Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Titkos Angyali Számkombináció

Rendezvényekre kell egy jósda!

Csupán néhány programötlet a 200-ból:

Ismerje meg további ötleteinket! Családi nap, céges rendezvények, privát partyk, bálok? 17 évnyi tapasztalat, megújuló ötletek, ingyenes dekoráció!

Holdnaptár

Szexhoroszkóp - csak felnőtteknek! Férfiak...

Közzétéve: 2020. 08. 18. Írta: Nóra és Tamás Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 36 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szexhoroszkóp második részében a FÉRFIakról írunk. Vadak vagy érzékiek? Kalandozóak vagy hűek? Mennyire ideális szerető a Skorpió vagy a Bak? Melyek a kedvenc pozitúrái az egyes jegyeknek?

 
Kos férfi: Veled lefeküdni olyan, mint gránáttal golfozni - sosem tudhatjuk, mi történik! Ne is képzeljük, hogy megvárod, míg a nő késznek mutatkozik, inkább rárontasz, letéped a ruháit, és durr bele. Veled jobb, ha senki sem incselkedik, hacsak nem kész a folytatásra. Szereted a szerep-játékokat (pl. rabszolga) és a kemény szexet. A Kos férfiak felfedezők is, tehát jobb, ha minden nő felkészül, hogy olyan területre is keveredhet, ahol még nő nem járt. Legideálisabb szexpartnereid: Kos, Bika, Oroszlán.

Bika férfi: Te vagy az ideális szerető, érzelmes és megértő a partner érzéseivel szemben. Szeretsz lassan és könnyedén haladni a szexben, nem igazán vágysz az egzotikus ismeretlenbe, viszont amit csinálsz, azt csodálatosan teszed. Te vagy az ideális partner, ha szeretőd hosszan tartó és fenséges orális szexre vágyik. Ami a kitartást illeti: még egy gleccsert is megolvasztanál. Legkedveltebb erogén zónád: ha finoman és lassan csókolgatják és harapdálják a tarkód. Legjobb szexpartnereid. Rák, Nyilas, Skorpió és Oroszlán.

Ikrek férfi: Szereted tükör előtt csinálni, főleg ha a lámpa is ég. Minden partnert be tudsz pörgetni, mert tudod, hogyan ébreszd fel a vágyat, és hogyan késztesd testét reakcióra. Az orális szex nem igazán tartozik a kedvenceid közé, de vannak más előjátékok, melyekre kellő időt fordítasz. Bár néha hajlamos vagy a gyors kielégülést hajszolni és jobban figyelsz magadra, mint a partneredre. Mégis jobban odafigyelsz a szexualitásra, mint sok más férfi, aki hajlamos kissé elhanyagolni azt. Pontosan azt mondod a nőnek, amit hallani akar. Erogén zónád: szereted, ha egy nő az ajkaival kényezteti a karodat. Legjobb szexpartnerek: Oroszlán, Skorpió, Vízöntő, Mérleg és Halak. Kedvenc kütyüd: a vibrátor.

Rák férfi: A legmeglepőbb szexuális technikád: közösülés a kezek használata nélkül. Állandó szükséged van az ösztönzésre, a bátorításra, de ha megkaptad igazi lovag válik belőled. Gyakran egyszerre vagy türelmes és agresszív, az aktus néha nem is az ágyban kezdődik. Ha felbátorodtál, átveszed az irányítást és kiderül, hogy igazi mestere vagy a csikó manuális izgatásának. Legalább annyira szeretsz utazni, mint célba érni. Legjobb szexpartnerek: Bika, Oroszlán, Szűz, Skorpió és Halak. Vigyázz, könnyen a szexuális vágyak rabja lehetsz!

Oroszlán férfi: Egyszerűen félresöpröd a szabályokat és a konvenciókat. Jó, ha a nők egyet megjegyeznek veled kapcsolatban: sose, szabad veled INCSELKEDNI. Kitartásod figyelemreméltó, és szinte mindig kész vagy a szexre, étvágyad határtalan. Szereted, ha a nő elfogadja az alárendelt szerepet, és az orális szex is ok, de csak ha te vagy a szenvedő alanya. Szereted, ha a nő kimutatja, mennyire élvezi az együttlétet. Erogén zónád: a hátad rendkívül érzékeny és sebezhető. Legjobb szexpartnerek: Kos, Mérleg, Skorpió, Nyilas.

