Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Bonyolult az életed? Lehet, hogy a neved miatt?

Rendezvényekre kell egy jósda!

Csupán néhány programötlet a 200-ból:

Ismerje meg további ötleteinket! Családi nap, céges rendezvények, privát partyk, bálok? 17 évnyi tapasztalat, megújuló ötletek, ingyenes dekoráció!

Holdnaptár

9 elképesztően vicces tévhit a pasikkal kapcsolatban!

Közzétéve: 2018. 02. 07. Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 377 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mire gondolsz, ha egy szőke, nagy mellű bombázót látsz? Ennek a nőnek mindene meg van? A férfi a lábai előtt hever, örök hűséget és szerelmet esküdözve egy brill gyűrű kíséretében?

Amennyiben ez így van, segítünk változtatni a gondolkodásodon és eloszlatjuk azt a kilenc tévhitet, ami körbe lengi a férfiakat.

Első tévhit:

Minden férfi imádja a dús keblű szőke ciklonokat.

Hát tévedés! A férfiakat nem ez fogja meg elsősorban. Gondolj bele, ha ellátogatsz például Svédországba, - ahol szinte mindenki szőke, ellentétben veled, - a szép barna hajaddal azonnal igazi különleges szépséggé avanzsálsz a férfiak szemében.

Második tévhit:

Minden férfi primitív és csak „AZT” akarja.

A nők eltökélten hiszik azt, hogy csak ők vágynak gyengédségre és érzelmekre, pedig ez nem így van, a férfiak is ugyanezt érzik.

Harmadik tévhit:

A férfiak a szűz lányokat preferálják.

Pedig ha tudnánk, mennyire nem így van! A férfiak kifejezetten megijednek, ha ezzel a mondattal szembesülnek, miszerint: „még szűz vagyok”. Valójában a férfiak a tapasztaltabb nőket részesítik előnyben.

Negyedik tévhit:

A férfiak nem szeretik, ha a nők kezdeményeznek.

Természetesen ez nem így van. Hiszen mindenkinek jól esik, ha kifejezik mennyire szimpatikus a másik nem képviselőinek. Ugyanakkor fontos a mértékletesség!

Ötödik tévhit:

A férfiak kevésbé emocionálisak.

Csak azért, mert a férfiak nem sikongatnak a gyönyörtől, ha látnak egy édes kiscicát, még nem jelenti, hogy hiányában vannak az érzelmeknek, csupán elrejtik őket. Hogy miért is? Gondoljunk csak bele, hogyan nevelik a gyermekeiket, országokat irányítnak, cégeket vezetnek...

Hatodik tévhit:

A férfi szívéhez a gyomrán át vezet az út.

Valójában a férfiak toplistáján a főzni tudás eléggé hátraszorul. Sokkal inkább a gyengédséget, a kedvességet, a nőiességet keresik szívük választottjában

Hetedik tévhit:

Ha az első randi az ágyban végződik könnyűvérűnek fog gondolni…

Sokkal mérvadóbb az első randin az, hogyan viszonyulunk a férfihoz, mennyire könnyen megy a kommunikáció, attól függetlenül hol végződik a randi.

Nyolcadik tévhit:

Ha a férfi udvarol, sok pénzt kell, hogy költsön.

Ez egy örök kérdés, hogy a randin ki és mennyit fizet. A statisztika alapján ez igen változó. Ám a legtöbb sikeres randi során nem szokták a férfiak túllépni az átlagos költségvetésüket.

Kilencedik tévhit:

A legnépszerűbb: „Majd Én megváltoztatom”

Persze nézőpont kérdése, hogy miben eszközöljük a változást. Amennyiben csak arról van szó, hogy a koszos zoknit tegye a szennyes tartóba, az rendben, de teljes személyiségében nem szabad. Ne felejtsük el, az emberek nem változnak, - különösen nem „erőszak” hatására!
Forrás: Ezoterikus.hu