Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Bonyolult az életed? Lehet, hogy a neved miatt?

Rendezvényekre kell egy jósda!

Csupán néhány programötlet a 200-ból:

Ismerje meg további ötleteinket! Családi nap, céges rendezvények, privát partyk, bálok? 17 évnyi tapasztalat, megújuló ötletek, ingyenes dekoráció!

Holdnaptár

8 dolog, amit a férfi visszataszítónak tart a nőben!

Közzétéve: 2018. 02. 09. Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 375 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szexinek lenni annyit tesz, hogy felkeltjük a környezetünk figyelmét. Ha valaki taszító, az ugyanúgy felkelti a környezete figyelmét, csak éppen ellenkezőleg hat...

Bár kinek a pap, kinek a papné a férfiak mégis egyértelműen és egybehangzóan meg tudják fogalmazni mi az, ami taszítja őket egy nőben. Ezeket, a hibákat alapvetően 8 kategóriába lehet sorolni.

"Nekem minden mindegy" kategória:

Vannak olyan nők, akik szinte direkt azt sugározzák a külvilág felé, hogy cseppet sem vonzóak és még véletlenül se merje őket senki annak tartani. Főbb jellemzőik: rendetlenség, koszos ruha, rossz lehelet, ápolatlan haj, izzadság szag, smink nyomok a ruhán stb. Ha néha-néha előfordul velünk, hogy nem nézünk ki a legjobban... az megbocsátható, de a férfi, aki először lát minket életében, nem tudhatja, hogy máskor nem így nézünk ki.

Kishitűség:

A férfiak számára a szexi fogalomba, beletartozik, hogy a nő önbecsülése magas legyen. Bármilyen célzás az ellenkezőjére, negatív hatást vált ki belőlük. Ebbe beletartozik a célozgatás a: túlsúlyra, magabiztosság hiányára, kishitűségre, továbbá passzivitás és a sima pamut fehérnemű viselése.

Erőltetett viselkedés:

Ha valaki túlzottan erőlködik, hogy vonzó és szexi legyen, éppen az ellenkezőjét fogja elérni. A férfiak egyből kiszúrják, ha valaki túljátssza a szerepét, és arra a következtetésre jutnak, ha ennyire előadja, hogy vonzó akkor a valóságban cseppet sem az. Ide tartozik: erőltetett naivitás, túljátszás, anyagiasság, túl feszes ruhák, felesleges csábítások, és különösen taszító az agresszivitás.

Akadályok emelése:

Hiába szeretné a nő meghódítani a férfit, sokszor saját maga emel falat. Ijesztő a férfiak számára, ha egy nő: férfias, hangos, hangsúlyozza, hogy nincs szüksége férfiakra, zárkózott, érzéketlennek tűnő, érdektelenséget sugározó.

Rossz szokások:

Sajnos van néhány elterjedt rossz szokás, ami igen hamar elriasztja a férfiakat: dohányzás, alkoholizmus, drogok, körömrágás.

Ízléstelen megjelenés:

Amikor a nő nagy igyekezetében, hogy minél csábosabb legyen, átesik a ló túl oldalára, a férfiak igencsak elborzadnak. Férfi riasztóként működik a: túlzottan tarka–barka ruhák, vakolatnyi smink, tűzvörös rúzs, hajlakk, feszes nadrág szélesebb csípőjű nőkön, rossz fogak és tömény parfüm felhő.

Vulgáris viselkedés:

A következő dolgokat tartják a férfiak vulgárisnak, és ezáltal visszataszítónak: hangoskodás, helytelen beszéd, káromkodás, durvaság, folyamatos flörtölés, hisztizés, folyamatos szexuális célozgatás.

Bizonyos tulajdonságok hiánya:

Ez az a terület, amelyen a legnehezebb változtatni és néha nem is nagyon lehet. A férfiak számára mégis nagyon fontos a belső. Nem túl impozáns tulajdonságok: butaság, humor érzék hiánya, önimádat, féltékenység, hűtlenség, anyagiasság.
Forrás: Ezoterikus.hu