Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Bonyolult az életed? Lehet, hogy a neved miatt?

Rendezvényekre kell egy jósda!

Csupán néhány programötlet a 200-ból:

Ismerje meg további ötleteinket! Családi nap, céges rendezvények, privát partyk, bálok? 17 évnyi tapasztalat, megújuló ötletek, ingyenes dekoráció!

Holdnaptár

Mennyit bír a távkapcsolat? 7 tipp a túléléshez

Közzétéve: 2019. 03. 14. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 71 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szerelmesnek lenni annyit tesz, mint együtt lenni, nem igaz? De mi van, ha a szerelem ellenére mégis mérföldek választanak el minket egymástól? Túlélheti egyáltalán a kapcsolat ezt a próbát?

 
Miközben egyre több ember van szinte egyfolytában úton hivatásából kifolyólag, a távkapcsolatok ma már egyáltalán nem számítanak tabutémákban egyik társadalmi közegben sem. Valaki először együtt élt a párjával, így teremtve alapot egy távkapcsolathoz is, mások eleve távol éltek egymástól, mikor megismerkedtek. Minden pár körülményei sajátságosak, viszont van egy közös nevező köztük: a kapcsolat, melyet megér még a távolból is életben tartani.

A döntés meghozatala

A döntés első faktora, melyet figyelembe veszünk, hogy érdemes-e egyáltalán megpróbálni a külön életet. Természetesen a kapcsolat elején, ha nem élünk egymás közelében ez igen nehéz kezdés lehet, viszont nem lehetetlen. Ha tényleg érdeklitek és szeretitek egymást, akkor hegyeket tudtok megmozgatni. Ha több éve éltek együtt és hirtelen el kell válnotok egymástól, az nagyon veszélyes lehet az érzelmi eltávolodás szempontjából. Legyetek őszinték egymáshoz! Egy "elkerülhetetlen költözés" talán azt jelenti, hogy a kapcsolat már nem működik!

 


Neked vannak párkapcsolati gondjaid? Rombold le a gátjaidat, lásd meg a lényeget!

Te milyen hibát követsz el újra és újra? Ha fel akarod tárni a problémák gyökerét, mert egyedül nem megy... Hívd Nórát, s asztrológiai elemzés keretében választ kapsz a kérdéseidre!

Bejelentkezés: + 36 (70) 311 61 25
1. Hogyan működjön?

Állítsátok fel az alapszabályokat! Ha együtt szeretnétek maradni, rengeteg dolgot tehettek azért, hogy működjön a kapcsolat. A lista élén szerepel a kommunikáció. Ha nem látjátok egymást, legalább halljatok egymásról! A rendszeres telefonálás, e-mail és sms küldés elengedhetetlen ahhoz, hogy tudjuk, mi történik a másikkal. Így képesek lesztek érezni, mit gondol, érez a másik, miként fejlődik tovább! Ha a másik hirtelen érdeklődni kezdene valami teljesen új dolog iránt, esetleg egy új hobbiba kezd, próbáld meg követni őt ebben! Általában nem a szenvedély hiánya öl meg egy távkapcsolatot, hanem az érdeklődés megszűnése.

2. A bizalom felépítése

Mivel nem tudjátok szemmel tartani a másikat, fontos a bizalom! Légy nagyon demonstratív, ami az érzelmeidet illeti! Küldj képeslapokat, virágot, ajándékokat, mondd el, hogy "szeretlek", naponta akár többször is! Tudd, hogy minden azon múlik, mit mondasz és hogyan! Nincs mimika, vagy ölelés, mely minden szónál többet érthet, ahhoz, hogy a másik megbízhasson benned, keményen rá kell feküdnöd a kommunikációs képességeid megfelelő kifejezésére! A bizalom nagy dolog, próbáljátok kiérdemelni mind a ketten!

3. Osztozzatok az energiabefektetésen!

Ne csak az egyikőtök utazgasson, vagy telefonáljon folyton! Muszáj, hogy ismerjétek egymás környezetét, hogy ne érezzétek úgy egy idő után, hogy kettéválnak az útjaitok!

4. Legyen közös célotok!

Tűzzétek ki azt az időpontot, ameddig ki kell tartanotok külön-külön is! Legyen valami, amiért érdemes küzdenetek! A távkapcsolat végeztével például összeköltöztök, esetleg összeházasodtok, vagy legalábbis az egyikőtök hajlandó a másik közelébe költözni és kompromisszumot kötni!

5. Mi lesz a szexszel?

Az egyik legnagyobb hiány, mely feltámadhat bennünk egy távkapcsolat során, az a szexualitás hiánya. Próbáljátok ki a telefonszexet, küldjetek erotikus üzeneteket egymásnak, - mit tennétek most, ha ott lenne veletek! Légy azonban óvatos! Ne hagyd, hogy a szex túl nagy szerepet kapjon a kommunikációtok során, mert az elvárásotok óriásira nőhet! Ha találkoztok, igyekezz aztán minden vágyát teljesíteni a másiknak!

6. A veszélyes jelek felismerése

Kommunikáció, bizalom, csodás szex: látszólag minden remekül halad, viszont figyelj az intő jelekre a felszín alatt!

- A saját életed darabokra hull, ha nem vagy vele. Szinte mindig otthon ülsz és várod, hogy hívjon, alig találkozol a barátaiddal, sosem mész el senkivel inni egyet a közeli bárban munka után. Mit tegyél? Találd meg a helyed a világban egyedül is,  ne függj tőle!

- Megállapodtok mindig, hogy mikor váltok el egymástól. Mit tegyél? Először is ne pánikolj, hanem próbáld meg enyhíteni az elválás fájdalmát, ha lehet, tegyétek csodás élménnyé az együtt töltött órákat!

- Mindig te utazol, te hívod, te költesz a kapcsolattartásra. Mit tegyél? Mondd el neki őszintén, hogy mi bánt, s valamilyen viszonzásra vágysz!

- Nagyon nehéz hűségesnek maradni, ha nem vagytok együtt. De mit tegyél? Ha másképp nem megy, állapodjatok meg egy nyitott kapcsolatban! Viszont tudd, hogy az állandó megcsalás összetöri a szívedet!

7. Együtt, vagy külön?

Eljön az a pillanat is egy távkapcsolatban, mikor feltesszük egymásnak a kérdést, vajon "hol is tart ez a kapcsolat?" Ha mind a ketten együtt akartok maradni, akkor egyeztessétek össze, hogy mikor tudtok együtt lenni, vagy legalább, mikor költözhettek majd össze! Na és mi van, ha az egyikőtök megveti a lábát? Ha a másik kihagy egy megbeszélt találkát, az egy intő jel lehet! Egy igazán erős kapcsolat azonban minden nehézséget áthidal, sőt képes akár éppen a külön eltöltött időtől erősödni!

 

Forrás: Ezoterikus.hu