Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Hogyan forrósíthatod fel szerelmi életedet?

Közzétéve: 2020. 07. 21. Írta: EGG Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 22 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Többéves párkapcsolat után szükség lehet a mindennapok felfrissítésére. Öt olyan utat, tippet mutatok most Neked, ami segíthet feléleszteni a lángot.

 
Sokévi házasság után a párok nagy része tapasztalja meg az egyhangúságot házaséletében, mert a mindennapok apró és nagyobb bajaiban elveszik a humor, a kaland és a varázslat. Szereted társadat, épp csak a kemény munka és a rengeteg tennivaló közt már egymásra nincs időtök.

Tartozol magadnak és házasságodnak annyival, hogy mindent megtegyél a felfűszerezéséért. Nem tudok mindenkire érvényes, általános jó tanácsokat adni, de az alábbi 5 tipp közül kiválaszthatod a számotokra legmegfelelőbbet. Ha ezektől beindult a fantáziád, oszd meg velünk ötleteidet!

1. Szórakozzunk

A napi rutinban eltűnt a humor, a prés alatt nincs is kedved viccelődni. A humor az élet alapja, nélküle nehezebb elviselni a nehézségeket, de vele könnyebb legyőzni az akadályokat. Ráadásul a nevetés egészségessé tesz. Találd meg a humort a mindennapi tevékenységek közben, lásd meg a tárgyakban, míg mosogatsz. Következő lépésként ezeket az élményeket oszd meg szerelmeddel, és nevessetek együtt bármilyen bugyuta dolgon, akár egy valóságshow kicsinyes problémáin. A hangsúly a közös impressziókon van.
 2. Frissítsünk

Ellaposodott szerelmi életre legjobb gyógyszer, ha közösen kipróbáltok valami újat. Ha eddig sötétben szeretkeztetek, próbáljátok ki lámpafénynél, vagy a nappali világosságban. Ha meguntátok a napfényt, sötétítsetek be teljesen a szobában. A fények és árnyak játéka is lehet egy új, erotikus tapasztalat. Szerezzetek be egy nagy tükröt, érdekes lesz majd úgy látni magatokat, ahogyan eddig csak szerelmed látott. Művelődjetek, olvassatok felvilágosító könyveket, szerelmes regényeket, némelyikben zavarba ejtő részletességgel leírják a szerelmi együttlétet. Gyakorlat teszi a mestert, ne féljetek a botlásoktól, rengeteget tanulhattok belőle, ha vidáman szemlélitek az életet.

3. Választékosság az élet fűszere

Gyermekként kísérleteztünk, úgy fedeztük fel a világot. Mi változott meg, miért hisszük azt, hogy nem szabad többé hibáznunk? Ha társad szeretne részesülni egy kevés, számodra furcsának tűnő élvezetben, gondold át, hol az a pont, amire már biztosan nemet mondasz. Játsszatok szerepjátékokat, tapasztaljátok ki, milyen érzések kerítenek hatalmukba. Talán még számodra is meglepő lesz, amit érzel majd, előfordulhat, hogy élvezetet találsz olyan játékokban, amiket eddig mereven elutasítottál. A jó hangulathoz feltétlen bizalom és nyugodt körülmények kellenek, és ne feledkezz meg a ráhangolódásról sem!
Unalmassá válhat a folytonos tervezgetés. A szerelmet nem lehet határidőnaplóval a kezünkben élvezni. Próbáltad már hirtelen ötlettől vezérelve lefejteni kedvesed ruháját? Nem kell mindig órákon át összebújni.

4. Beszélgessetek

Beszélgessetek arról, hogy mi okoz örömet az életben, miben találtok élvezetet a mindennapokban. Hogyan vészelitek át a nehezebb pillanatokat, mi segít át a holtponton a munkában? Próbáljátok kitalálni, hogyan oldana meg egy problémát a másik – magatok is meglepődtök, mennyire új oldaláról ismerhetitek meg magatokat és egymást. Innen már csak egy lépés, hogy a sikamlós témák felé vegyétek az irányt.

5. Merüljetek el a képzelet világában

Titkos gondolataid egy francia szobalány ruháiba helyeznek, netán szívesen húznál magadra egy dögös, bőr miniszoknyát? Ha gátlásos vagy, felejtsd el, ez csak a képzelet világa, itt bármit megtehetsz. Írjátok le, mit tennétek egy hosszú, elvarázsolt hétvégén, ha egy másik életet élnétek.

 

Forrás: Ezoterikus.hu