Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Bonyolult az életed? Lehet, hogy a neved miatt?

Rendezvényekre kell egy jósda!

Csupán néhány programötlet a 200-ból:

Ismerje meg további ötleteinket! Családi nap, céges rendezvények, privát partyk, bálok? 17 évnyi tapasztalat, megújuló ötletek, ingyenes dekoráció!

Holdnaptár

Hódítsd vissza! 8 tuti visszacsábító trükk

Közzétéve: 2018. 06. 28. Írta: Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 235 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Még alig, hogy véget ért a kapcsolatod, de már megbántad, hogy kidobtad? Vagy netán a te utadat adták ki? Íme 7 tipp a visszahódítási hadművelet elindítására!

Szakítottál a barátoddal? Annak ellenére, hogy mindent megosztottatok egymással, mégis vége lett. Derült égből villámcsapásként ért a szakítás? Úgy vélted, egy-kettőre túljutsz az egészen, de még hetek, hónapok múlva sem vagy képes elfeledni? Képtelen vagy megemészteni, hogy vége? Mégis inkább visszatáncolnál? Íme néhány tipp a visszahódításhoz!

Legfontosabb feladatod, hogy tisztázd magadban, szereted-e teljes szívvel, vagy csak az egyedülléttől rettegsz?

Tedd fel a két legfontosabb kérdést:
• megérdemli, hogy szenvedj miatta?
• ha újrakezdenétek, tudna-e minden a régi kerékvágásban folytatódni?

Kizárólag mindkét kérdés pozitív megválaszolása vezethet eredményre!
 

Õ hagyott el?


– Kérj még egy "utolsó" lehetőséget!

Persze semmiképpen se vesd magad zokogva és rimánkodva a lábai elé, még véletlenül se könyörögj, hogy fogadjon vissza! Nincs az a férfi/nő, aki ettől ne akarna azonnal elmenekülni. Mindig őrizd meg a méltóságodat! Sokkal célravezetőbb, ha felhívod, és megkéred, beszélgessetek! Higgadtan próbáld meggyőzni Õt érveidről, érzelmeidről, s arról, nem is volt olyan rossz együtt. Emlékeztesd az együtt töltött szép pillanatokra, nevettesd meg!

– Légy a barátja/barátnője!

Győzd meg arról, hogy elfogadod a szakítás tényét, de igazán sajnálnád, ha többé nem találkoznátok és beszélgethetnétek. Ez hízelegő lehet a számára, és neki is szüksége lehet egy megértő barátra. Ezzel a technikával elűzheted gyanakvó gondolatait, és óvatos léptekkel hódíthatod vissza.
 


– Kérd közös barátaitok segítségét!

Makacs, önfejű, netán gőgös vagy? Minden porcikád Õt kívánja, de fel nem hívnád? Kérd barátaid segítségét! Beszélj nekik érzelmeidről, de ne áradozz, ne légy túlságosan vágyakozó, ne színezd túl a dolgokat. Elsődleges célod az legyen, hogy Õk informálódjanak helyetted. Ha valakik, hát Õk biztosan jól tudják, hogy exed mennyire szomorú a szakítás miatt. Õk kideríthetik, van-e szívében számodra még hely.
 

Te adtad ki az útját?– A legegyszerűbb, ha úgy teszel, mintha semmi sem történt volna!

Elhagytad/kidobtad? Eszedbe sem jutott a pillanat hevében, milyen fájó következményekkel kell számolnod? Tégy úgy, mintha az egész csak egy vicc lett volna. Ha erre mégsem reagál számodra megfelelően, akkor folyamodj kegyes csaláshoz: játszd Te a sértődöttet, amiért Õ nem akart mindenáron megtartani téged. Hisz Te csak a szerelmét akartad próbára tenni, ugye?!

– Szakítás előtt jól beolvastál neki?

Nem könnyű a helyzeted, bár nem teljesen reménytelen. Lelkiállapotodat magyarázd átmeneti stresszes időszakoddal, és lásd be: így igazán nem szabadott volna viselkedned. Légy te az engedékeny!
 

Ha közös döntés volt a szakítás!– Tedd féltékennyé!

Ez a leghatásosabb módszer, ha még érez irántad valamit. De soha ne menj túl messzire! Sose válaszd a legjobb barátját / testvérét / ellenségét! Ha így teszel, akkor garantáltan nem számíthatsz békülésre! Elégedj meg egy kéznél lévő pasival! Ez mindenképp gondolkodásra, majd cselekvésre sarkallja!

– Érezd magad jól nélküle is!

Kevés fájóbb dolog van annál, mintha exed azt látja: kiválóan megvagy nélküle is. Természetesen takard el, hogy mennyire fáj a hiánya! Beszélgess vele gondtalanul, - így jó eséllyel felébreszted benne a birtoklási vágyat. Ha közben volt párod oldalán feltűnik utódod, – kívánj sok sikert neki! Ez a mondat jó eséllyel elgondolkodtatja, és talán rádöbben: nagyon hiányzol neki, és vissza akar kapni!

– Ragyogj újra régi fényedben!

A legklasszikusabb módszer: fodrász, kozmetikus, esetleg új ruha! Gondolkodj, majd cselekedj! Használd fel az együtt töltött idők alatt szerzett tapasztalataidat. Ha valaki, hát Te pontosan tudod, mi tetszik neki a másik nemben. Idéztesd fel vele első találkozásotokat! Előkeresheted az akkor hordott ruhát, parfümöt és kacérkodó tekintetet. Ha egyszer ezek már beváltak, talán most is segíthetnek!
Forrás: Ezoterikus.hu