Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Bonyolult az életed? Lehet, hogy a neved miatt?

Rendezvényekre kell egy jósda!

Csupán néhány programötlet a 200-ból:

Ismerje meg további ötleteinket! Családi nap, céges rendezvények, privát partyk, bálok? 17 évnyi tapasztalat, megújuló ötletek, ingyenes dekoráció!

Holdnaptár

5 ok, amiért a nők megcsalják párjukat!

Közzétéve: 2019. 02. 20. Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 93 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A nők sem angyalok, ugyanúgy félre lépnek, mint a férfiak. Bár ők más okból, ugyanis felmérések szerint 70% a rossz házasságra hivatkozik, de csak 13% nem szenved lelkiismeret furdalástól.

 

A nőket félrelépésük oka és módja szerint szintén öt csoportba lehet osztani, akárcsak a férfiakat.

Szexuális elégedetlenség:

Magyarázatként sok nő hivatkozik, arra hogy rossz a szexuális élete. A legnagyobb hibát pedig azzal követik el, hogy igyekeznek ezt a párjuk elől minél jobban titkolni, megfosztva magukat attól a lehetőségtől, hogy megoldják a problémát, és inkább máshol keresik a kielégülést.

Szabadulás vágy a pszichológiai függőségtől:

Előfordul, hogy a nők úgy érzik, kapcsolatuk gúzsba köti őket, és megszűnik az egyéniségük, emiatt próbálnak függetlenedni párjuktól oly módon, hogy félrelépnek. Ezekben a kapcsolataikban azokat a tulajdonágaikat tudják felszínre hozni, melyeket szerintük kénytelenek a kapcsolatukban elnyomni. Nem ritka, hogy egyszerre több románcot is folytatnak, és mindegyikben másféle szerepet játszanak.

Beszélgetőtárs keresése:

Bármilyen meglepő elég sok nő a szeretőjétől nem elsősorban szabadságot és szexuális kapcsolatot vár, inkább megértő társat keres, akivel meg tudja beszélni azt, ami a szívét nyomja.

Bosszú:

A szemet szemért elven működik ebben az esetben a megcsalás, azután hogy fény derül a másik fél hűtlenségére. Többnyire, azért választják ezt a megoldást, mert nem mernek kilépni a kapcsolatból, viszont vissza akarják szerezni önbecsülésüket, vagy éppen a „ha neki lehet nekem is” alapon és ehhez, morális támogatást keresnek szeretőjükben.

Új partner keresése:

Amikor a szerelemben elmúlik a kezdeti lángolás, sok nő szeme elől eltűnik a rózsaszín köd, és mélységesen csalódik párjában. Ekkor egyből el kezdi keresni a következő potenciális jelöltet, és amikor úgy érzi megtalálta, hajlandó egész addigi életét minden gondolkodás nélkül feladni. Ezek a nőknek gyakran az egész életük rámegy a keresésre.

Forrás: Ezoterikus.hu