Szűz férfi: Túl félénk vagy, hogy közeledj, de ha elérkezik a pillanat, a nő jobban teszi, ha felkészül és hozza a pizsamádat, a borotválkozó-szerkódat és a fogkefédet. Szereted megbeszélni partnereddel, ő hogyan szereti, és ha sikerült megbeszélnetek, mindent elkövetsz, hogy a megfelelő módon juttasd gyönyörhöz. Nem vagy túl nagy képzelőerővel megáldva, de keményen dolgozol a sikerért és nyitott vagy minden új javaslatra. Titkos életed: vonz a pornográfia. Erogén zóna: a feneked. Legjobb szexpartnerek: Ikrek, Rák, Vízöntő.

Mérleg férfi: A teljes élményre vágysz, nemcsak botladozni a lapok között. Van egy igazi perverz oldalad, szeretsz voyeur-ködni (leskelődni) és kedveled a szexet hármasban is. Türelmes vagy, ha a kielégülésedről van szó. Szereted a jól öltözött, hosszú hajú nőket. Ha egy nő olyan ruhákat vesz fel, melyek sejtetik, hogy könnyen meg is lehet szabadulni tőlük, nem vagy képes ellenállni neki. Erogén zónád: a hátad és a feneked. Te pedig rajongsz az álló mellbimbókért! Legjobb szexpartnerek: Kos, Ikrek, Oroszlán, Skorpió, Nyilas és Vízöntő.

Skorpió férfi: Egy igazi kéjenc, egy szexuális állat vagy. Imádod a harapást és a szopogatást, az orális szex mestere vagy. A fájdalom felpörget, előszeretettel csipkeded a partnered mellbimbóját, vagy a combjai belső oldalát. Szeretsz a vízben szerelmeskedni, de az igazi perverziód az, ha egy fa asztalon, vagy a durva padlón, vagy esetleg homlokegyenest szatén és selyemágyneműben csinálhatod. Erogén zónád: a nemi szerved és környéke. Legjobb szexpartnerek: Ikrek, Rák, Skorpió, Halak.

Nyilas férfi: Veled a szex intenzív élmény nem jellemző rád, hogy túl gyors vagy, és szívesen próbálsz ki új pozitúrákat. Igazi mestere vagy az erotikus masszázsnak, mind orálisan és manuálisan. A nyelved virgonc eszköz, főleg ha ajkaiddal segítesz neki, együttes hatásuk kirobbanó! Erogén zónák: a csípő és a derék környéke. Szereted megnézni a nők vádliját és csípőjét, sőt élvezed, ha a nőn szex közben harisnya van. Legjobb szexpartnerek. Oroszlán, Mérleg és Vízöntő.

Bak férfi: A szex a legjobbat hozza ki belőled. Tervező és sematikus típus vagy. Azokat a nőket szereted, akik tudják mi a jó neked és mindig készen állnak rá, ha éppen megkívánod őket. Egy hosszútávfutó kitartásával rendelkezel. Addig húzod az aktust, amíg a partnered nem sikít a kéjtől! Erogén zónák: testmasszázs, ami a deréktájon kezdődik és finoman halad lefelé a gerinc, majd a fenék mentén. Legjobb szexpartnerek: Bika, Skorpió és Halak.

Vízöntő férfi: Sosem kezeled a nőket szextárgyként, szereted a változatos előjátékot, mielőtt a konkrét aktusra kerül a sor. Szükséged van rá, hogy kissé bepörgessenek, de ha beindul a motor, igazán találékony és kitartó vagy. Könnyen átsegítesz bárkit a klimaxon. Ha egy nő tudja, hogy mit akar, veled igazán boldog lehet. Általában kettős orgazmusra törekedsz, egyszer orálisan, egyszer pedig genitálisan. Erogén zónák: a vádlik és a könyék tájékának simogatása igencsak beindít. De vigyáz, a kísérletezés nem egyenlő a perverzióval, ha elveted a sulykot, könnyen szadista hajlamúvá válhatsz! Legjobb szexpartnerek: Kos, Ikrek, Mérleg, Nyilas és a Vízöntő. Kedvenc szexuális pozitúrák: állva, és vízben.

Halak férfi: Átveszed a vezetést, a kezdeményezést a szerelmeskedés során, és türelmetlen vagy, ha késik a válasz. Közömbös vagy a morális és törvényi szexuális szabályokkal szemben, olyan partnert kedvelsz, akiben túlteng a szexuális vágy. Szeretsz a fotelben szeretkezni. Néha kimondottan kedveled, ha alárendelt szerepet játszhatsz. Minden olyan dolgot szeretsz, ami gyönyörhöz vezet. Erogén zóna: kedveled, ha masszírozzák és cirógatják a lábad. Legjobb szexpartnerek: Rák, Skorpió, Bak, Halak.
Forrás: Ezoterikus.hu

Bezárás