Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Facsarj citromot a limonádéból! 10 válási trükk

Közzétéve: 2019. 05. 31. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 107 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az élet egy válás után sokszor igen nehéz és érzelmi hullámvölgyekkel teli lehet, akár egy börtön, melyből képtelenek vagyunk kiszabadulni, a múlt béklyóként övez körbe és nem tudod, hogyan kezdhetnél új életet, ahogy a sok jó tanácsban elhangzik!

 
Végrehajtható tippek, fordított sorrendben, így haladhatsz a cél felé.

10. - Mi is a házasság?

A házasságról alkotott elképzeléseink többségét még a gyerekkorukban szerezzük meg a saját és mások tapasztalatai alapján. Az, hogy vajon mi legyen a saját igazságunk, csakis saját magunknak kell rájönnünk: mi a fontosabb, az összetartozás ténye, vagy a hivatalos papír, esetleg csak maga az ünnepélyes nap, vagy az utána következő közös élet?

9. - Te tetted magadért

A legjobb, ha felemelt fejjel viseled a vereséget, mely nemcsak önzően a másik hibájából történt, hanem bizony te is részt vettél abban, hogy kisiklottak köztetek a dolgok!

8. – Regeneráció

A válás egyik jó oldala, hogy egy újabb lehetőséget kapsz az élettől, melyet úgy alakítasz, ahogy azt a leginkább jónak tartod!

7. - Minden lehetséges

A válás után lesznek jó és rossz napjaid, viszont rájössz majd, hogy valóban minden lehetséges. Sok szórakozásban lesz részed, amint engedélyezel magadnak egy kis szabadságot, kikapcsolódást, mulatozást!

6. - Család és barátok

Rádöbbensz majd hamar, hogy igenis sok ember van, akinek fontos vagy, és akit szerethetsz, s azok viszontszeretnek.

5. - Klassz külső

A válás után kötelező a teljes generál kívül-belül, vagyis ne várj egy új frizurával, új stílussal egy percet sem! Ja és a lakásod is végre olyan lehet, amilyenre mindig is vágytál!

4. - Engedd szabadon!

Ne akarj ragaszkodni a korábbi szokásaidhoz, vagy életformádhoz, mert be kell látnod, hogy semmi sem olyan, mint korábban! Legyenek új hobbijaid, fedezz fel új helyeket, kirándulj ismeretlen területeken.

3. – Emlékek

Az emlékek mindig megmaradnak, a kérdés csupán csak az, hogy mennyire lesznek az életed részei, mennyire tudod majd, hogy hová tedd el azokat a lelked és a fiókjaid mélyére! Ne feledd, hogy ha szándékosan elől hagyod a tőle kapott ajándékokat, a közös képeket, az ott felejtett ruháit húzod magadra, azzal csak elhúzod a leszakadás idejét.

2. - A gyerekek az elsők?

A gyerekeidnek is nehéz a válás, vagy talán még nehezebb, mint számodra, különösen, mivel ők nem is nagyon értik majd, vajon miért történt mindez. Ne titkold el az érzéseidet, ne akard elnyomni bennük a beszélgetés utáni vágyat, és legfőképpen ne tiltsd el őket az apjuktól / anyjuktól, amennyiben nincs erre nagyon jó indokod (alkoholizmus, erőszak, agresszivitás, stb.)!

1. - Nézz előre a jövőbe!

A múlt siratása senkinek sem jó, a legjobb, ha néhány napig csakis magaddal foglalkozol, kisírod magadból a bánatot, lezárod a múltat és elpakolsz minden emléket, mely háborgathatja a jelen szép pillanatait számodra!

Nem minden citrom savanyú! Ha hozzáteszel egy kis cukrot, felöntöd vízzel, azonnal finom limonádét kapsz. Nem kell csak a savanyúságot érezni, mert semmi sem történik véletlenül.

Forrás: Ezoterikus.hu