Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Hány lába van egy kapcsolatnak? Éppen 6!

Közzétéve: 2021. 03. 17. Írta: Erdei Ella Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 28 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ahogyan a híd pilléreinek száma a stabilitás záloga, a párkapcsolatokban is fontos, hogy a pillérek szilárd talajon, időnek és külső behatásoknak ellenállva...

 
... erős alapot adjanak a közös élethez. Nézzük át, hogy melyek ezek…

1. Lelki harmónia

Amikor egymás kimondatlan gondolatait hangosan befejezitek, a kapcsolatért közösen dolgoztok, képesek vagytok a helyzet függvényében saját igényeiteket háttérbe szorítva a partnerre koncentrálni, a harmónia kölcsönösnek mondható.

2. Energetikai egyensúly

Egymást kiegészítő személyiség alaptípussal rendelkeztek. A négy személyiségtípusról korábbi cikkeinkben olvashattok. Itt:

3. Szexuális, testi harmónia

Közel azonos vérmérsékletű, hasonló szexuális kultúrával rendelkező párok az idő folyamán óhatatlanul fellépő változásokat képesek a saját hasznukra fordítani. Közös, saját szókincset fejlesztenek ki. A szerelmi együttlét mindkét fél számára megnyugvást és örömöt nyújt. A szexuális vonzerőt képesek fenntartani egymás között, a kapcsolat időről-időre megújul, a partnerek szexualitása azonos szinten fejlődik, a nehézségeken átsegítik egymást, a problémákat közösen oldják meg.
A szex mennyisége és minősége a pár vérmérsékletének megfelelően változik, mindkét fél megelégedésére.

4.  Azonos értékrend

Az élet minden területéről hasonlóan gondolkodnak, sarkalatos pontokban a véleményük megegyezik. Rendszerint hasonló közegből érkeztek, neveltetésük is hasonló volt, kulturális értékrendjük, filozófiai és hitrendszerük is közös. Hasonlóképpen vélekednek Istenről, emberről, a világról és arról, hogy hogyan kellene élni az életet.

5. Mély, alapos önismeret és empátia

Önmagunk ismerete a kulcs társunk megismeréséhez. Aki képes bízni önmagában, kellőképpen toleráns és alkalmazkodó saját magával szemben, az képes lesz másokat is hasonló módon szemlélni. Partnere hibáit nem nagyítja fel, inkább azok legyőzésében segíti és képes elfogadni önmaga is a változtatásra késztető, szeretetteljes kritikát.

6. Jóban, rosszban…

Házasságban vagy élettársi kapcsolatban, de a világ és a család előtt vállalva választottját, saját család alapítására törekszik. Igyekszik a külvilág hatásait tompítani kedvese számára, és kérdéses helyzetekben nem kérdés, hogy ki mellé áll.
Forrás: Ezoterikus.hu