Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Színekbe zárt szexualitás

Közzétéve: 2020. 05. 10. Írta: Forrás: www.hunnia.net
Értékelés
Ez a cikk 21 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

...mondd meg a kedvenc színed, megmondom milyen vagy az ágyban... Messzemenő következtetések, vagy örült agyakból kipattant logikátlan kombinációk?

 
Piros:
 
Aki a piros színt kedveli, rossz ember nem lehet. Komolyra fordítva a szót. Ezek az emberek olyanok mint egy ketrecbe zárt tigris. Vad, erőszakos, túlfűtött. Könnyedén fel lehet izgatni, és bármikor kapható a szexre. Nem is rossz. Mondtam én . Ha egyszer úgy igazán belemelegednek a szexbe olyanok, hogy még Lady Chatterly is elpirulna tőle. Tehát igazi vad szexuális kalandba keveredhetünk vele, már ha mi is legalább annyira szeretjük a pirosat.

Sárga:
 
A sárga szín kedvelői igazi vezetők. Szeretik ha az történik amit ők akarnak, bár tudnak engedni, nagyon alkalmazkodóak. Mindezt csak és kizárólag a cél érdekében. Nincsenek komplexusaik, nagyon nyitottak bármi is legyen az. Különösen kedvelik a passzív partnereket, akik nem akarnak semmit kitalálni, csak hagyják magukat. Igazából nem élvezik teljes mértékben a szexet, mert mindig valami nagyon extra dolgot csinálnak és ez azért olykor elég kényelmetlen tud lenni. Viszont sosem utasítanának vissza egy felhívást sem. Néhány sárga imádó szeret kukkolni is.

Rózsaszín:
 
Igazi baba világ. Folyamatos idegeskedéssel tölti el a szexuális együttlét. Büszkén viselik a feminista jelzőt. Miért is, mert titokban utálják a férfiakat. Kis részük prostituált, míg mások teljesen normális életet élnek általában egy nővel. A férfiak közül sokan melegek, ha mégsem akkor igazi gyengéd szeretők. Ha szexre adják a fejüket a különleges helyek kapnak szerepet, mint asztal, szék.

Lila:
 
Ezek az emberek nagyon megfontolt, kifinomult szeretők. Bár igen pajkosak. A lilát kedvelő férfiak a szeretkezést valamiféle üzletnek tudják be. Mivel csak úgy jó az üzlet is ha mindkét fél elégedett a bevétellel. Nagyon odafigyelnek (mindkét nemre vonatkozik) a partner érzéseire, és mindent megtesznek a jó végeredmény érdekében. Szeretik a nyugodt körülményeket, inkább ágyban szeretkeznek.

Fekete:
 
A fekete kedvelők szeretik a fekete szexet. (ami nem jelenti azt, hogy a partner legyen fekete bőrű) Képtelenek beilleszkedni a normális életbe, ez vonatkozik a szexuális szokásaikra is. Nagy mértékben preferálják a szado-mazo szexet. Nagyon szeszélyes emberek, állandó hangulat ingadozás jellemzi őket. A rendőrségi pszichológus szerint ezek az emberek fogékonyabbak a szexuális bűncselekményekre. Ez ellen tiltakozom, mert szeretem a feketét, de nem erőszakoltam meg még egy férfit sem.:-

Zöld:
 
Aki a zöldet szereti, nagyon tiszta, a lelki alapokon nyugvó szexuális kapcsolatokat kedveli. Azok a nők akik a zöld színt kedvelik, általában megőrzik szüzességüket a házasság utánra. A férfiak pedig elég nehézkesek, körülményesek a szexben. Magyarán mindennek meg van a maga ideje, módja, helye, tehát nem szexelünk csak úgy bele a nagy világba. Gyengéd szeretők, és egyáltalán nem heveskednek. Ha már megházasodtak akkor szóba nem jöhet a hűtlenkedés, nagyon becsületes társak. Ehh ilyen kellene nekem is. Mármint a hűségessége.:-)

Narancssárga:
 
Óriási szexuális fantáziájuk van. Kész színházi jelenet a szex velük. Nagyon fontos számukra a szerelem, ugyanis szerelem nélkül nem megy az egész dolog. Imádnak szex közben gagyogni, persze ők beszédnek szánják, ám ebből sokszor semmit sem érteni. Szeretik közben a partner arcát nézni, nagyon izgatja őket ez is. Ezeknek az embereknek gyakran nem túl jó az orgazmusuk, mert addig addig tartják vissza, hogy a végére már semmi élvezet nincs benne. Jó a dolog, csak nem olyan mintha három megállás után menne el. A férfiak szeretik a partner haját cibálni, nem durván csak mértékkel. A nők pedig imádják "véresre" karmolni a férfi hátát.

Barna:
 
A barna színt kedvelők igai kincset érnek a házasságban. Nagyon meleg és mély érzelmeik vannak, érzékenyek a végletekig. Szükségük van a partnerükre és ezt minden alkalommal be is bizonyítják neki. Szexelni a nap 24 órájában bármikor képesek. Nem tudják elégszer mondani hogy szeretlek, kevés rá az együtt töltött idő. Magyarán egész nap csak ezt mondogatnák, szeretlek, szeretlek, szeretlek. Ha hozzá simulnak egyből lángra lobban. Különleges kiemelt helyen áll a nyelve, imádnak nyalakodni. Nagyon sok időre van szükségük, és bizalomra hogy igazán szerelmesek legyenek.

Szürke:
 
A szürke emberek, már a nevükben is benne van, nagyon tétovázó emberek. Igazi anyuci kedvenceik. Szexelni csak sötétben szeretnek. A nőknél a szeretkezés inkább egy sima közösülés, mintsem egy igazi szex. Azonban nagyon tudnak alkalmazkodni, jó kis házi kutyuli lenne belőlük. Bár nem törekszenek a félrelépésre, de ha alkalmuk van rá elgondolkodnak a dolgon. Tessék, alamuszi nyuszi esete. Végül azért egy jó tulajdonság, már ha ez lehet tulajdonság, ha kér szürke ember házasodik össze igazi mennyország az életük.

Kék:
 
Szinte mindenki itt köt ki először, már látom. Na ha már a kék ilyen közkedvelt szín, akkor nézzünk milyen az emberek nagy százaléka. Csodálatos szexpartner. Mennyei szavak füleimnek. Nagyon gyengéd, figyelmes szeretők vagyunk, figyelünk a partnerre. Elegánsan szexelünk. Khmm. Ezt azért nem mondanám. A nők teljes mértékben élvezik a szexet. Legfőbb kedvtelésünk a partner izgatása. Mindkét nem szereti az utójátékot. Ha két kéket kedvelő ember házasodik össze, igazi csodákat várhatunk a kapcsolat tartóssága szempontjából, ugyanis nem fordulhat elő másfelé tekingetés. Ez viszont igaz, egészen addig, ameddig jó a szex, helyén vannak az érzelmek, és minden happy.

Fehér:
 
A fehér színt kedvelők okoznak a legnagyobb meglepetést az ágyban. Igazi mocskos disznók. Imádják a szexet, legfőképpen a franciázást szeretik, ha mindez világosban történik maga a tökély. A fehéret kedvelő nő, imádja a pucérkodást. A férfi pedig tisztaság mániában szenved, mert előtte is és utána is pancsol egyet. Mindkét nem oda meg vissza van a nemi szervekért. Csókolgatják, becézgetik, dédelgetik.