Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Titkos Angyali Számkombináció

Rendezvényekre kell egy jósda!

Csupán néhány programötlet a 200-ból:

Ismerje meg további ötleteinket! Családi nap, céges rendezvények, privát partyk, bálok? 17 évnyi tapasztalat, megújuló ötletek, ingyenes dekoráció!

Holdnaptár

Van jövője a kapcsolatunknak? Õszi mustra...

Közzétéve: 2020. 09. 11. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

Az évközbeni hajtás után mindenki nagy boldogan várja a nyaralást a párjával. Van, aki azért, mert végre több időt tölthetnek együtt, van, aki azért, mert gondjaik vannak és egy nyugodt héttől várja a problémák megoldását.

 
Ám, mi van akkor, ha a vakáció után is vannak aggályaid a kapcsolatodat illetően?

Van a szerelmünknek jövője?

Akár friss szerelmesek, vagy hosszabb párkapcsolatban vagytok, - egy kapcsolat azon alapszik, hogy mindkét fél meg meri tenni a következő lépést a szerelmükben. Segítünk megállapítani, hogy a szerelmed vajon kész-e magasabb szintre vinni a kapcsolatotokat!

Már a legelején muszáj objektíven szemlélni a másikat, hogy tudjuk, a találkozásaink számára is egy kapcsolat felépítését jelentik, vagy csupán időtöltést!

Vajon több rejlik bennünk?

Ha a következő kijelentésekből legalább 3 illik rád, akkor elmondhatod, hogy túl vagytok a randizgatáson:

- éjjel-nappal számíthatok rá
- ha csak arra gondolok, hogy vele élhetem le az életem, végig fut a hátamon egy borzongás
- a barátaim azt gondolják róla, hogy ő számomra az igazi
- kis pocakkal is attraktívnak találnám
- hiányzik, ha nincs velem.

Figyelj oda, hogy miket mond neked! Vannak mondatok, melyet egy randizós férfi sosem mondana neked, egy szerelmes viszont annál inkább!

Ha azt ajánlja, hogy lassan indítsátok el a kapcsolatotokat, akkor ne sértődj meg, hogy még nem kész egy kapcsolatra, csupán csak arról van szó, hogy hosszú távú kapcsolathoz kívánja felépíteni az alapokat!

Találkozol más férfiakkal is?

Nos, elég trükkös kérdés. Ezt kérdezheti egy olyan férfi is, aki csupán trófeára vágyik és csakis egy kívánatos vad lehet számára elég jó. Illetve felteheti a kérdést egy irántad mélyen érző férfi is, akinek a hangjában viszont biztosan felfedezhetsz majd némi bizonytalanságot is! Ha szeretne veled lenni, akkor egyértelmű, hogy ő akar lenni az egyetlen a számodra.

Vettem neked egy fogkefét.

Ha nem azért tette, mert néha szájszagod van, akkor ez csakis azt jelentheti, hogy kész egy komoly kapcsolatra. Ergo: van helyed a lakásában, na és persze a szívében is!

Mit szólnál egy kettesben eltöltött estéhez?

Egy partin, vagy egy bárban szórakozni nem nagy kunszt. Viszont az, hogy két ember valóban megérti-e egymást azon ismerszik meg, hogy mennyi igényük van rá, hogy egyedül legyenek. Ha számára a tévénézés is valódi szórakozást jelent, akkor örülhetsz, hogy a párod jól érzi magát a társaságodban és sosem vagy számára unalmas!

Félek, hogy...

Természetes, hogy a legeslegelején mindenki könnyed, felhőtlen témákról beszélget, viszont a félelmek feltárása egymás előtt jelenti egy kapcsolat valódi elmélyülését.

Jövő hónapban...

Ha szívesen és örömmel beszél a következő hónapok közös terveiről veled, az egyértelműen azt jelenti, hogy teljesen biztos kettőtökben és egyáltalán nem kételkedik a kapcsolatotok jövőjében.

Holnap találkozunk a szüleimmel.

A szülők elfogadtak és szeretnek, a találkozás velük egyik fél számára sem jelent aggályokat, - megnyugodhatsz! Minden sínen van!

Forrás: Ezoterikus.hu

Bezárás