Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Titkos Angyali Számkombináció

Rendezvényekre kell egy jósda!

Csupán néhány programötlet a 200-ból:

Ismerje meg további ötleteinket! Családi nap, céges rendezvények, privát partyk, bálok? 17 évnyi tapasztalat, megújuló ötletek, ingyenes dekoráció!

Holdnaptár

Flörtből kapcsolat? 10 tipp, és sikerül!

Közzétéve: 2020. 08. 17. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 37 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rengeteg körülmény befolyásolhatja, hogy egy ismeretségből kapcsolat lesz-e. Először is kell hozzá némi jó szerencse, megfelelő időzítés és az akarat az elkötelezettségre!

 
Nincs semmilyen titkos szer, mely segíthet az elkötelezettség utáni vágy kialakításában. Viszont, ha kapcsolatra vágysz a szokásos randizgatás helyett, íme néhány tipp, mely segíthet:

1. Kommunikálj többet!

Lehet, hogy máris egy komoly kapcsolat küszöbén állsz, s még csak nem is tudsz róla. Nehéz megállapítani, - ha nem beszélsz róla, - mit is érzel. Persze az ilyen beszélgetésnek stratégiai alapon kell lezajlania, kell hozzá egy alkalmas időpont is! Ha viszont egyszerűen csak találkozgattok anélkül, hogy beszélnétek róla, hogy a kapcsolatotok egyre mélyebbé és intenzívebbé szövődik, lehet, hogy elmentek a végén egymás mellett. Győződj meg róla, hogy ugyanazon a lapon tartotok az élet nagy könyvében, ez a kulcs ugyanis a második lépéshez!

2. Ne válaszd a biztosat!

Mindketten tudjuk, hogy egy jó barátot/barátnőt nem találunk az utcán tucatjával, ez viszont nem állít meg minket abban, hogy ne válasszunk valakit, aki biztos társnak tűnik, ahelyett, hogy várnánk az igazira. Emlékeztesd magad rá, milyen nehéz megtalálni azt az egy igazit, viszont utána mennyire különlegesnek érzed magad! Ha azt hiszed, hogy valaki úgyis mindig veled marad, lehet, hogy éppen ő fog a leggyorsabban otthagyni!

3. Fektess be sok energiát!

Az elkötelezett párkapcsolatok nem egyszerűek. Vannak, melyek csak úgy természetesen passzolnak, és akadnak, melyek rengeteg munkát igényelnek. Az alapvető ok, amiért nehezen alakítunk ki egy biztos talpakon álló kapcsolatot, mert lusták vagy felületesek vagyunk. Ha komoly kapcsolatra vágysz, komoly munkát is kell végezned! Készen kell állnod rá, hogy aktívan részt vegyél az életetek alakításában, s arra is, hogy mostantól minden intenzívebbé válik! Egy kapcsolat felelősséggel jár!
 


4. Szüntesd be a találkozgatást másokkal!

Sok oka van annak, amiért más emberekkel találkozunk: lehetőségek nyitva tartása, védekezés az ellen, hogy minden túlságosan elkötelezetté váljon, stb. Ha viszont egy kapcsolat mellett teszed le a voksod, egyértelmű, hogy nem találkozgathatsz csakúgy tovább másokkal! Itt az ideje, hogy véget vess az apró kis flörtprojektjeidnek!

5. Ne tétovázz!

Persze könnyű rájönni, mit is érzel valójában a másik iránt, viszont ne akarj mindent túlagyalni, mert egy idő után szinte csak magaddal folytatsz majd fontos monológokat, miközben elfelejtesz a pillanatnak élni!

6. Emlékeztesd rá magad: igen, te ezt megérdemled!

Sokan hajlamosak arra, hogy túlanalizálják a dolgokat, így egy idő után még odáig is képesek eljutni, hogy azt gondolják, meg sem érdemlik azokat a jó dolgokat, melyek megtörténnek velük. Ha mindent megteszel érte, akkor miért ne érdemelnél meg egy jól működő kapcsolatot? Végül is ketten művelitek azt!

7. Vállald a rizikót!

Ha úgy döntesz, belemész egy komoly párkapcsolatba, viszont úgy érzed, hogy sokat kockáztatsz vele, gondolj arra, egy kapcsolat sincs rizikó nélkül! A döntés a te kezedben van, hogy előre mész-e, vagy megállsz, netán hátrálsz!

8. Tekints mindenre, mint a kezdetre, nem a végre!

Sok férfi, de manapság már nő is úgy tekint a kapcsolatokra, mint egy börtönre a szinglilét szabadsága után. Egy kapcsolat egy új élet kezdete, mely sokkal nagyobb értelmet nyer egy ember iránt, aki felé mély érzelmeket táplálsz.

9. Vedd észre a jeleket!

Fedezd fel, ha valami másképpen van, mint eddig, - jó értelemben! A jelek áramlanak feléd, csak észre kell őket venned!

10. Nőj fel!

Ha belelépsz egy kapcsolatba, vége az egyéjszakás kalandoknak, az éjszakai mulatozásoknak a haverokkal... a prioritások változnak!
Forrás: Ezoterikus.hu

Bezárás