Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

A legorgazmushozóbb pózok I.

Közzétéve: 2018. 04. 12. Írta: Tamás Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 341 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Felejtsd el a személyi edzőket és az izomszagú konditermeket. A férfi az egyetlen fitnessz-eszköz, amire szükséged van, hisz a testi szenvedély kalóriát éget el!

Te és a párod adózhattok a fitnessznek, amennyiben gyakrabban és intenzívebben szeretkeztek. Nem tudom, mi a helyzet Veled, de ez egy olyan terv, amit sokan szívesen magukévá tesznek. Nos, íme az első két pozitúra, melyek nemcsak a pulzusodat repítik az égig, de még élvezetesek is.

"Lapuló Tigris, Izgatott Sárkány" (A Tigris és Sárkány film után szabadon)

Mindkét partner hamar megérti, miért alkalmas ez a pozitúra az intenzív orgazmus elérésére. Ebben a pózban a nő a férfi fölé guggol – így kiváló lehetősége nyílik arra, hogy hüvelyizmaival megragadja párja legnemesebb részét és szorosan tartsa. Közben segíthet magán azzal, hogy a férfire támaszkodik és fel-le mozog. Ezzel a módszerrel a nőnek arra is lehetősége van, hogy a behatolás szögét és mélységét is kontrollálja. Közben játszhat is a partnerével, el is húzhatja az aktust, így a szex még érdekesebbé válik. A függőleges fel-le mozgás egy kicsit más stimulációt eredményez, mint a hagyományos lovagló, „felül a nő” pozíció, amikor is a nő, mintha nyeregben ülne, s közben csípőjét előre-hátra mozgatja. Ebben a pozitúrában jobban kontrollálhatja orgazmusát, és ha elég mély behatolást enged partnerének, a G-pontot is könnyebben izgathatja. A kevésbé mély behatolás a vaginát stimulálja, ami szintén kellemes érzést okoz. Ha közben a nő kissé hátradől, akkor a klitorisz kap több stimulációt. Ha edzés szempontjából közelítjük meg a dolgot, ez a póz a nő belső combizmait és a vádliját erősíti. Közben, hogy a férfi jobban lássa partnerét, emelje fel a fejét, így hasizmait feszíti meg. Ha elég sokáig így tartja, pocakját is jól megdolgozza. Ha kívánja előre is hajolhat, hogy partnerét kényeztesse.

"Kutya, kutya! Jó kiskutya!"

Ez a rendkívül erotikus, kissé állatias pozitúra nagyon hasonlít a hagyományos kutya-pózhoz, némi finomításokkal megspékelve. Miután a férfi hátulról behatol, akárcsak a kutya-pózban, a nő lehajol és a könyökeire helyezi a testsúlyát, és a férfi féltérdre ereszkedik Ez nagyon jó a nőnek, ugyanis közvetlen nyomást lehet így kifejteni a G-pontjára, ami a vagina falának hasi oldalán található, így intenzívebbé válik az élvezet. A nő irányíthatja a behatolás szögét és mélységét, ha kissé előredől, vagy kitolja fenekét, illetve ha kissé megemeli a csípőjét. Mindeközben ráadásul csodálatosan izgató érzéseket okoz párjának. Ez a pozíció azért is izgató, mert a partnerek nem mindig látják egymás arcát. Edzés szempontjából a támaszkodástól a nő tricepsze van nagy igénybevételnek kitéve, a férfi pedig comb és fenékizmait erősíti a féltérdelő helyzetben. Félúton ajánlott lábat váltania, hogy más szögből is izgathassa a nő G-pontját.

Kipróbáljátok?
Forrás: Ezoterikus.hu