Apró trükkök a házasság fenntartásáért!
Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Bonyolult az életed? Lehet, hogy a neved miatt?

Rendezvényekre kell egy jósda!

Csupán néhány programötlet a 200-ból:

Ismerje meg további ötleteinket! Családi nap, céges rendezvények, privát partyk, bálok? 17 évnyi tapasztalat, megújuló ötletek, ingyenes dekoráció!

Holdnaptár

Apró trükkök a házasság fenntartásáért!

Közzétéve: 2018. 02. 08. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 189 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A házasság összetartó ereje nemcsak a kezdeti nagy vágyakozásból áll. Idővel a két ember lelki kapcsolata lesz uralkodó a testi felett.

A napi megbeszélnivalók, az élmények átveszik a helyét a romantikázásnak, - ha nem figyelünk egymásra. A pozitív érzések teljes tárházát élhetjük át egy kis szerelmeskedés alkalmával.

A kezdeti pezsdítő érzést meg lehet tartanunk, ha elég kreatívak vagyunk és készen állunk rá, hogy örökké megújuljunk.

A hormonháztartás természetesen sokban hozzájárul a változó kapcsolatunkhoz. A szerelem lila köde több, vágyat okozó hormon termelését is okozza, mely lehetővé teszi, hogy akár egész éjszaka öleljük egymást, anélkül, hogy elfáradnánk. Ez a tendencia némelyeknél személyes beállítottságtól függően csökkenhet az évek múlásával. Vannak olyan párok is, akik azonban csak még inkább egymásra hangolódnak. Ez nagyban függ az életükben zajló aktuális eseményektől. Az örömteli újdonságok és benyomások élénkítően hathatnak ránk.

Azoknak, akiknél a hormontermelés alábbhagy, a sok csalafinta ötletelés ajánlott. Ha korábban a gyengédség uralkodott köztetek, akkor itt az ideje egy kis vad romantikázásnak és fordítva!

Beszéljétek meg, mire vágytok! A sok beszéd akár üdítően is hathat kapcsolatotokra.

Gondolj arra, hogy a fantázia csak felcsigázhat mindkettőtöket!

Mi a hosszú, tartós kapcsolat titka? Ezt csak ti ketten tudhatjátok, ha boldoggá és elégedetté teszitek egymást. Amíg az önzőség nem uralkodik el bennetek, örökké küzdötök majd egymás elismeréséért!

Forrás: Ezoterikus.hu