Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Titkos Angyali Számkombináció

Rendezvényekre kell egy jósda!

Csupán néhány programötlet a 200-ból:

Ismerje meg további ötleteinket! Családi nap, céges rendezvények, privát partyk, bálok? 17 évnyi tapasztalat, megújuló ötletek, ingyenes dekoráció!

Holdnaptár

Kimeríthető a szexualitás tárháza?

Közzétéve: 2020. 09. 06. Írta: EGG Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 17 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Életünk során kapcsolatokat teremtünk. Szerelemben dominál a nagyfokú izgalom: folyamatos feszültség, a bizonytalanság bennünk, mi fog történni a következőkben...

...de csupán alkalmi az enyhülés, magunk is meglepődünk, veszélyt és kockázatot keresve, fokozottan figyeljük a végkifejletet. Testünk hasonló módon felpörög, mint amikor izgalommal telve várjuk egy verseny végét, de a film hirtelen megszakad… Mi történt?

Szex: nem egyszerűen és csak önmagában koncentrált erő. Az izgalom jön, jórészt függ attól is, hogyan értelmezünk egy helyzetet. Belső képzeletvilágunkban minden remekül működik, míg a maszturbáció során eljutunk az orgazmusig, bizony, előfordul, hogy partnerünkkel nem sikerül. A személyes kapcsolatokban rendkívüli fontosságú a kommunikáció. El kell mondanunk vágyainkat, félelmeinket, mert a bizonytalanságnál nincs gátlóbb tényező az ágyban. Nem az apró kis, csiklandós bizonytalanságra gondolok, az akár még izgató is lehet. Mi történik, ha egy futó kalandban nagyobb élvezetet találunk, mint megszokott társunkkal?
Mi a rosszabb? Ha nem történik semmi, vagy ha hirtelen belekóstolunk az élvezetbe és nem tudjuk elengedni?

A szex lebilincseli figyelmünket. Ha mindez csak a fejünkben játszódik le, nem több puszta képzelgésnél. Kapcsolatainkat nem cserélhetjük le, mint az autónkat. Tisztába kell jönnünk érzéseinkkel, valódi vágyainkkal, meg kell ismernünk szerelmünk tárgyát.

Időnként kell a változatosság a szexben, hogy másra fókuszáljunk, mint a mindennapokban. Hosszabb aktusra vágysz, netán egy hajszállal csiklandoztatnád magadat, vagy lassan, ujjbeggyel köröznél szerelmed vállán? Vagy körmöd mélyesztenéd a fenekébe, míg csókolóztok? Vannak dolgok, amiket jobb nem megkérdezni, egyszerűen csak meg kell valósítani. Lesz olyan izgató, mint egy ismeretlennel újrakezdeni mindent…. Egy társ felbecsülhetetlen értékű, ismeri örömeidet, bánatodat, tudja mikor van szükséged egyedüllétre és mikor a beszélgetésre. Különös örömöket ismerhetsz és fogadhatsz be, ha megállsz egy pillanatra és visszanézel az életedre. Mit kaptál, cserébe mit adtál partnerednek, míg együtt voltatok? Megér-e további energiákat befektetni egy kapcsolatba, amelyekről nem tudni biztosan, megtérülnek-e? De vajon a következővel jobb lesz? Vagy mennyiben lehet más, ha mi magunk nem változunk, csak a másiktól várjuk el a változást…

Az igazi gyönyörhöz sok tapasztalat és igen mély érzelem is kell. A bizalom bonyolult dolog. Feltárja belső valónkat, minden örömünket, a sebezhetőség kölcsönös, mindkettőnknek lehetnek titkos vágyai, amik az évek során érlelődtek meg lelkünk mélyén.

Szexualitásnak rengeteg árnyalata van. Nem ismerhetjük az összeset, de csemegézhetünk belőle. A szenvedély és mozgás, ha kevésbé szabályozott, ha nem köti gúzsba ezernyi tilalom, amit belénk plántáltak gyermekkorunktól, ha a holtpontról egy erotikus éjszaka kimozdíthatja kapcsolatunkat, miért ne próbálhatnánk meg, még egyszer, utoljára?
Mindez csak akkor működőképes, ha tisztában vagy érzelmeiddel, az érintések benned kiváltott reakciójával, a lelked igényeivel. Akkor tapasztalhatod meg az építő szenvedélyt, annak minden mélységével együtt, ha elfogadod önmagadat és párodat. Ha a szeretet vezet, akkor a testi szenvedélyt időnként átható, felkavaró erő, és a másik oldalon érzékelhető sebezhetőség sem ijeszt majd meg, így az uralkodás, játékosság, naiv öröm és a kéj sem lesz majd meglepő számodra. A tapasztalat, ami egy erős elhatározásból születik, melynek során egy lapra teszel fel mindent, óriási formáló ereje lehet jövőtökre nézve.

A szexualitás tárháza kimeríthetetlen. Nincsenek határai a fantáziának, a haldokló kapcsolatot bármikor újjáépíthetitek. Mindig új mélység, új felszín vár majd rátok, hogy kikutassátok titkait.

Az egyik kísérlet, melyben azt tapasztalod meg, hogy mi izgat fel, követni fogja sok más, ahogyan felfedezed saját testedet. Honnan is tudhatná szeretőd, mit tegyen veled, hogy elveszítsd a fejedet, ha te magad sem tudod? Képzeld el, próbáld ki magányodban és oszd meg tapasztalataidat kedveseddel. Valószínűleg meg fog könnyebbülni, hogy nem neki kell kitalálnia valamit, hanem megmutatod neki kreativitásodat, és biztatod: nyíljon meg ő is, mondja el mit és hogyan szeretne egy szeretkezés során.

A szeretkezés is egy kommunikációs csatorna lehet. Időnként van, hogy nincs szükség szavakra. Előfordul, hogy semmi kedvetek beszélni. Miért is kellene, sehol nincs leírva, hogy beszélni kell szex közben… Mondd el a bőröddel, a csókoddal, a fenekébe markolva, a ritmussal, amit diktálsz. Vagy csak add meg magad, hadd vegye be a várat lovagod. A dzsessz remek zene, mint a szeretkezés, váltja egymást rögtönzés és a kotta diktálta tempó.

Egy ilyen éjszaka után kétlem, hogy ne lenne mit megbeszélnetek. Néha el kell engednünk minden félelmünket, hogy változtatni tudjunk. Ha izgalmas és szép volt a szeretkezés, ha az összhang összefonta testeteket, már a problémákat is más színben fogjátok látni. A siker titka a kielégülésnek ugyanaz, mint a vígjátékoknak, az időzítés.

Woody Allen-t idézve: „Vajon miért mondja minden nő, hogy csapnivaló szerető vagyok? Hogy tudnak ilyen végleges álláspontra helyezkedni 3 perc alatt?”

Kielégülésig el sem juttok, még el sem kezdődik, már vége van? Egyszerűen túl izgató vagy szerelmednek – nézd erről az oldalról. Ne szeretkezzetek, hiszen összebújni, simogatni anélkül, hogy tétje lenne, még reménykedésre adhat okot. Kitűzve egy időpontot, ameddig bármit tehettek egymással, csak a szeretkezésnek kell elmaradnia, ha szervi oka nincs, akár néhány alkalom is elég lehet, hogy a „lusta szerető” megemberesedjen.

Forrás: Ezoterikus.hu

Bezárás