Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

7 jel, hogy közeleg a válás. Vedd észre időben!

Közzétéve: 2020. 06. 20. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

Bár nem túl pozitív, ha az ember hirtelen paranoiddá válik egy kapcsolatban, viszont, ha ismered azokat a figyelmeztető jeleket, melyek azt mutatják, hogy a rossz irányba haladsz, még időben megmentheted a házasságodat!

 
De mik is a jelek? 

A tisztelet hiánya

A rosszul működő kapcsolat egyik jele, ahol a társunk nem tekint ránk egyenlő partnerként. Van különbség aközött, hogy valakit méregből megbántunk a hirtelenségünk miatt, vagy pedig megalázzuk és kutyául bánunk vele. A tisztelet hiánya azt jelenti, hogy már nem értékelnek eléggé. Ha szeretnéd rendbe hozni a dolgokat kettőtök között, egy nyugodt pillanatban érdemes beszélned arról, ami bánt! Az egyik jó megoldás lehet, ha felajánlod, hogy változtatsz néhány dolgon, amit a partnered is szeretne, és kérdezd meg, hogy ő hajlandó-e hasonló változtatásokra, s pontosan mikre!

A veszekedés hiánya

Bár ez a pont első látásra pozitív dolgoknak tűnik, viszont a valóságban sokkal inkább azt takarja maga mögött, hogy a felek már annyira sem érdeklődnek egymás iránt, hogy bármin is összekapjanak. A válás egyik oka szokott lenni, hogy a partnerek ahelyett, hogy megpróbálnák megoldani, ha kissé zűrösen is a konfliktusaikat, inkább egy idő után besokallva benyújtják a válást. Ha nem tudtok beszélni egymással őszintén a gondokról, akár párterapeutához is fordulhattok!

A megcsalás

Ha megcsal bennünket a házastársunk, az első amire gondolunk: el akarok válni. Viszont vehetjük úgy is ezt a tényt, mint egy figyelmeztető jelet, hogy valami hiányzik neki a kapcsolatból, amiről képtelen beszélni velünk.

A szex hiánya

Ha a szexuális aktivitás lecsökken, beleértve a vágyat is egymás iránt, az sokszor vonz maga után lelki problémákat. Nehéz az ilyen témákról beszélni, főleg, ha valamilyen nyomós ok is húzódik a háttérben, pl. az, hogy valamiért már nem működnek az ágyban a dolgok. Különösen a gyerek megszületése után jellemző, hogy a párok felveszik az apa-anya szerepet, és nem találják ismét a házastársi köteléket.

Szülői szerep - nem partnerszerep

Muszáj, hogy foglalkozzatok egymással akkor is, ha a gyerekek tökéletesen elvonják a figyelmeteket egymásról és a házasságotokról. A hálószobában, esetleg este, a kettesben eltöltött vacsora, vagy baráti látogatás idején nem vagytok apa és anya, hanem két szerelmes, aki egy kapcsolatban él!

Szünet

Ha az egyik partner érzelmileg már nincs jelen, az egyben azt is jelenti, hogy már nem akar energiát fektetni a kapcsolat építésébe. Intő jel lehet, ha a partnerünk nem szakít ránk időt, nem beszélget velünk, gyakrabban megy el másokkal múlatni az időt, mint velünk. Ha egyszer van rá alkalmad és otthon van, mondd el neki, hogy észrevetted, hogy sok időt tölt el távol tőled és ez milyen érzéseket vált ki belőled. Kérd meg, hogy beszéljen róla, mi zajlik a lelkében!

A konfliktuskerülés

Ha egyikőtök tökéletesen elhárítja, hogy megpróbáljatok megoldani egy konfliktust, akkor lehet, hogy már egy halott kapcsolatról beszélünk. Van különbség aközött, hogy nem tudunk megoldani egy problémát, vagy nem is akarjuk orvosolni. Ahhoz, hogy megmentsétek, ami menthető, mind a kettőtöknek akarni kell!
Forrás: Ezoterikus.hu