Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Elválnál? Íme 6 ember, akik elmondják, miért tették meg!

Közzétéve: 2020. 06. 25. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

Szerelmes lettél, összeházasodtatok és most el fogtok válni… és akkor mi van? Akármilyen rosszul hangzik is egy válás, de nem feltétlenül jelenti, hogy az eredménye csakis negatív lehet életedben!

 
Mi találtunk 6 sikeres válás sztorit, ami bár nem garantálja, hogy a te válásod is jót hoz majd, viszont legalább biztat, hogy van fény az alagút végén!

1.    Jobb, mintha kollégák lennétek!

“12 gyönyörű évet töltöttünk el életem szerelmével, mikor ráébredtünk, hogy mind a ketten megváltoztunk, az egymás iránt érzett szerelem miatt elengedjük inkább egymást. Mióta elváltunk, egy közös munkakapcsolatra is sor került és mind a ketten nagyon élveztük. Õ is, én is sokkal boldogabbak és egészségesebbek vagyunk, mióta elváltunk, illetve továbbra is részei vagyunk egymás életének. Nagyon mélyen szeretjük egymást és a mottónk: “ha szeretsz valakit, akkor képes vagy elengedni!”

2.    A változás jó!

“20 évesen házasodtunk össze, mikor még tökéletesen bizonytalan voltam magamban. Szükségem volt egy férfira, aki kiegészít, viszont hamar rájöttem, hogy a kapcsolatunkban, mintha nem is élnék. El voltam keseredve az életemtől, muszáj volt beismernem, hogy túl hamar házasodtunk össze, mikor még nem is tudtam, hogy mi is az a szerelem. Mikor aztán barátokra tettem szert, akik szintén olyan fiatalok voltak, mint én, már nem voltam többé az otthonülős asszonyka és a férjem utálta ezt. Egyszer aztán úgy döntöttem, hogy nem hagyom, hogy az életem továbbra is csak úgy elszálljon felettem, benyújtottam a válást. A szabadságom bármit megért nekem utána. Az exemmel továbbra is jó barátok vagyunk, minden rendben zajlott, megértett, hisz jó ember, csak nem tudta kezelni, ahogy felnőttem mellette.”

3.    Limonádét a citromból

“A válásom az, mely inspirálta az egész utána következő életemet. A jogi ügyek lezárulása után hamarosan egy elvált nők klubját alapítottam, ahol sok szingli nőnek sikerült már segítséget nyújtanom és reményt is egyben, hogy van élet a válás után is.
 


4.    A hazugságokból egy új szerelembe

“Az első férjemmel épp csak, hogy összeházasodtunk, mikor egyszer hazatérve rajtakaptam a konyhánkban, amint igen komolyan dolgozik, - egy másik nőn. Hamarosan kiderült, hogy elítélték garázdaság, sötét üzleti ügyek és szexuális botrányok miatt, bár ő meggyőzött az állítások hamisságáról. Persze hamar rájöttem, hogy minden egyes szó, amit mondott, színtiszta hazugság volt, ráadásul még többször meg is csalt. Elváltunk és én mély depresszióba zuhantam. Egy napon aztán összeszedtem magam és egy európai körútra indultam, mikor is egy véletlen folytán megismertem a mai férjemet, akivel azóta boldogan élünk együtt közös gyermekünkkel.”

5.    Erősebb, mint valaha

“Pontosan egy évvel ezelőtt váltunk el a férjemmel és biztos vagyok benne, hogy végre én is jó helyen vagyok. 20 éven keresztül voltunk házasok, nehéz válásunk volt, mivel a férjem nagyon erős és manipulatív személyiség. Végül is aztán összeszedtem az erőmet és a bátorságomat, ma végre tudom, hogy mire vagyok képes és mire van szükségem.”

6.    Barátok a gyerekek számára

“Az exemmel csodásan működik a kapcsolatunk. Hetente váltogatjuk egymás közt, hogy éppen ki vigyáz a gyerekekre, támogatjuk egymást és megértjük, ha valakinek bármilyen kívánsága van. Mind a ketten megegyeztünk arról, hogy a válás nemcsak rólunk szól, vagyis muszáj, hogy együttműködjünk a gyerekek érdekében.”
Forrás: Ezoterikus.hu