Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Titkos Angyali Számkombináció

Rendezvényekre kell egy jósda!

Csupán néhány programötlet a 200-ból:

Ismerje meg további ötleteinket! Családi nap, céges rendezvények, privát partyk, bálok? 17 évnyi tapasztalat, megújuló ötletek, ingyenes dekoráció!

Holdnaptár

A nők nem úgy vágynak a hímvesszőre, ahogy a férfiak gondolják...

Közzétéve: 2020. 02. 06. Írta: Erdei Ella Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 230 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A vízcsapból is a péniszirigység nem létező problémája folyik. A nők nem úgy vágynak a hímvesszőre, ahogyan azt a férfitársadalom kiszínezi magában. Nem is a méret a lényeg…

 

Az átlagos férfi elégedett önmagával és az ágybeli teljesítményével, evidensnek találja, hogy szerelmese is ugyanúgy látja a dolgokat, mint ő.

Nem egy nő szájából hallottam már a panaszt, hogy párja a saját kielégülése után elégedetten várta az elismeréseket, észre sem véve, hogy kedvese igencsak messze járt az orgazmustól. Bátrabb nők szóvá tették a dolgot, melynek rendre az volt a vége, hogy férfiasságában sértve sommásan megjegyezte az illető úr: „Biztosan elélveztél, csak nem vetted észre…” A kapcsolat lendülete gyorsabban zuhant a mélypont alá, mint a tőzsdei árfolyamok, majd rövidesen véget is ért.

Kérem szépen, ha egy nő orgazmust él át, azt nem fogja sem elfelejteni, sem kellemes masszázshoz hasonló érzésnek betudni. Ritkán, de ejakuláció is bekövetkezik, amit a férfiak rendesen „bepisilésnek” hisznek, és akkor még nem beszéltünk a hüvely és a méh ritmikus összehúzódásáról sem. Szaporább szívverést és patakokban folyó verítéket még csak-csak lehet valahogyan megjátszani, de az előbbieket nem.

Ha férfi lennék, úgy értem, hogy igazi, belevaló pasi, akkor nem félnék megkérdezni a partnernőmet, hogy mit tehetnék még azért, hogy sokkal jobb legyen neki? Egy ilyen kérdés nemcsak lehetőséget teremt a problémák megoldására, de azonnali visszacsatolást eredményez, erősíti a kapcsolatot, mélyíti az érzelmeket.
Széles körben probléma továbbá az is, hogy mire a férfi végez, addigra a nő éppen kezd belelendülni a szeretkezésbe.
 

Hol marad az előjáték? Lerágott csont, de amíg nem tudatosul minden férfiban, hogy az előjáték a reggeli búcsú puszival kezdődik és romantikus esti együtt léttel folytatódik, addig nem beszélhetünk szerelmi egyesülésről. Akkor még csak a szexről szóltunk.

Téged mikor csókolt meg utoljára életed párja? Szex előtt? Nem vagy egyedül. A nők jelentős hányada méltán sérelmezi, hogy a kezdeti udvarlás hevének csillapodtával csak akkor kap csókot férjétől, ha az akar tőle valamit. S minél jobban csókolt, annál biztosabb lehettél benne, hogy orális szexet akar tőled. Nem is lenne ezzel semmi baj, ha a megfelelő előkészületek után, először téged elégít ki a szájával, s csak utána kérné ugyanezt.

Vagy legalább valahogyan kielégítene előtte. Minden nőnek van G-pontja, csak van, aki jobban eldugta… Ha venné a fáradtságot és megkeresné, kincset lelne. De legalábbis odaadó asszonyt kapna cserébe. Természetesen eszébe sem jut megkérdezni erről a véleményedet. A feminizmus feltalálása óta, akár már magad is elmondhatod neki vágyaidat.

Kezdhetnéd a sort, mondjuk azzal, hogy felvilágosítod róla, amikor kedved támad szeretkezni. Csak elsőre nehéz és furcsa érzés, a következő alkalommal könnyebb lesz, míg végül teljesen természetesnek fogod érezni. A férfiak biológiai órája úgy van beállítva, hogy reggel harcra készek, a nők viszont rendszerint szeretik megvárni az esti elcsendesedést…

Ha életed párja pornó-üzemmódban beszél veled az ágyban, és ez téged zavar, egyre jobban zavar, jobb, ha időben a tudtára adod ellenérzéseidet. Ha nem akarja befogni a száját, tömd be neki valamivel. Mondjuk, felkínálhatod a melledet.
Ettől persze könnyen lehet, hogy úgy tűzbe jön, hogy a kilövés hamarabb utoléri, mint a tűzparancs kiadása. Az sem túl szerencsés, de legalább míg kipiheni magát, téged eljuttathat a csúcsra néhányszor.

Valamiért befészkelte magát az agyukba, hogy a hímtag mérete lényeges. Amennyiben azt vesszük alapul, hogy valamit használni kell szex közben, úgy igen, van jelentősége. De korántsem akkora, amekkorát ők tulajdonítanak a dolognak.

Pár fórumot végigjártam az utóbbi időben, és mosolyogtatónak találtam, hogy a férfiasságuk hosszát és körméretét taglalják mindenhol, kétségbe esve kérdezgetve egymástól, hogy vajon az nekünk megfelel-e? Miért nem tőlünk kérdezik meg?

Alapvetően két dolgot kell figyelembe venni, ha szembe találjuk magunkat a kérdéssel: az egyik, hogy a kellő ideig kitartó-e az ágyban, illetve mennyire figyelmes a velünk? A kettő szorosan kapcsolódik, egymás nélkül értelmetlen is lenne firtatni a dolgot.
Beszéltem centiméterekről? Nem. Õk annál inkább.

Ami előfordulhat, hogy az összecsiszolódás időszakában, ami 3-6 hónapig is eltarthat, a megfelelő pozíciók megtalálása nehezebben megy, a kommunikáció kissé döcögősebb, így az élvezet esetleg nem teljes mértékű. A „kint sincs, bent sincs” eset fennállása is egyszerűen orvosolható pozícióváltással, később úgyis ki fog alakulni.
Ilyenkor rendszerint a kevésbé kulturáltak beletaposnak a nők lelkivilágába, hárítják a problémát, ami nem más, mint egyszerű anatómiai eltérés.
Hölgyeim, csak nagyvonalúan el kell nézni ilyen esetben a válluk felett és egy kedvesebb emberrel újra kezdeni. Meg sem érdemli, ha így áll hozzá, hogy a testedet kényeztesse, és te örömökben részesítsd.

Lovagod messze fölötte áll ezeknek a szituációknak és csak a kedvedet lesi, a szerelmetekért él, de mindig ugyanúgy, ugyanabban az időpontban. Ha zavar, meg ne mondd neki. Előbb kapd el a frakkját egy alkalmas pillanatban és hagyd, hogy a magáévá tegyen. Aztán dicsérd meg, mennyire jól esett a változatosság. Legközelebb törekedni fog rá.
Forrás: Ezoterikus.hu

Bezárás