, hogy titkos vágyaitokat megosszátok egymással. Tapasztalatom szerint a „mindent egy lapra” hozzáállás a kapcsolat megmentője lehet.

Vége a filmnek – szex következik

Óramű szerint működik szexuális életed? Néhányan irigyelni fognak, néhányan együtt éreznek veled, attól függ, melyik csoportba tartozol – akinek több kellene, vagy akinek kevesebb, vagy egyszerűen csak változatosságra vágyik, függetlenül annak gyakoriságától. Gyakran minden fontosabb életünkben, mint a szeretkezés szerelmünkkel. A libidóra rendkívül rossz hatással van. Az időzített szex sikeres lehet akkor, ha újra vissza akarod kapni ifjonti lelkesedésedet társad felé, akkor szépen, lassan visszaáll a régi spontaneitástól fűtött rend, és eltekinthetsz a naptár bejelölgetésétől. Gyakorlat teszi a – libidót.
Forrás: Ezoterikus.hu