Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Bonyolult az életed? Lehet, hogy a neved miatt?

Rendezvényekre kell egy jósda!

Csupán néhány programötlet a 200-ból:

Ismerje meg további ötleteinket! Családi nap, céges rendezvények, privát partyk, bálok? 17 évnyi tapasztalat, megújuló ötletek, ingyenes dekoráció!

Holdnaptár

7 dolog, amit nem tudtál az afrodiziákumokról!

Közzétéve: 2019. 08. 11. Írta: EGG Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 119 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Aphrodité görög istennő nevéből ered az elnevezés, mely a szerelem minden tudományának ismerőjeként hatalommal bírt a vágyak felett is.

Bremelanotide

A Bremelanotide, vagy korábbi néven PT-141, jelenleg klinikai kísérleti stádiumban van, hatásait vizsgálják az erekciós zavarok kezelésében. Az előzetes eredmények nőknek és férfiaknak egyaránt reményre adnak okot.

Csokoládé

Többen vitatják létét a phenylethylamine-nek a csokoládéban, azonban már szolgáltak néhány bizonyítékkal arra vonatkozóan, hogy a májusi zsongás idején is jelentkező koncentrálási zavar ezzel a vegyülettel hozható összefüggésbe.

Alkohol

Kis mértékben lehet gyógyszer, de hogy nagy mértékben, és főként hosszú távon alkalmazva megöli a nemi késztetést, arra mérget lehet venni. Arról nem is beszélve, hogy egy elveszített fejjel átélt fékevesztett éjszakának milyen súlyos következményei lehetnek…

Ételeinkben a vágyunk kulcsa?

Korábban már szóltunk arról, melyek azok az ételek, fűszerek, amelyek kedvező hatást gyakorolhatnak szerelmi életünkre. Most kiegészítésül álljon itt néhány érdekesség:

Articsóka
Spárga
Eper
Paradicsom
Szarvasgomba
Teknősbéka tojás (ember legyen a talpán, aki vacsorára beszerzi)
Kagyló
Sáfrány
Golgotavirág

Hogyan működik egy nő?

Tudjuk már régen, az asszonyok testéhez a lélek a kulcs. Ezért egészen más izgatószerre van szüksége egy megfáradt hölgynek, hogy újra pezseghessen, mint egy férfinak. Ahhoz, hogy egy nő ellazuljon, teste megnyíljon, és befogadóvá váljék, fontos, hogy ellazult állapotban legyen. A lelkére kell hatni, hogy feledje az egész napi fáradtságot és a másnapi terheket.

Nyugtató, lazító stimuláló szerek kellenek a hölgyeknek. S nem mellesleg romantika.

Ha szeretnél elcsábítani egy asszonyt, vegyél neki parfümöt és rózsát… Már az is elég, ha fentieket túlzásnak tartod, vagy nem engedheted meg magadnak, ha beszerzel egy fiola rózsaolajat és készítesz egy meleg fürdőt álmaid asszonyának. Az olajat pár csepp tejben, vagy tejes tusfürdőben tudod feloldani, máskülönben csak úszni fog a vízen.

A csók

Semmibe sem kerül, de tapasztalatom szerint ez a legjobb ajzószer… Rengeteg formája ismert, kedvedre tapogatózhatsz, míg rátalálsz az ágyhoz vezető csókotok formájára, de egy biztos, mire végigpróbáljátok őket, garantáltan az ágyban köttök ki. Vagy a padlón.

Futó csók - arcoddal kissé párodhoz érsz, mint egy halk sóhaj.

Arc csók - Egy barátságos, szeretetteljes csók. Közben gyengéden megfoghatod partnered vállát.

Fülcimpa csók - Gyengéden kortyolgatod a fülcimpáját. Semmiképp se hangosan és cuppanósan és ha csiklandozod, nem biztos, hogy oda lesz érte.

Eszkimó csók - gyöngéden dörzsöljétek össze az orrotokat.

Láb csók - Egy erotikus és romantikus gesztus. Ha csiklandós is kissé, érdemes kipróbálni egy kellemes masszírozással összekötve.

Gyümölcsízű Csók – Fogaid közé veszel egy lédús gyümölcsöt, szőlőt, epret, kis darab ananászt vagy mangót. Társad megcsókol, közben elvesz egy darabot a gyümölcsből. A zuhany alatt befejezhetitek…

Váll csók - Egyszerűen a háta mögé kerülsz párodnak és belelehelsz egy csókot a vállgödrébe. Ez egy érzéki, szerető csók.

S végül álljon itt a szerelmesek fordítója, a csókok fajtáinak a jelentése:

Csók a kézre - Imádlak
Csók az arcra – Barátoddá szeretnék válni.
Csók az állra – Csinos vagy!
Csók a nyakra – Megőrülök az illatodért!
Csók a szájra - Szeretlek.
Csók a fülre – Tréfás kedvemben vagyok.

Csók akárhol másutt - Te vagy a legjobb számomra, hisz Téged csókollak.

Forrás: Ezoterikus.hu