Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Titkos Angyali Számkombináció

Rendezvényekre kell egy jósda!

Csupán néhány programötlet a 200-ból:

Ismerje meg további ötleteinket! Családi nap, céges rendezvények, privát partyk, bálok? 17 évnyi tapasztalat, megújuló ötletek, ingyenes dekoráció!

Holdnaptár

Hogy éld túl a szakítást? Könnyebb, mint gondolnád!

Közzétéve: 2020. 02. 13. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 223 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Elmész egy randira egy újdonsült jelentkezővel, és amint megfogja a villát, egyből eszedbe jut a volt barátod. Innentől kezdve nemcsak te nem tudsz ráfigyelni...

 
...de ő is észreveszi majd, hogy valami nincs rendben. Természetesen nem fair a másikkal szemben, ha összehasonlítjuk az előzővel. Ám, megtörténik, akaratlanul is.

Ilyenkor hazamész és eltöprengsz, hogy „na, ezt most miért csináltam?”. Hisz én akartam szakítani! Vagy lehet, hogy nem vagyok túl rajta? Túl lenni valakin így is, úgy is nehéz. De miért is szakítasz? Mert egyszerűen nem vagytok egyformák, és ez állandó vitát okoz köztetek. Esetleg egyforma személyiséggel bírtok, de mégis valamiért két különböző utat jártok.

Persze mindenhol akadnak krízishelyzetek, - kisebbek vagy nagyobbak. De ugye meg akarjuk oldani őket!? A baj akkor van, ha már nem is akarunk megoldást találni. Vagy esetleg találunk, de csak átmenetileg. Valaki szerint a krízisek által erősödik egy kapcsolat, de másokat épp ez emészt fel.

Még nehezebb a helyzet, ha valakit szeretsz, de belátod, ennek már így nincs értelme. Persze, most mondhatnák sokan, hogy a szerelemnek nincs értelme, hanem csak úgy van. De mégis! Kell, hogy a kapcsolat örömet okozzon, és többet süssön a nap, mint essen az eső!

Előfordulhat az is, hogy utólag jössz csak rá, mennyit is jelentett neked a másik. Ha a másik is így érzi, lehet újra kezdeni. De jól gondold meg! Azt érezd, hogy ő az igazi, és ne azt, hogy hiányzik és képtelen vagy kitölteni az életedben az űrt nélküle!

Hogy te ki vagy, nem egyenlő azzal, hogy kivel vagy.
Forrás: Ezoterikus.hu

Bezárás