Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Milyen szabályok vonatkoznak rád, ha szerelmes vagy?

Közzétéve: 2019. 04. 09. Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 69 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az első szerelmek az óvodában születnek, később, amikor már nagyobbak leszünk, azt hisszük, tudjuk mi a szerelem. Egyszerű dolognak látjuk: vagy szerelmesek vagyunk vagy nem.

 
4 kötelező dolog, ha szerelmesek vagyunk! - melyet be kell tartani

Az emberiség mindig is megpróbálta definiálni a szerelem fogalmát. Ám, ahány ember, annyi szerelem, annyi álom, annyi elvárás létezik. Ezért nem lehet pontosan és globálisan körül írni, de az alapok mindenkire vonatkoznak.

Tisztelet:

A szerelem alapköve a tisztelet, mert senkinek sincs joga ahhoz, hogy lenézze a másikat. Mindenki egyedi és megismételhetetlen, aki pedig szereti a másikat, az úgy fogadja el, ahogy van, végighallgatja, és ad a másik véleményére, érzéseire.

A szerelem nyelve:

Ha szeretjük a párunkat, akkor igyekszünk mindig úgy viselkedni és beszélni, hogy ne bántsuk meg. Ha Te mégis úgy érzed, megnyilvánulásai, reackciói bántók,akkor ne hallgass. Mondd el neki, hogy ez nem esik jól neked, és változtasson a stílusán.
 


A szerelmet pénzért nem adják:

A szerelem sosem azon múlik, hogy milyen tárgyi dolgokat adunk, vagy kapunk. Sőt az erőszak sem megoldás a dolgokra. Ha bárki ilyesmivel próbálkozik, azonnal el kell tűnni a közeléből, az ilyen bánásmódot senki sem érdemli meg.

Őszinteség:

Nincs jó kapcsolat őszinteség nélkül. Nem szabad mások érzéseivel játszani, ha valakivel nem szeretnél együtt lenni, mondd meg neki. És nem csak a jó dolgokban kell társunk mellett lenni, hanem a rosszban is maradéktalanul kell segíteni. Tehát olyan embert válasz magad mellé, akivel mindent meg tudsz osztani, és aki neked is megnyílik.
Forrás: Ezoterikus.hu