Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Hogyan juttassam orgazmushoz a kedvesem?

Közzétéve: 2018. 02. 12. Írta: Dr. Pándy Mária Forrás: Mediterrán Tanácsadó Iroda
Értékelés
Ez a cikk 342 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az előző orgazmusról szóló eszmefuttatásom után megírtam ezt a másodikat is. A kettő között több év telt el. Ahogy elolvastam ez előző cikket, észre kellett vennem saját lelki fejlődésemet is.

De nem javítom ki, akkor így gondoltam. Hátha vannak, akiknek ez segít? Mára már „letisztultak” a gondolataim, több a tapasztalatom is. Most ezt gondolom:

Még többet olvashatunk a címben szereplő kérdésekről képes magazinokban, női és férfi újságokban, mint öt évvel ezelőtt. A TV népszerű show-műsorai is foglalkoznak a témával! Nagy az érdeklődés: megfelelek-e mint férfi és mint nő az elvárásoknak? Ezzel a kérdésfeltevéssel sok lapot el lehet adni! Nő a nézettség! És manapság már csak ez a szentség….

A férfi: Tudok-e orgazmust „okozni” kedvesemnek, vajon el tudom-e juttatni a „hetedik mennyországba”?(Érdemes odafigyelni a kifejezésre! A magyar nyelv csodálatos!) Mennyire vagyok „jó” férfi? Megfelelő-e a merevedésem, megfelelő ideig tart az aktus? Elég „ügyes” vagyok az ágyban?

A nő: Megfelelek-e a férfi előzetes tapasztalatainak? A média által sugallt többszörös és hosszan tartó orgazmust hogyan tudom érzékeltetni a párommal? Megfelelő sikerélményt okozok-e neki? Nem fog elhagyni, mert én nem tudok olyan hangokat kiadni, mint a pornósztárok? Van-e egyáltalán orgazmusom, ha nem hallom közben a szférák zenéjét?

Ilyen és hasonló kérdéseket hallok a hozzám tanácsért fordulóktól. Ha a kedves olvasó magára vagy barátaira ismer ezekből, csak akkor érdemes tovább olvasnia!

Müller Péter nagyszerű „Titkos tanítások” c. könyvéből idézek még ezek után:

„Ha a csillapult láz és a földre hullt szárnyalás után maradt még benned valamiféle józan emberi szánalom és tisztesség, elmész egy szexológushoz. A megértést most már az ő segítségével folytatod tovább.

És ez manapság csak a legritkább esetben mutat fölfelé (vagyis újra a szerelem, a megismerhetetlen, isteni misztérium felé), hanem lefelé folytatja a titkok kutatását. Vagy a lelkedben kezd el vájkálni, ott turkál a megholt érzések teteme körül. Vagy kifejezetten a testedben keres: megtanítja, hogyan kell a nemi szerveket szakszerűen izgatni…..

Mivel az „égi szerelemből” szexológiai probléma lett, süllyedünk még lejjebb is.

Jön a vibrátor, a műfütyi, a társas és magányos „kielégülés” s a különféle érintkezési pozíciók, amelyek inkább emlékeztetnek egy roppant fájdalmas műtéthez, mint két szerető ember egyesüléséhez. Ha valaki nem az égi, hanem a földi irányba halad, egyre lejjebb zuhan. Ez törvény.”

(Egyetértek Müller Péterrel, lehet, hogy mert szexuálpszichológus vagyok, nem szexológus??:)) Én nem érzem megbántva magam, sorait olvasva, mert teljesen igaza van! „Akinek nem inge, ne vegye magára”, mondja a szólás.)

Lehet, hogy azért lett ekkora probléma az egyébként természetes „kisülés”, ellazulás, öröm-élmény, mert elkezdtünk rá figyelni? Az emberi gondolkodás egyik összetevője az összehasonlítás. Most már az orgazmusunkat is összehasonlítjuk másokéval? Addig, amíg „tabu-téma” volt a szex, intim zónánkhoz tartozott, csak nagyon szűk körben lehetett róla beszélni, fel sem merült, hogy kinek milyen az orgazmusa. Volt a nagy feszültség, ami csak nőtt, nőtt, nőtt és nőttön nőtt, majd egyszer csak megszűnt az ember létezni, eltűnt az idő, a hely, a gondolat, belekerült a „boldog időtlenségbe” és jött utána a kellemes ellazult nyugalom, a lebegés. Ki tudta, hogy ez mennyi ideig tart? Ki nézi ilyenkor az órát? Ki figyel oda? Élvezi és kész. Nem elemez, nem hasonlítgat, nem stresszeli magát, hogy vajon megfelelek-e? Ezt vették el a mai lányoktól! Ezt a természetes örömet, amely mindenkinek jár, aki szerelemmel szeretkezik. Ja, ha nem szerelemmel?? Akkor lehet lefelé indulni! És egyre több trükköt kell bevetni, mert mindig ott marad a hiány-érzet, amit újabb trükkökkel próbálnak meg kitölteni, és csak a fizikai világban való körforgás marad, mert a szárnyalás hiányzik!

Hasonló cikkeket a http://drpandymaria.hu oldalon olvashatsz!
Forrás: Mediterrán Tanácsadó Iroda