Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Bonyolult az életed? Lehet, hogy a neved miatt?

Rendezvényekre kell egy jósda!

Csupán néhány programötlet a 200-ból:

Ismerje meg további ötleteinket! Családi nap, céges rendezvények, privát partyk, bálok? 17 évnyi tapasztalat, megújuló ötletek, ingyenes dekoráció!

Holdnaptár

Melyek a leghamisabb párkapcsolati illúziók? Ebbe buknak bele sokan...

Közzétéve: 2019. 03. 13. Írta: EGG Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 72 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megláttam, megszerettem – ritkán hallani, de azért elég romantikusan hangzik. Nem mondom, hogy nem történik meg, magam is átéltem már hasonlót zsenge lánykoromban.

 

Egyik kedvenc filmem, talán te is ismered: a Szerelem hullámhosszán. Röviden a történet azok kedvéért, akik még nem nézték meg, hátha kedvet csinálunk hozzá:

Egy kisfiú betelefonál a Kánya Kata jellegű éjszakai rádióműsorba, és elpanaszolja, hogy édesapja egyedül él az anyuka halála óta. Õ szeretne mellé valakit, neki is hiányzik egy anya-kép, magyarul magányosak. A telefonálások, mert több is volt, hatására levéláradat indul meg a férjvadászoktól. Egy újság hírül adja, hogy az édesapa postakocsival kapja a leveleket a nőktől, akik szeretnének a társává lenni. Egy újságírónő az állam másik végéből megbízást kap, hogy írja meg a sztorit, közben beleszeret a bársonyos hangú apába ő maga is. Nincs tudatában érzéseinek, nehezen sikerül összehozni a találkozót is… Nem szeretném lelőni a poént, a lényeg már elhangzott.

 


Neked vannak párkapcsolati illúzióid? Rombold le a gátjaidat, lásd meg a lényeget!

Te milyen hibát követsz el újra és újra? Ha fel akarod tárni a problémák gyökerét, mert egyedül nem megy... Hívd Nórát, s asztrológiai elemzés keretében választ kapsz a kérdéseidre!

Bejelentkezés: + 36 (70) 311 61 25Sosem találkoztak, mégis egymásba szerettek.
Másik véglet, amikor évek óta szomszédunk, munkatársunk, barátunk valaki, aztán egy reggel arra ébredünk, hogy más szemmel nézzük.

Hogy is van ez?

Megvannak a magunk ideái az elképzelt lehetséges társ összes jó és minimális rossz tulajdonságaival. Kiszínezünk magunkban egy képet, álmodozunk széles válláról, izmos karjáról, ahogyan magához ölel és úgy csókol meg, mint a szenvedélyes szerelmes filmek sztárjai. ..,és igen, kicsit hasonlít az aktuális filmsztárhoz,csak mégis szebb tőle egy fokkal. Természetesen nőtlen és a mi telefonunkat várja naphosszat…

Aztán körbe nézünk és felébredünk, meglátjuk embertársainkat, elsőként magunkat a korántsem tökéletes alakunkkal, nem dolgoznak rajtunk sem fodrászok és sminkesek minden nap 4 órát, elvárásaink is egy bizonyos szintre csökkennek.

Éljük napjainkat, míg egyszer feltűnik, hogy Pistinek milyen szép kék a szeme, vagy Lacinak elandalít a hangja, ez utóbbi meglátszik a telefonszámlánkon is, mert véletlenül mindig az ő számát találjuk meg, ha beszélni akarunk valakivel… Péterről kiderül, hogy hatalmas termete hatalmas lelket takar, ahogy egy barátnőm mondja, akinek nagyon bejönnek a mackók: „kisebb kasztniban el sem férne ekkora lélek”.

Észrevétlenül szeretünk bele abba az emberbe, aki homlokegyenest különbözik a lányszobánkban megálmodott kedvesünktől. Elnézzük neki különc szokásait, vagy éppen imponál is, észrevétlenül lopja be magát, talán tudtán kívül a mindennapjainkba. Része az életünknek.
 
Volt egy osztálytársnőm, akit kinevettek a többiek, csak mi, a két barátnője mondtuk neki, hogy megvalósíthatja álmait. Az volt az elképzelése, hogy Amerikába megy férjhez, ami akkoriban főbenjáró bűnnek számított. Volt egy ideája, nem fűzött konkrét testi jegyeket a képhez, pusztán a lélekre összpontosított. Ki lehet találni ma hol él. Örömmel jegyzem meg, hogy a házassága boldog.

Igen, a rejtély kulcsa a lélek. Ez a furcsa, szívfájdító valami, ami lényünk alapját adja, mely nélkül elképzelhetetlen bármilyen jól sikerült tevékenység. Legyen az bármilyen apróság, ha lélekkel végezzük el a munkát, az meglátszik majd rajta. Gondolj csak Nagymamád süteményeire – mit gondolsz mitől volt olyan finom? A szívét és a lelkét adta bele. Mindent így kellene csinálni és a világ nem itt tartana. (Azért megjegyzem, ha lassan is, de változik a körülöttünk lévő rezgés, érezni hatását a mindennapokban.)

Csak kérned kell

Tudd, hogy mit szeretnél, legyenek pontos elképzeléseid az érzésekről, a tulajdonságokról. Elképzelni egy életet magadnak, nem olyan nehéz. Hibázni ott szoktunk nagyot, hogy az elképzeléseinket úgy alkotjuk meg, hogy mi magunk sem tudjuk, valójában mit szeretnénk kezdeni az életünkkel.

Vigyázz mit kérsz, mert megkapod!

Tisztában vagy vele, hogy mit kaphatsz egy férjtől. De te vajon mit vársz magától a házasságtól?
Tudod, milyen lenne számodra az ideális szerető. Ismered annyira a saját testedet, hogy valóban biztos lehess benne, jól fogalmaztad meg az elképzelésedet a társadról?
 
Családot, nyugodt életet szeretnél, olyan partnert keresel, aki korban, kvalitásban érett és megközelíti az eszményi apa képét. Elgondolkodtál már rajta, vajon ő milyen feleséget szeretne magának?

Egyedül is éltem már és kapcsolatban is. Az ideáim és a valóság időnként köszönőviszonyban sem voltak egymással. Hasonló problémák kiküszöbölésére csak egy javaslatom van számodra is, a magam számára is: ha ugyanazon az ösvényen jársz, melyen a leendő társad is, vagy aki este hazaér munkából és megcsókol, akkor jó úton jársz. Minden hamis felhang, ami megjelenik egy kapcsolatban, egy-egy repedés az alapkövön. Minden közös cél közelebb hoz egymáshoz.
 
A változásoknak magadban kell kezdődnie, mely kihat majd a körülötted élőkre, körülményeidre is.
Forrás: Ezoterikus.hu