Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Bonyolult az életed? Lehet, hogy a neved miatt?

Rendezvényekre kell egy jósda!

Csupán néhány programötlet a 200-ból:

Ismerje meg további ötleteinket! Családi nap, céges rendezvények, privát partyk, bálok? 17 évnyi tapasztalat, megújuló ötletek, ingyenes dekoráció!

Holdnaptár

5 ok, amiért a férfi biztos félrelép!

Közzétéve: 2019. 03. 11. Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 74 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

„Egy kapcsolat céljai annyira nehezek, hogy két embernek kell vinnie, de néha háromnak” - mondta Alexander Dumas fia a múlt században, de ez a mai napig is érvényes!

 
A statisztikák szerint a férfiak közel 76% lép félre, és csupán 13% elégszik meg a szexuális fantáziában való kielégüléssel (nőknél ez az arány 25%). Megkérdeztünk néhány hímneműt, ők mitől szenvednek, s mi viszi őket rá az esetleges félrelépésre. A megcsalókat alapvetően 5 csoportba lehet osztani. Ezek a következők:

Don-Juan szindrómások:

A férfiak kis százaléka ebbe a csoportba tartozik, ami egy idegi eredetű állapot. Ebben az esetben a férfiak kóros önmegerősítést keresnek a lehető legtöbb szexuális kapcsolat létrehozásával. Az ilyen típusú emberek egyértelműen nem lépnek be a házasság kötelékébe és képtelenek komoly kapcsolat létrehozására. De, ha mégis frigyre lépnek, akkor sem képesek ezeket az indíttatásokat legyőzni még a legjobbnak tűnő házasságban sem.

Szexuális bosszúállók:

Az ilyen férfiak egy különleges csoportot képeznek. Õk azok, akik életük valamely szakaszában lelki sérülést szenvedtek nők által. Ez lehet akár családi vagy párkapcsolati szerencsétlenség. Ezáltal a női nem minden tagján bosszút akarnak állni azzal, hogy megalázzák, és a lehető legtöbb szenvedést okozzák nekik.

Unaloműzők:

A legveszélyesebb egy kapcsolatban az unalom. Az unatkozó férfiak szinte biztosan máshol keresik a felfrissülést, még jó házasság esetén is. A legtöbb férfi szereti az izgalmat, a kalandot, és félre lépnek akkor is, ha nem akarnak válni. Ezek a kapcsolatok szinte mindig rövid távúak, és szigorúan titkosak. Ám, ha fény derül rájuk, többnyire válás a vége.

Érzelmi izolálók:

Gyakran előfordul, hogy a férfi a családban, mint abszolút vezető, védelmező és eltartó funkcionál. Ilyenkor a feleség elköveti azt a hibát, hogy nem fordul a férjéhez ügyes bajos dolgaival, hogy tehermentesítse kicsit, és ezt gyermekeiknek is megtiltja. Ezáltal észrevétlenül is megteszi az első lépést az elhidegülés irányába. Ilyenkor a férj,azt érzi, hogy senki nem próbálja megosztani vele életét, és ki van zárva a család életéből. A helyzetet könnyen lehet orvosolni, ha belátjuk hibánkat. Csupán meg kell nyílni a másik fél előtt és közel engedni magunkhoz. Amennyiben ez nem történik meg, az ilyen férfi unott és elkeseredett lesz, és könnyedén a csapdájába eshet egy csábítónak, aki ügyesen titkolja valódi énjét.

Szexbe menekülők:

Ebbe a típusba tartozó férfiak a problémáikat megpróbálják átvinni a szexuális élet szférájába. Mivel a feleségüknek nem merik beismerni gondjaikat, ezért a megoldást kapcsolaton kívül keresik, ahol nyugodtan megnyílhatnak, mivel a szerető biztosan nem mondja nekik hogy „Én megmondtam!”.
Forrás: Ezoterikus.hu