Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Női kérdések: top 10! Mitől akadnak ki a férfiak?

Közzétéve: 2018. 03. 05. Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 320 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Természetünkből adódóan hozzászoktunk a kérdezéshez. Gyermekkortól kezdve nemcsak látás és egyéb érzékelési módon tanul az ember, hanem kérdezősködés segítségével is...

 
Hol? Miért? Hogyan? Fejlődünk, okosodunk, ám a kérdésekből mégsem fogyunk ki sosem. És mi nők távolról sem vagyunk túl eredetiek kérdezősködésben, mint ahogy azt a férfiak szeretnék. Íme a Top 10-es lista a női kérdésekről és a férfi válaszokról úgy, hogy férfiakat kérdeztünk meg...

1. kérdés: „Szeretsz engem?” - valószínűleg ez a leggyakoribbak egyike.

Válasz: „Igen!”

Van, amikor a kifli csak egy kifli, és nem egy szimbolikus félhold. Tehát nem érdemes a válaszon filozofálni, túlkombinálni stb. Ugyanakkor még a legbékésebb férfit is kihozza a sodrából, ha ezt naponta százszor megkérdezik tőle. A férfiak, úgy gondolják, ha együtt élnek valakivel, vagy virágot visznek a randira, és foglalkoznak párjukkal, akkor az elég egyértelmű jele szerelmüknek. Nem éreznek kényszert arra, hogy folyamatosan szerelmet valljanak.

2. kérdés: „Mennyire szeretsz?”

Válasz: „Nagyon!”

Míg a reklámokban az ilyen sms mosolyt csal a férfiak arcára, addig a való életben szinte biztosan csak felbosszantja őket. Sőt minél gyakrabban bombázzuk ilyesmivel, annál bosszantóbbá válik. Mivel a férfiak egyszerűen gondolkodnak, ne is számítsunk összetett válaszra.

3. kérdés: „Szerinted híztam?”

Válasz: „Édesem, csodálatos vagy, mint mindig”

Teljesen egyértelmű, hogy a párunk észreveszi, ha felszedtünk egy kicsit, de senkinek nem esik jól, ha a szerelme kritizálja őt. Gondoljunk bele, hogy mi sem szívesen tennénk ezt. Ráadásul a férfiak tudják magukról, hogy ők sem tökéletesek. Tehát ezt a kérdést a legjobb, ha elfelejtjük. Nem kell felhívni a hibáinkra a figyelmet, mert az aztán senkinek nem lenne jó.

4. kérdés: „Tetszik az új frizurám (szoknyám, blúzom, sminkem stb.)?”

Válasz: „Most komolyan: nagyon”

Valójában elég ritka, hogy egy férfi magától észrevegyen ilyen dolgokat. Így ezzel a kérdéssel egyenesen megkönnyítjük párunk életét.

5. kérdés: „Jó volt?”

Válasz: „Nagyon!”

Ez a kérdés általában, szeretkezés után hangzik el, és bármilyen meglepő 50-50 %-ban teszik fel férfiak és nők. Egyébként ez a kérdés is a „hasznos” kategóriába tartozik, hiszen azt jelenti, hogy nem csak a saját magunkkal vagyunk elfoglalva, hanem partnerünk kielégülése is fontos.

6. kérdés: „Mire gondolsz?”

Válasz: „Tulajdonképpen semmire.”

Erre a kérdésre valószínűleg a nagy többség azt szeretné hallani, hogy „drágám azon gondolkodtam, milyen szerencsés fickó vagyok, hogy vagy nekem!”. De most komolyan. Ha párunk a hét minden napján és a nap 24 órájában ránk gondolna, nemcsak a munkahelyéről rúgnák ki, de valószínűleg diliházba is zárnák. A férfiaknak ugyanúgy van más érdeklődési körük, mint nekünk, például sport, barátok stb., de ettől még szeretnek minket.

7. kérdés: „Megcsaltál?”

Válasz: „Hogy juthat eszedbe ilyen butaság? Természetesen nem!”

Valójában ez teljesen másként is lehet. A statisztikák szerint ugyanis a férfiak 62%-a legalább egyszer félrelép. Ha komoly választ szeretnénk kapni, pontosan készüljünk fel arra, mit teszünk, ha borul a bili.

8. kérdés: „Hány barátnőd volt előttem?”

Válasz: „Igazi szerelmem csak egy: Te!

Valójában lehetett 10, 20, vagy éppen 50. Természetesen jó, ha tudunk dolgokat párunk múltjáról, de részletekbe jobb nem belemenni, főleg nem a szexuális életet érintő fejezetekbe. Elvégre most veled van, minek egy másikra emlékeztetni?

9. kérdés: „Emlékszel az első randinkra?”

Válasz: „Természetesen kicsim. Az volt életem egyik legszebb napja!”

A férfiak alap beállítottsága miatt nehezebben jegyeznek meg számokat, neveket, dátumokat. Így ne is próbáljuk számon kérni rajtuk a találkozás helyét, idejét, időjárását és így tovább. Ugyanakkor emiatt ne is haragudjunk rá, inkább vegyünk neki egy szép naptárat, és piros filccel jelöljük be a nevezetes dátumokat. Biztosan hálás lesz érte.

10. kérdés: „Hol és kivel voltál az este?” vagy „Mikor jössz este haza?”

Válasz: „Ma késő estig dolgoztam.” vagy „Pontban este 8-kor.”

Igen fárasztó folyamatosan ezekre a kérdésekre válaszolgatni, hiszen mindannyian szabad emberek vagyunk. Nem éri meg párunkat rendszeresen elszámoltatni minden pillanatáról, mert ezzel csak azt az érzést erősítjük, hogy cseppet sem bízunk benne. Ne felejtsük el a bizalmatlanság a szerelem ellensége.
Forrás: Ezoterikus.hu