Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

A szingli nők nem csak jó szexet akarnak! Cél: az extázis!

Közzétéve: 2020. 08. 02. Írta: EGG Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

A női nemi vágy, ha egyszer feléled, s van, aki ébren tartsa, sokkal többet tud nyújtani, mint amit a férfiak valaha is képzelni mertek. De, kezdjük az elején...

 
Egyedülálló asszonyok titkai

A szingli nők valóban szomorúak és magányosak lennének?

A nő összetett és rejtélyes teremtmény, nehéz megérteni és teljesen kiszámíthatatlan – állítják, akik nem ismerik a női lélek rejtelmeit. Az idősebb, egyedülálló asszonyok látszólag saját sorsuk mítoszának rabjai. Körükben nem ritka a magányos, hosszú ideje szeretet nélkülöző nők, akik nehezen szembesülnek az elmúlás okozta gondolatokkal. Amikor Bella Depaulo, a Kaliforniai Egyetem lélektani professzora, író megkérdezett 950 főiskola tanulót, hogyan írnák le a házasemberek életét, a következő szavakat használták: "boldog, szerető, biztonságos, stabil, egyben változatos." Az egyedülállók leírására viszont a következő szavakat látta viszont a kérdőívén: "magányos, félénk, boldogtalan, bizonytalan, rugalmatlan és makacs."

A sablon igaz lenne? Ilyen sivár a kép? Vagy az egyedül élő asszonyok valójában szeretik függetlenségüket és teljesen uralják életüket? Mi történik a zárt ajtók mögött?

Az amerikai asszonyok később mennek férjhez, a válási ráta magas, és nem túl kecsegtető kép, hogy valószínűleg túlélik házastársukat.
Az AARP egy nonprofit szervezet, amely érdeklődése középpontjába tűzte annak vizsgálatát, hogyan élnek 50 éven túl az emberek, ha egyedül vannak.
Tény, hogy Magyarországon is nagy számban élnek nők egymagukban, komoly anyagi kihívásokkal szembenézve élik napjaikat, mindazonáltal lehetnek boldogok és elégedettek a korábban elért eredményeikkel és keresik a kihívásokat, a társaságot.

A vizsgálat szerint 63 százalékuk, bár egyedülálló marad vagy lesz ötvenen túl, eltökélten szeretnék megvalósítani korábbi álmaikat, elszántan keresik társukat, akivel megoszthatják mindennapjaikat. Nem ritka, hogy újra megházasodnak, vagy élettársi kapcsolatban hódolnak a szerelemnek, felélednek régi barátságok, melyek nyomán új szerelem támad szívükben.

Erzsike (52), egy vidéki kisvárosban élt. A Sors úgy hozta, hogy 30 évvel idősebb férjét elvesztette, de nem akart lemondani korábbi életéről. Fia ezekben az időkben találta meg szerelmét, akivel kis idő múlva házasságot is kötött, kirepült a családi fészekből. Erzsike új hobbit, társaságot keresett magának, így került kapcsolatba egy régi ismerősével, aki végül elvezette kamaszkori szerelméhez. Rengeteg idő telt el utolsó, még gyermekkori találkozásuk óta, mindketten megváltoztak, az emlékek nyomán kiszínezett képekről kiderült, hogy csak ábrándok voltak – két vadidegen ember állt egymással szemben. Könnyebb, vagy nehezebb volt-e ettől az egymásra találás, majd az idő eldönti. Ma már nevetve mondják mindketten párjával, hogy megérte belevetni magukat az ismeretlenbe.

Vannak házasságukban is magányos emberek és vannak társ nélkül, egyedül élők, akik valójában boldogok és elégedettek életükkel.

Szeretik a szabadságot, a függetlenséget.
Kérdezésre nemritkán kiderül, hogy korábbi kapcsolataikban többet érezték magányosnak magukat, mint amikor az egyedülállóvá váltak. Tény, hogy a válás, haláleset feldolgozásának sikere nagyban függ a környezet reakciójától. Lefutási ideje lehet rövidebb vagy hosszabb, függ attól, mennyire mély érzelmeket tápláltak egymás iránt, mennyire jelentett megkönnyebbülést az elszakadás és ki volt az, aki kilépett a kapcsolatból.
Él egy mítosz, mely szerint az egyedül élők képtelenek beosztani pénzüket…

A valóság azonban egészen más képet fest. Mivel tudják, hogy csak magukra számíthatnak, ezért kisebb adósságot halmoznak fel, mint házasságban élő ismerőseik. Óvatosabban költik el a biztosításból megmaradó pénzüket, befektetéseik megfontoltabbak.
Ugyanez az arány a 60 év alatti nők esetében, fordított tendenciát mutat, ha karrierépítése közben megszokta a nagyfokú szabadságot és az ezzel járó anyagi függetlenséget, könnyen pénzszűkében találhatja magát idősebb korára.

Egyedülálló érzékiség

asszonyokban magasabb szinten áll a nemiség és érzékiség, ezáltal könnyebben engedik el magukat egy gyors szexre. Egy érzéki partner keze alatt a nő teste olvadó viasszá válik, s ha egy férfi ilyen nőt szeretne magának, javaslom hívja táncolni. Amilyen odaadó és erotikus lesz a nő tánc közben, s amilyen szenvedéllyel tudja a férfi a mozgását irányítani, olyan lesz majd a kapcsolatuk is. Azért nem kell azonnal Elvis Presleyvé válni és tánciskolába iratkozni sem, egy könnyed összesimulásból kiderülhet minden. Az érzékiség apró személyiségjegyekből áll össze.

Szingli nők nem csak jó szexet akarnak – az extázist célozzák meg

A női nemi vágy, ha egyszer feléled, s van, aki ébren tartsa, sokkal többet tud nyújtani, mint amit a férfiak valaha is képzelni mertek. Ha egy asszonyt el akar egy férfit csábítani, a legfontosabb három dolog, amit feltétlen észben kell tartania: ígérni, bizonyítani és folytonos izzásban kell tartani – a romantikát. Nehéz bekerülni egy egyedülálló nő szívébe, könnyű kikerülni is belőle, ha az ígéretek puszta léggömbök voltak – viszont különleges kapcsolat veheti kezdetét, hosszú, forró éjszakákkal, s talán végleg lezárva az egyedülállóságot, ha elfogadjátok egymás hóbortjait, megtanuljátok a hibáival együtt is szeretni.

Nagy kincs a társ jelenléte a mindennapjainkban, de ne ítéljük el azokat sem, akik inkább magukban szeretnek lenni. Mindennek megvan a maga oka és célja.

 

Forrás: Ezoterikus.hu