Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Amilyen a vércsoportod, olyan vagy a szexben!

Közzétéve: 2021. 02. 15. Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 19 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tudtad, hogy a vércsoport alapján nemcsak azt lehet megállapítani, hogy mit tanácsos enni, hanem azt is, hogy mire vagy képes az ágyban? Most kiderül!

 
Tudósok állítják, hogy azok, aki A vércsoportúak erős szexualitással rendelkeznek és igen aktívak. Folyamatosan keresik a lehetőséget, hogy hol vezethetik le energiájukat és képtelenek egy helyben maradni. Szeretnek kísérletezni az ágyban, ezzel pedig teljesen kifárasztják partnerüket.

A B vércsoportú emberek nyugodtabbak és szerényebbek, ha az intimitás területéről van szó. Nem szeretnek kirakatban lenni, és nem tudják magukat teljesen elengedni. Általában az ágyban nem szeretnek kísérletezni, ám a partnerük nem szokott ezen megsértődni.

Az AB vércsoporttal rendelkező emberek olyanok, mint a trójai faló. Első ránézésre nyugodtnak és visszafogottnak tűnnek, hajlamosak kritizálni mindenkit beleszámítva önmagukat is. De amint szexre kerül a sor temperamentumosakká, és szenvedélyesekké válnak. Mindezek mellett igen érzékeny a lelkiviláguk így könnyen előfordulhat a nagy ágyjelenetek közben pár könnycsepp is.

A szenvedélyes játékok nagy bajnokai ellenben a 0 vércsoportúak, ami egyébként a legritkább vércsoport. Bármilyen meglepő, az e típusba tartozó emberek könnyen magukba fordulhatnak, és hiába álmodoznak mindenféle erotikus csatákról, nem gyűjtenek sosem elég bátorságot hozzá, hogy megvalósítsák őket.
Forrás: Ezoterikus.hu