Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Bonyolult az életed? Lehet, hogy a neved miatt?

Rendezvényekre kell egy jósda!

Csupán néhány programötlet a 200-ból:

Ismerje meg további ötleteinket! Családi nap, céges rendezvények, privát partyk, bálok? 17 évnyi tapasztalat, megújuló ötletek, ingyenes dekoráció!

Holdnaptár

6 tipp morgós kedvesek kezeléséhez

Közzétéve: 2018. 08. 07. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 344 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ha kapcsolatban élsz, fontos minden, ami a pároddal összefügg, így az is, ami számára sokat jelent. Nemcsak azért, mert lényeges a boldogsága, de az érzelmi függőség miatt a hangulata rád is átragad.

Sajnos a rossz kedv sokkal ragadósabb a jónál. De mi van, ha a partnered örökké feszült, és ezzel az őrületbe kerget téged? Próbáld meg közelebbről szemügyre venni a helyzetet a következő tippek alapján!

1. Fáradtnak tűnik?   

Talán nem alszik eleget. Az alvás alapvető fontosságú egy kiegyensúlyozott lelkiállapothoz. Ha az álma folyton megszakad, esetleg nem talál benne nyugalmat, próbáljatok meg néha korábban lefeküdni, legalább egy héten keresztül! Ha másképp nem megy, sötétítsetek be, hagyjátok nyitva az ablakot, vagy csináljatok valami megnyugtatót alvás előtt, mint pl. egy kölcsönös masszázs!

2. Gyakran ragaszkodik dolgokhoz?

Legalább 1-2 hétig próbáld meg teljesíteni, amit ő szeretne. Ha amúgy is tervezted volna megcsinálni, amire kér, akkor vágj bele már az első adandó lehetőségnél. Ha valamit egyáltalán nem akarsz megcsinálni, mondd meg neki, - ne hagyd abban a hitben, hogy el lesz intézve!
 


3. Ideges, ha nyaggatod?

Dicsérd meg, ha valamit megtesz magától, köszönd meg szóval, vagy egyértelmű viszonzással, ha teljesíti a kérésedet!

4. Képtelen szórakozni?

Van úgy, hogy az ember képtelen kikapcsolni még akár hétvégén, vagy a nyaralás ideje alatt is. Ha azt mondod: "hé, menjünk moziba!" - nem biztos hogy segít. Találj ki inkább valami programot, amit a kedvesed egyértelműen élvezne! Másrészről fogadd el, ha neki néha az a szórakozás, hogy egyedül olvas, vagy üldögél a kanapén!

5. Morgós, mert valami baja van?

Ha már régóta fáj a háta, vagy esetleg nehezére esik a séta, küldd el orvoshoz, vagy legalább egy szakemberhez, ahol ellazulhat és kezelik a baját!

6. A morgóssága már krónikus?

Étvágytalan, vagy éppen farkaséhes, kialvatlan, üldözési mániával küzd, egyszer szomorú, máskor nagyon boldog, mindenért felelősnek érzi magát... ezek a depresszió szimptómái, vedd komolyan!
Forrás: Ezoterikus.hu