Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Titkos Angyali Számkombináció

Rendezvényekre kell egy jósda!

Csupán néhány programötlet a 200-ból:

Ismerje meg további ötleteinket! Családi nap, céges rendezvények, privát partyk, bálok? 17 évnyi tapasztalat, megújuló ötletek, ingyenes dekoráció!

Holdnaptár

A féltékenység 5 fajtája: színek szerint

Közzétéve: 2020. 03. 25. Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 182 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Színekbe bugyolálva! Féltékeny! Tehát szeret? Ezt a következtetést levonni nem biztos, hogy helyes lenne. A féltékenységnek gyakran nincsen köze a szerelemhez, viszont szinte mindig kapcsolódik a szexhez.

 

A féltékenység erotikus töltésű, és sokszínű, mint az irigység.

 

Milyen mélységig tudja a lelket megtörni a féltékenység? Tudjuk, hogy a féltékenység nemcsak a szenvedő alanyt kínozza meg, hanem a féltőt is. Íme a féltékenység öt színe.
 

 

Fehér féltékenység:

 

Ahogy a fehér szín minden színt tartalmaz, úgy a fehér, azaz normális féltékenység is sok érzelemből van kovácsolva. Így akár átfordulhat és előtörhetnek a negatív tulajdonságok is, mint agresszió, bizalmatlanság, veszélyes magatartás. Ez az érzés elég paradox, hiszen a féltékenységet egyfajta áldásként kaptuk. Hiszen normális keretek között igen egészséges, feldobja a kapcsolatot és az intim életet, egészséges küzdelemre inspirál, kihozza a jó tulajdonságainkat, hogy legyőzzük ellenfelünket.

 

Kutatások bizonyították, hogy a férfiak sokkal többször féltékenyek, és ha elfajul, hajlamosak az öngyilkosságra, depresszióra, durva agresszióra. A nők ugyanazt a féltékenységet teljesen másképp élik meg, és elsősorban a birtoklási vágy dominál.

 

Kék féltékenység:

 

Az olyan ember, akinek a pszichéje gyengébb, könnyen Othello hibájába eshet. Ilyenkor nem képes megbirkózni a kétségekkel és a kínokkal, és eluralkodik rajta a feszültség és az idegesség. A világ ilyenkor egy tónusúvá válik, megszűnnek a színek, és minden sötétkékké válik. Abban különbözik a normális féltékenységtől, hogy ahelyett, hogy felfedezné párjában az eddig kevéssé értékelt jó tulajdonságokat, teljesen elzárkózik tőle.

 

Zöld féltékenység:

 

A zöld szemű szörny legnagyobb veszélye az unalom és a bánat. Illetve jellemző rá, hogy mindenki magából indul ki. Például a kedves férj, elmegy hetyegni a szomszédasszonnyal, ám eszébe jut, hogy párja egyedül van, és szörnyű kétségek kezdik gyötörni, hogy vajon kivel lehet. Ezek után, ha hazaért, garantáltan a hatalmas cirkuszt rendez.

 


Piros féltékenység: borzasztó

 

Amikor a gyanúsítgatások és badar gondolatok teljesen eluralják az embert, akkor kezdődnek a gondok. A találgatások ilyenkor teljesen abszurd formát is ölthetnek, ráadásul a féltékeny fél biztos benne, hogy igaza van, és még a buszmegállóban is megcsalják. Ilyen a piros féltékenység: erős és teljesen kontrollálhatatlan.

 

 

 

Lila féltékenység:

 

Ez a féltékenység különféle kombinálásokra alapszik és igen átgondolt. Az élet minden terültét áthatja, ahol minden mindennel összefügg.(pl.: most jött haza a boltból, ahol bókoltak neki tehát túl kirívóan öltözködik, és most azért fürdik, hogy lemossa magáról a bűnöket) Az effajta féltékenység gyakran rejtve marad, ám nem is olyan nehéz felismerni. Ahhoz, hogy lehessen kombinálni „adatokra” van szükség, ezért az alanyt mindenféle kérdéseknek vetik alá: hol, mikor, mit, kivel, miért…

 

Ezzel a féltékenységfajtával nagyon kell vigyázni, mivel hajlamossá tesz mindenféle antiszociális cselekedetre pl.: gyilkosság, öngyilkosság.

Forrás: Ezoterikus.hu

Bezárás