Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Bonyolult az életed? Lehet, hogy a neved miatt?

Rendezvényekre kell egy jósda!

Csupán néhány programötlet a 200-ból:

Ismerje meg további ötleteinket! Családi nap, céges rendezvények, privát partyk, bálok? 17 évnyi tapasztalat, megújuló ötletek, ingyenes dekoráció!

Holdnaptár

A legORGAZMUShozóbb pózok II.

Közzétéve: 2018. 04. 20. Írta: Tamás Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 32 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

"Érzéki Libikóka" és "Szextalicska" azért, hogy a férfi legyen az egyetlen fitnessz-eszközöd, hisz a testi szenvedély kalóriát éget el!

 
Te és a párod adózhattok a fitnessznek, amennyiben gyakrabban és intenzívebben szeretkeztek. Nem tudom, mi a helyzet Veled, de ez egy olyan terv, amit sokan szívesen magukévá tesznek. Nos, íme a második két pozitúra, melyek nemcsak a pulzusodat repítik az égig, de még élvezetesek is.

Érzéki libikóka

Ebben a pozitúrában a férfi ül, a nő pedig az ölében ül vele szembefordulva, terpeszben, a lábait a magasba emelve. Karjait a férfi nyakába fonja, miközben a férfi az ő hátát tartja és a mozgását irányítja. Ez nagyon jól edzi a nő karját, hasát és lábizmait is. A férfi pedig felkarját erősítheti, mialatt a nő testét mozgatja, és a lábait is edzi, miközben ellentart.

Szextalicska

A nő hasra fekszik az ágyon, a lábait szétterpeszti, miközben térdével megtámasztja magát az ágy szélén. A férfi mögé áll az ágy széléhez megfogja a nő lábait, és emelve maga felé húzza, amíg képes lesz hátulról behatolni. A nő ekkor összezárja lábait a férfi dereka körül, a bokáinál keresztbe fonja, miközben a férfi karjaival megtartja őt és a combjaival megtámasztja. Ez kiválóan edzi a tricepszet és a deréktáji, illetve hátizmokat. Kipróbálhatjátok akár a padlón is. Ha nagyon ügyesek vagytok, még lépegethettek is közben körbe a szobában.

A cikk első részéhez kattints ide!
Forrás: Ezoterikus.hu