Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

A legorgazmushozóbb pózok III.

Közzétéve: 2018. 05. 04. Írta: Tamás Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 260 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

És az utolsó három: Gyere Õrült! Végzetes vonzerő! és T-boly! Ha már túl vagy az első négyen, ki ne hagyd ezeket sem!

 

Végzetes vonzerő

 

Ez a pozíció a Végzetes vonzerő című filmet idézi, amikor Genn Close a pulton ülve vadul szexel Michael Douglas-szel. Terpeszben ülsz az asztalon miközben a férfi szemből hatol be. Ettől semmi perc alatt tűzbe lehet jönni. Biztosan gyorsan elmegy, mert elég mélyre tud behatolni. És az sem utolsó szempont, hogy minden férfi fantáziáját izgatja, ha nem a megszokott helyen csinálhatja, ha kiszabadulhat a hálószobából, és nincsenek megkötések sem.

 


Gyere Õrült!

 

Ez a pozíció kiválóan megdolgozza a nő hasát és fenekét. Hanyatt fekve a nő kinyújtja a lábait felfelé, kissé terpeszben, és az aktus közben csípője el is emelkedik az ágytól, vagy a talajtól. A férfi elölről hatol be, guggolásszerű pozícióban. Ez a pozitúra a combizmokat erősíti, miközben a karjával támaszkodva a tricepszeit dolgoztatja meg.


T-boly!

 

A nő az oldalán fekszik, a férfi térdel és a nő lábát terpeszbe hajlítja, míg tökéletes T betűt nem ad ki és belé hatol. A felső láb nyújtva marad, melyet a férfi finomat megtámaszt. Ha jól csinálják, ez a pozitúra rendkívül mély behatolást tesz lehetővé, miközben a klitorisz feltárul és kézzel is izgatható. Ez a dupla stimuláció rendkívül élvezetes, és hamar elvezethet az orgazmushoz.

Forrás: Ezoterikus.hu