Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Bonyolult az életed? Lehet, hogy a neved miatt?

Rendezvényekre kell egy jósda!

Csupán néhány programötlet a 200-ból:

Ismerje meg további ötleteinket! Családi nap, céges rendezvények, privát partyk, bálok? 17 évnyi tapasztalat, megújuló ötletek, ingyenes dekoráció!

Holdnaptár

Szingliségből párkapcsolatba! Összedől a világ?

Közzétéve: 2018. 06. 11. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 344 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Édes közelség... Szingliből lett párkapcsolat - valójában arról írok, hogy milyen fura érzés, mikor egy eltökélt szingli egyszer csak egy igazán komoly kapcsolatba csöppen...

 
"Szeretlek", mondja a fiú, és bennem egy világ dől össze. Az egész "szingli vagyok, sikeres és van egy klassz munkám, emellett egyfolytában flörtölök" - világom. Néhány fura szokással egyetemben, mint pl. az, hogy éjszaka másokkal csetelek, vagy  bármikor lemondok csípőből egy randit, ha ahhoz van kedvem. Csak én vagyok magamnak. Egyedül, az ágyban csokipudingot majszolhatok, miközben, sztereóban chipsszel tömöm magam és a kóla is ott figyel elérhető közelségben mellettem. Nem is beszélve arról, hogy a barátnőkkel mindig maratoni csipogást rendeztünk az idétlen randik kifigurázásából, illetve a Szex és New York agyonnyúzott cd-válogatásának gyöngyszemeiből.

Először azon veszem észre magam, hogy már nem tudok csak úgy lemondani egy találkát, ha éppen nincs kedvem megfésülködni. Na nem úgy ímmel-ámmal, hanem úgy nagydámásan. Vagy folyton elérhető vagyok telefonon, és eszembe sem jut, hogy szívatásból ne vegyem fel a telefont. Vagy mikor tudatosul bennem, hogy próbálgatom, miként mutatok majd kismamaként, esetleg milyen névvel élek tovább, mint kedves kis feleség. Mert hogy vége a szabadságnak. Nincs mufurc hangulat, nem tudok élni nélküle és a barátnőimnek egy idő után egyáltalán nem vicces, ahogy olvadozom. Ilyenformán sok barátnői kapcsolat átértékelődött már. Mivelhogy a legfőbb téma: a pasik, megszűnik. Nincs kifigurázás, vihogás az idétlen próbálkozásain és valljuk be, mi sem akarnánk folyton ismételgetni, hogy: "de cukik vagytok együtt, úgy örülök nektek, tényleg, de édes tőle!".
 


Akkor a legfurcsább, ha valóban minden klappol az első pillanattól fogva. Nincsenek nyögvenyelős pillanatok, csak pillangóröpködés a gyomorban, a levegőben és sms-ben. Merthogy beindul minden női reflexem. Nem tudom megállítani magamban azt az ösztönös női érzést, hogy mindenáron még többet és többet kapjak belőle. Mindenáron meg akarom őt ismerni, minél több időt vele tölteni és meggyőzni őt arról, hogy valóban ő a mindenem. Ilyenkor természetesen redukálódik minden addigi élmény, hobbi és szórakozás az életemben. Már nem beszélek órákat a barátnőimmel, mert nincs miről. Ha van is, inkább megtartom magamnak, nehogy olyat mondjanak szívem választottjáról, ami még jobban megbánt, mint amit ő követett el ellenem. Nem beszélek anyukámmal, mert nem akarom, hogy minden egyes részletét kibeszéljük a randijainknak. Nem dolgozom annyit, nem járok annyit edzőterembe. Aztán szép lassan megfogalmazódik bennem, hogy valóban nem számít más, csak a szerelem.

Egyszeriben tudatosul az is bennem, hogy megszoktam, hogy ott van velem. Nem akarok már mást csinálni, nem akarok egyedül bulizni menni, lemondok mindenki mást, aki addig fontos volt. Ha érdekes hívásokat kapok korábban izgalmas pasiktól, egyszeriben nagyon konkrét leszek, és lezárom ukmukfukk az egész csetelős-smsezős-telefonálós tortúrát. Nem érdekel az előléptetés, már nem akarok mindenáron nyáron Toscanában egyedül házat venni, és a kedvenc cipőimre szánt pénzből inkább neki veszek meglepit.

Egy idő után belesüppedek nyakig ebbe a kapcsolatba, és kb. pár hónap múlva jut egyáltalán az eszembe, hogy régen milyen dolgok izgattak. Nem, nem mondanám, hogy lebecsülném a szinglilétet, de azért ez az egész mégsem úgy hangzik, mint egy lemondás, vagy kompromisszum, nem. Sokkal inkább hangzik úgy, mint egy szerencsés nő vallomása, aki nagyon boldog, hogy megadatott neki az édes és tökéletes igaz szerelem. DE, és ez egy nagy de: aki mindig huncut és sejtelmes mosollyal gondol korábbi gondtalan lány-életére és sosem mondaná, hogy nem érte meg!

 

Forrás: Ezoterikus.hu