Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Bonyolult az életed? Lehet, hogy a neved miatt?

Rendezvényekre kell egy jósda!

Csupán néhány programötlet a 200-ból:

Ismerje meg további ötleteinket! Családi nap, céges rendezvények, privát partyk, bálok? 17 évnyi tapasztalat, megújuló ötletek, ingyenes dekoráció!

Holdnaptár

Milyen évszaktípus a kedvesed?

Közzétéve: 2018. 07. 12. Írta: Elixír magazin Forrás: Freespirit.hu
Értékelés
Ez a cikk 287 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A pszichológia különböző szempontok szerint számos karaktert különböztet meg. A belga szakemberek például az évszakok szerint csoportosítják a férfiakat.

A különféle típusok nem a születésnapokon alapszik, sokkal inkább a személyiség sajátosságain! Ahhoz hogy megtudd, a szíved választottja hova sorolható, nem kell tehát ismerned a pontos születési dátumát!

 

Tavasz-férfi

 

Általában megvalósítható célokat tűz maga elé, könnyen beilleszkedik a társaságba. Gyakran megtörténik vele, hogy egyszerre több hölgynek csapja a szelet. Idősebb korában is fiatalos, tele van lendülettel, aktivitással. Munkájában akkor lel örömöt, ha a kommunikációs készségét kamatoztathatja.

 

Nyár-férfi

 

Megfontolt, tárgyilagos, alkalmazkodó, jó diplomata, pontos adminisztrátor, megbízható ügyintéző, hűséges barát és társ. Akik felületesen ismerik, azt hiszik, hogy egyáltalán nincs humorérzéke, pedig van, csak a humora kissé fanyar. Ha családot alapít, akkor szeretteinek minden tőle telhetőt megad.

Õsz-férfi

 

Igazságszerető, energikus, időnként azonban túl szigorú a környezetében élőkkel, de még önmagával szemben is. A látszat azonban az ő esetében is csal, a rideg külső meleg szívet takar, és ha megértő társra talál, akkor hűségéhez nem fér kétség. Kitűnő építész, bíró, nyomozó és rendőr válhat belőle.

 

Tél-férfi

 

Kiegyensúlyozott férfi látszatát kelti, hiszen érzelmeit többnyire visszafojtja. Ennek ellenére az ostobaság ki tudja hozni a sodrából, és ilyenkor bántóan gúnyos, mások lelkébe tapos. Sebésznek, bankárnak, végrehajtónak kitűnő, de olyan hivatás nem való neki, ahol empátiára van szükség.

Forrás: Freespirit.hu