Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Szenvedélyes vagy puhány? Csókja elárulja!

Közzétéve: 2018. 04. 05. Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 348 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mindenki másképp csinálja... Te, hogy csinálod? A csókod ugyanis sok mindet elárul rólad és a lelkivilágodról. 5 csóktípus = 5 féle személyiség... Amilyen a csókod, olyan vagy Te!

 
Ajakcsücsörítős csók:

 

Ha összecsücsörített ajkakkal közelítesz párod felé, az arra utal, hogy alapvetően zárkózott egyéniség vagy. Sokszor tűnik úgy, hogy csók közben húzod az időt, és nyelvedet sem igen használod, így egyfajta hiányérzetet kelthetsz párodban.
 

Sok időre van szükséged ahhoz, hogy felengedj egy kapcsolatban és, hogy bizalmatlanságod teljesen elszálljon. Sajnos olyan is előfordul, hogy sosem leszel igazán őszinte kapcsolataidban. Ezzel a visszafogottsággal érzékenységedet és sebezhetőségedet takargatod. Bár szeretni nagyon is tudsz, de a magad módján mutatod ki, emiatt sokan hidegnek és zárkózottnak tartanak.

 

Viszont pozitív tulajdonságod, hogy kifinomult az esztétikai érzéked, gazdag a lelkivilágod.

 

Harapdálós csók:

Érzékeny típus vagy, ha intenzíven csókolsz és időnként az alsó ajkát is egy kicsit megharapdálod. Ez mind arra utal, hogy nagyon szerelmes vagy az illetőbe, de a lelked mélyén félsz, hogy esetleg elhagy. Pont ezért próbálod minél gyakrabban és minél hangsúlyosabban kimutatni érzelmeidet párod iránt. Lelkiismeretes ember vagy, ugyanakkor szeretsz irányítani. De ha valaki erősebbnek bizonyul nálad, könnyedén zavarba jössz, mert igazából érzékeny és törékeny lelkű vagy. Könnyen megsértődsz és nehéz téged kiengesztelni.

 

Cuppanós csók:

 

A cuppanós csókocskák és a kissé nyálas fülbe nyalások gyerekes lelkivilágra utalnak. Ha ezeket a csókokat részesíted előnyben, az azt jelzi, hogy valahol belül még gyerek vagy és igencsak szeretsz játszani. Partnerednek jobb, ha felkészül egy nagy csomag zsebkendővel, mert biztos nem ússza meg szárazon. Meg kell tanulni a határokat, mert lehet, hogy párodnak ez cseppet sem jön be. Céljaidat többnyire bájod segítségével éred el, és mivel tudod, hogy rád senki nem tud hosszabb ideig haragudni, egoistává válhatsz.

 

Oscar-díjas nyelves csók:

 

Ha pont úgy csókolsz, mint a filmek legszebb jeleneteiben, akkor te egy igazán stílusos hódító vagy. De nem árt veled vigyázni, mert hajlamos vagy Casanova stílusban viselkedni. Mindig pontosan tudod, hogy mit csinálsz, és hogy párod mit szeret. Felkészült vagy, így az ujjad köré csavarod az „áldozatodat”, hogy utána minden a te kedved szerint történjen. Az élvezeteknek élsz mind étkezésben, mind szerelemben, ám a nagy hévben ne felejts el odafigyelni párodra is, mert lehet, hogy nincs ínyéra ez a temperamentum.
 
 
Zárt ajkaktól a határ a csillagos ég:

 

Ha egyszer csak az ajka simulnak össze és semmi több, máskor pedig hatalmas csók csatával búcsúztok az csupán annyit jelent, hogy szerelmes vagy. Bármit megtennél szerelmedért, és lesed minden kívánságát. Ám a buktató nálad abból áll, hogy sosem tudni meddig tart a nagy szerelem. Olyan vagy, mint egy bomba, bármikor robbanhatsz és nemes egyszerűséggel tovább állsz a kapcsolatból. Jó tulajdonságod viszont, hogy melegszívű, barátságos és gyakorlatias vagy. Emellett sosem erőszakolnád rá másra az akaratodat, mert csakis az egyenrangú kapcsolatokban hiszel.
Forrás: Ezoterikus.hu