Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Bonyolult az életed? Lehet, hogy a neved miatt?

Rendezvényekre kell egy jósda!

Csupán néhány programötlet a 200-ból:

Ismerje meg további ötleteinket! Családi nap, céges rendezvények, privát partyk, bálok? 17 évnyi tapasztalat, megújuló ötletek, ingyenes dekoráció!

Holdnaptár

5 tipp, hogy megtartsd a kedvesed!

Közzétéve: 2018. 06. 20. Írta: Elixír magazin Forrás: Freespirit.hu
Értékelés
Ez a cikk 243 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mit tehetsz annak érdekében, hogy párkapcsolatod örökké tartson? 5 tippünk segít neked, hogy ízig-vérig nő lehess, és társad kitartson melletted jóban-rosszban!

 
Ha azt szeretnéd, hogy párod hosszú távon kitartson melletted, sőt akár az oltár elé vezessen téged, el kell fogadnod, hogy a férfiak egészen másként gondolkodnak, mint a nők, és sok dologra ugyanebből adódóan egészen eltérő módon reagálnak. Nekik nagyon fontos, hogy a párjuk ízig-vérig nő legyen. Mit jelent ez? Pontosan azt, hogy ők ízig-vérig férfiak lehessenek a kapcsolatban.

Hogyan tud a férfi, férfi lenni?

 

Csak és kizárólag úgy, ha te megengeded neki! Egy férfi akkor képes férfiként viselkedni egy kapcsolatban, ha te nő vagy, vagyis eszed ágában sincs őt irányítani, nem akarod neki megmondani, hogy mit tehet és mit nem. Azt a képzeletbeli bizonyos madzagot okosan jó hosszan "tartod", vagyis meghagyod neki a szabadságát. Felnézel rá, tiszteled őt, érezteted vele, hogy ő az erős, te pedig a "gyenge", aki védelemre szorul.

 

Anyósod a felebarátod?

 

A legtöbb férfi kifejezetten jóban van az édesanyjával, éppen ezért nagyon fontos, hogy leendő anyósodban soha sem az ellenséget keresd, hanem a szövetségesedet. Még ha esetleg nem is értesz vele mindenben egyet - és nem is kell, hiszen te nem ő vagy! - valamelyest akarj hasonlítani rá, mert ezzel biztosan nyert ügyed lesz. Ha jól főz, kérj tőle recepteket, főzési tanácsokat, ha házias, a kapcsolatban neked is annak kell lenned. Ha párod egyke, akkor különösen fontos, hogy jó kapcsolatot ápolj leendő vagy már meglévő anyósoddal, mert - tisztelet a kivételnek - a legtöbbjük még felnőtt fiúk életébe is szeret beleavatkozni. Soha ne kritizáld párod előtt az édesanyját, legyen ő bármilyen is, hiszen azzal csak és kizárólag önmagadnak ártanál. Törekedj vele mindenkor a lehető legjobb viszonyra, mert bármilyen furcsán hangozzék is, a párod szívét rajta keresztül kaphatod meg...

Az ágyban lehetsz vadmacska

 

A legtöbb férfi olyan feleséget választ magának, aki társaságban kedves és szerény, csinosan öltözik, de sosem kihívó mások előtt. Viszont este az ágyban már lehetsz kreatív és lehetsz vadmacska is. Nem kell természetesen minden esetben, de időnként kezdeményezheted az intim együttlétet, akár egy pikáns napközbeni sms üzenettel is. Párod értékelni fogja fantáziádat. Ha már házasok lesztek, sőt gyermeketek született, ezt a kitételt akkor se felejtsd el...

 

Ne vele lelkizz!

 

Fogadd el, hogy párod és a férfiak általában - itt is vannak ritka kivételek! - nem igazán szeretik a lelkizést. Ha neked erre időnként szükséged van, ne a párod gyötörd ezzel, hanem beszéld ki a lelki problémáidat például a barátnőiddel. Természetesen, ha gondjaitok vannak, azt mindenkor beszéljétek meg egymással, de ezek a párbeszédek ne korlátozódjanak csak rád. A férfiak az előre bejelentett beszélgetéseket sem állhatják, pl. az "este meg kell valamit beszélnünk, drágám", de a "beszélnünk kell a kapcsolatunkról" kezdetű monológokat is jobb, ha kerülöd.

Ne kritizálj!

 

Sok nő, akkor rontja el a kapcsolatát, amikor el kezdi a párját kritizálni. Te ne kövesd el ezt a hibát! Senki sem tökéletes, ahogyan te sem vagy az, éppen ezért, mindig a párod pozitív vonásait emeld ki, és soha ne keresd benne a negatívumokat. Ha vannak számodra bosszantó dolgai, mondd el neki egy kedves poénnal, de ne bántsd meg őt azzal, hogy emiatt kritizálod. Ezzel erősíted benne azt az érzést is, hogy neked ő az igazi. És mivel a dicséretek a legjobban oda-vissza működnek, így ő is a pozitívumokat fogja benned keresni, és ő is tökéletesnek fog látni téged! Innen pedig már biztos lehetsz abban, hogy a célod elérted, hiszen téged tart ízig-vérig nőnek...

Forrás: Freespirit.hu