Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Bonyolult az életed? Lehet, hogy a neved miatt?

Rendezvényekre kell egy jósda!

Csupán néhány programötlet a 200-ból:

Ismerje meg további ötleteinket! Családi nap, céges rendezvények, privát partyk, bálok? 17 évnyi tapasztalat, megújuló ötletek, ingyenes dekoráció!

Holdnaptár

5 tipp, hogy csak Téged akarjon!

Közzétéve: 2018. 06. 27. Írta: Szeifert Zsuzsa Forrás: Lélekvarázs
Értékelés
Ez a cikk 236 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Régóta kinézted magadnak? Együtt vagytok, de már nem az igazi? Olvasd el mit kell tenned, hogy csakis Te járj választottad fejében!

Győzelemre programozva

Láttál már pasit horgászás közben? Ahogy a pecabotot lógatja a vízben és feszülten figyel, az valami csoda. Képes tátott szájjal, kikerekedett szemmel bütykölni a csalival, mire nagy nehezen horogra fűzi. Akkurátusan, komoly hozzáértéssel dobja méterekre a tóba a zsinórt, hogy aztán órákon át, feszülten figyelje a vizet. Amikor a halacska bekapja a horgot, a nagy pecás birkózik a bottal, még az izmok is megfeszülnek a nyakán. A damil végre partra ér, a zsákmány az övé. Lehet, hogy nyurga halat fogott, de ő már azt meséli majd a barátoknak, hogy órákon keresztül fárasztotta a cápát és még a bot is kettétört. A férfi győzelemre született. A halasnál vásárolt halnak nincs akkora értéke, mint amiért meg kell izzadni!

Férfi agy, női agy

A férfi agy, egészen másként működik, mint a női. A férfiak a nőies nőket szeretik. Azt, aki úgy öltözik, akinek egész lénye azt sugallja, hogy ízig-vérig Nő. Azt, aki nem veszi el tőle a férfiasságot, aki mellett tündökölhet, alkothat, pénzt kereshet, aki felnéz rá, mert Õ Férfi. Aki 3 típust egyesít egy személyben, azt keresi, abba szeret bele, aki olyan, mint az anyja, aki jó feleség, aki jó szerető. Minden érintkezés fő célja a pozíciószerzés. A férfi fél az elutasítástól, ezért kerüli a beszélgetéseket. A kapcsolat elején még a kötetlen csevegésről, a megismerésről beszélünk. Amikor először találkoznak és beszélgetnek a párok, akkor az első benyomás: valaki jó fej, vagy helyes csaj. A túlbonyolítás, feszültségek, leleplezések félelmeket generálnak. A férfi megijed, ha a nő elmarasztal, kritizál, hibáztat.

5 tipp, hogy csak Téged akarjon

1. Ne legyél mindig elérhető, olykor legyél elfoglalt, a pasi ne érezze, hogy csakis ő létezik számodra. Egy hölgy egyszer elpanaszolta, nem tudja kivárni, hogy a kiválasztott férfi felhívja, így mindig a telefon után kap, és ő kezdeményez hívást. „Hiszen csak tudni akarom jól van-e!” – öreg hiba, ha ugyanis anyukát játszol, aligha fogod izgatni, és ebből igen nehezen lesz randi!

2. Hová menjünk, mit szeretnél? Ha felmerül ez a kérdés, jól gondold meg, hogy beadod-e a derekad, mert könnyen lehet, hogy ebben a férfiben nem teng túl a kreativitás... Ha mégis kedveled ezt a típust, a világért se mond, hogy nekem mindegy. Ne feledd, te nem vagy átlagos és neked egyáltalán nem mindegy!

3. Az első randin ne pakold ki, amid van. A felesleges látnivalót rejtsd el, lesz még alkalom, hogy megmutasd rejtett tartalékodat! Legyél titokzatosan csinos.

4. Értékeld magad és legyél stabil! Ne szóld le magad (én olyan csúnya vagyok vagy x lábam van). Hagyd, hogy ő fedezze fel azt, ami tetszik benned!

5. Ne legyél túl őszinte, nem jó, ha nyitott könyv vagy a számára. Akarjon megismerni, tartson érdekesnek és értékesnek! Nem biztos, hogy attól vagy őszinte, ha elmondod, mikor, kivel volt dolgod és hogy jártál pórul. És amit sose mondj: „Engem mindenki csak kihasznál, de te annyira rendesnek tűnsz!”

Forrás: Lélekvarázs