Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Bonyolult az életed? Lehet, hogy a neved miatt?

Rendezvényekre kell egy jósda!

Csupán néhány programötlet a 200-ból:

Ismerje meg további ötleteinket! Családi nap, céges rendezvények, privát partyk, bálok? 17 évnyi tapasztalat, megújuló ötletek, ingyenes dekoráció!

Holdnaptár

Új romantikus férfi típus? Létezik?

Közzétéve: 2018. 03. 02. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 388 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A nő szerelemre vágyik, a férfi szabadságra? Ez a kép rég letűnőben van a fiatal nők körében. A nők egy új típusa a szabadságot, tanulást, pénzt és a karriert helyezi előtérbe.

Ez azt jelenti, hogy most már a férfiak vágynak romantikus kapcsolatra?
   
Komoly kapcsolat? Zsákutca!

Nemrégiben furcsa kijelentést hallottam egy fiú ismerősömtől: "Nem akarok tovább szórakozni mindenféle csajokkal. Szeretnék egy nőt, aki igazán komolyan vesz." Ezután persze azt kérdezte tőlem, mint nőtől, hogy miért olyan nehéz ez.

Dani már egy éve szingli és most már kezdi magát frusztráltan érezni. Ok, szexelni mindig lehet valakivel, de valahogy a választottjai közül egyik sem akarta még elkötelezni magát iránta. Jelenlegi flörtje Kata, pontosan tudja, hogy mire vágyik: szabadságra. Komoly kapcsolat? Szabályok? Hűség? Na… ugyan már!

Furcsa eset, hisz Dani nem az a lúzer típus, akiről a tudósok zárt laboratóriumokban pontos leírást adnak. Nem. Dani magas, vicces, szexi és értelmes is egyben. Sőt, érdekes módon, még pénze is van bőven, fiatal, "még csak" 25 éves, de pontosan tudja ő is, hogy mire vágyik: egy nőre, aki mindig mellette van és gyerekekre.

Lehet, hogy le kéne ülniük az embereknek már az első randin egymással szembe és tisztázni, hogy ki mire vágyik pontosan? Mert, hogy vannak még nők, akik komoly kapcsolatra vágynak. Õk azok, akik még nem találkoztak az úgy nevezett rossz fiúkkal, akik miatt később dacból eszük ágában sincs még egyszer hinni egy pasinak!
Forrás: Ezoterikus.hu