Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Az exek négy típusa: melyiktől óvakodj?

Közzétéve: 2018. 03. 09. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 317 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

"Add Istenem, hogy ostoba és csúnya legyen!" - imádkozunk jó előre, ha arra ítélne a sors bennünket, hogy megismerjük kedvesünk volt párját. Persze a legtöbb esetben szó sincs erről.

 
Ha aztán előttünk áll teljes valójában az EX, akivel drágánk rövidebb-hosszabb időt, de együtt töltött az asztalnál, az utcán és az ágyban, akivel együtt nyaralva nevettek a világon, s akivel érdekes programokon vannak túl. Akit a szerelmünk korábban ugyanott és ugyanúgy érintett meg, aki iránt talán ugyanúgy érzett, ahogyan irántunk is.

Nagy levegő... 1, 2, 3… Mielőtt legszívesebben elrohannál, vagy kiabálnál a dühtől, próbálkozz meg egy mosollyal, utána igyekezz kipuhatolni, melyik típussal állsz szemben!

1. A megértő

Nos, aki annyira ismeri kedvesedet… aki megért minket, aki talán tudja, hogy most féltékenyek vagyunk, aki akár még kis anekdotákkal is akar tanácsokat adni kedvesünk kezeléséhez... Nos, tőle óvakodj! Õ valójában az, aki tökéletesen semmibe vesz téged. Mert ő jobban tudja, mert köztük valami "más" volt, akinél az egyetlen esélyed, ha nem mész bele a játékába és nyugodt maradsz! Meghallgatod, mosolyogsz és utána tudva, hogy a párod most már a tiéd, odébbállsz. Így ni, jól csináltad! Később még mindig feltehetsz néhány óvatos kérdést a párodnak, hogy megnyugtasd magadat az igazságról!

2. A jó barát/nő

A kapcsolatnak vége, de hát ők ketten olyan jól megértik egymást, hogy mégiscsak megmaradtak barátoknak. Érdekes módon neked is szimpatikus lehet az ex, hisz szórakoztató és kedves. Légy nyitott és figyeld a párod viselkedését, s leginkább azt, kinek a pártján áll a lényeges dolgokban! Ha már veled van és nem vele, az egyértelmű bizonyíték arra, hogy elmúltak benne az érzések. Ha te nem akarsz az ex legjobb barátja/barátnője lenni, akkor is fogadd el a jelenlétét, ne húzd le őt a párod előtt, - épp elég, ha megvan róla a véleményed és más körökben öntöd ki a szíved! De ezt is tedd óvatosan, hisz a közös ismerősök visszamondhatják véleményed…

3. A szomorkás

Aki veled nem foglalkozik, csak saját magával, a bánatával, a könnyeivel és a kedveseddel, akitől biztatásra és megértésre vágyik... Az a típus, aki képes tökéletesen tönkretenni egy jónak induló estét, akinek befelé forduló frusztrációja úgy tapad ránk, akárcsak a bűntudat iszapos hálója, melyből szabadulni képtelenek vagyunk. Ne engedd ezt neki, főleg, ha kedvesed is minden alkalommal a padlón van a találka után! Õ valahol a szíve mélyén örül, hogy nektek újabb napotokat tehette tönkre. Párodnak muszáj megmondania neki, hogy a sírása nem segít, már nem fog visszatérni hozzá! A kommunikáció tartalma legyen egyértelmű, még akkor is, ha az fájni fog az exnek.

4. Aki állandóan jelen van

Nem, nem lakik a közelben, de a lakás tele van a "hagyatékaival". Kávéfőző, párna, képek, sms. Hisz olyan jó fej volt, ráadásul ízléses, és milyen klassz volt vele. No igen. Itt a probléma gyökere sajnos a partneredben van, akinél csupán a „hirtelen halál” módszer segít: számonkérés, vagy csapdába csalás. Ajánlj neki egy munkát, vagy egy utazást az exe lakóhelye közelébe, ha ráugrik tudod, hogy egy olyan valaki után szaladsz, akinek a szívét még a régi kedves tartja rabul!
Forrás: Ezoterikus.hu