Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Fazonigazítás szőrmentén: 9 intim módi!

Közzétéve: 2019. 02. 05. Írta: Erdei Ella Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 199 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az intim szőrtelenítés is divatirányzatokat követ, de meglepődnénk, ha a kifutón pucér hölgyekkel találkoznánk a műsorokban, akik a legújabb trend követésére csábítanak.

Hites uraink nyilván tapadnának a képernyőre, válogatva a jobbnál jobb fazonok között és segítőkészen megállapítanák, hogy számunkra melyik is lenne az ideális. Lefordítva ez annyit jelent: „Anyukám, de jó nő lennél, ha olyan nő lennél!”

Széles választék

Előzzük meg őket és a médiát, találjuk ki saját fazonunkat.

1. Van aki levetkőzik teljesen

Leborotválhatod csupaszra, ezt úgy is nevezik, hogy brazil fazont készítesz. A legtöbben ennek az irányzatnak hódolnak. Arról nem szól a fáma, hogy egy félresikerült nyírás eredménye lett a csupaszság, vagy valóban ez a cél lebegett a hölgyek szeme előtt. Ha ilyet készítesz kapcsolatod fellendítésére és sötétben nem ismeri fel a helyzetet a kedvesed (van ilyen…), akkor világosítsd meg elméjét villanyt kapcsolva, vagy egy útilapuval megajándékozva.

2. Vékony csíkot igazíthatsz középre,

a többit eltünteted. A csík szélessége az alkatodhoz illő legyen. Ha kevésnek találod a sávszélességet, még mindig választhatod az első pontot. Érdemes a tetejét is megszedni, mégsem állhatsz (fekhetsz) kócosan párod elé.

3. Bikini vonaladra helyezheted a hangsúlyt,

ekkor szélessávon vághattok bele az erotikus szörfözésbe. Hátránya, hogy gyakrabban kell utána igazítani. Előnye, hogy a fehérneműdet nem körvonalazza semmi.

4. Õsbozontot is legalább annyian hagynak,

ahányan az előző megoldásokat választják egyenként. Tehát ugyanúgy divatos lehetsz természetes formádban, mintha hozzányúltál volna. Előnye, hogy nincs vele macera, hátránya annál több lehet. Egyet vegyél figyelembe, ha szerelmednek tetszik ez a módi, semmi pénzért ne vedd elő az ollót.

5. Vénuszdombod marad a régiben, ajkaid csábítóan kivillannak,

ha több fent, semmi lent fazonban gondolkodsz. Meglepetésként érheti párodat egy ilyen akció, előnye, hogy itt sem kell a szőr miatt megszakítani ajkaitok találkozását, hátránya, hogy napi karbantartást igényel, különben veszettül fog szúrni mindkettőtöket.

6. Vastag sávot hagyva,

mintegy iránymutatóként szolgál a sötét éjszakában partnerednek. Felhívás lepedőre, ha nem veszi a lapot, még mindig választhatod az első pontokat.

7. Kreatív szőrfodrászok különböző alakzatokat vághatnak maguknak,

divat a háromszög alapjára és csúcsára állítva is, de készíthetsz szív alakot, monogramot, csak a képzeleted szab határt a megvalósítható ötleteknek. Kényes napokon önmagáért beszél egy Behajtani tilos – tábla, illetve eme piktogram segítségével azt is elmondhatod, hogy számodra vége a kapcsolatnak. Az Egyirányú utca – jelzés is fontos alapkő lehet, ha szóban nem tudod kifejezni egyéb irányú aggodalmaidat. A Körforgalom jelzést viszont nem javaslom…

8. Formát vágva,

az oválissal finoman közölheted, hogy „tojásból lesz a csoda”, útban van az utód. Nem valószínű, hogy érteni fogja, hacsak nem hívod fel rá nyomatékosan a figyelmét.
Rombusz alakban nyírva és francia kártyával a kezedben eme piktogram segít, hogy elmondd, ma a te napod van.
Szívecskét formázva lángoló érzelmeid vetíted szerelmed elé. Ha ezt sem érti, semmit sem fog érteni.

9. Pamacsot is hagyhatsz,

de ha már ilyenre vetemedsz, rajzolj fölé valami vicceset. Szemüveget, mögé ámuló szemeket, vagy egy Picasso rajzot. Műkedvelőknek érdekes lehet.


Hogyan csináld?

Gyantával gyorsan és fájdalmasan, ehhez inkább vedd igénybe kozmetikus segítségét. Nem kell szégyenlősnek lenni, többet látott, mint egy háziorvos, és nem sokkal kevesebbet, mint a nőgyógyászok. Ráadásul neki is olyan van, ami a nőgyógyászokról ritkán mondható el.
Könnyen begyullad (ez a borotválásra is igaz), középidőben csináltasd, és pár napra mondj le a csipke bugyikról. Elő a derékmelegítő pamutlepedőkkel.

Szőrtelenítő krémekkel is dolgozhatsz, tovább tart, mint a gyantáztatás, és lehet, hogy borotválás lesz a vége mégis. Válassz jó minőségű krémet, de legjobb, ha a szájreklámra hagyatkozol és megkérdezed barátnőidet.

Epilátorral az végezzen szőrtelenítést és fazonigazítást, aki nagyon ráér. Áramos és tűs változatban is létezik. Csinálhatja kozmetikus és te magad is otthon.
Lézeres epiláció ügyében kérdezd meg kozmetikusodat, bőrgyógyászodat. Hosszadalmas, ahogyan az epilátoros eljárások mind. Januárban elkezdve, a szilveszteri pezsgőbontáskor is lesz még rajtad szőr, de előbb-utóbb mind eltűnik, türelem és kitartás legyen a jelszavad. Született szőkék és vörösek számára nem ajánlott, mert ugyanúgy ottmarad minden, mint előtte volt.

Borotvával a legnépszerűbb a gyomlálás. Használhatsz férfi és női változatot, az eredmény nagyjából ugyanaz. Drótszőrűeknek talán jobb a férfiborotva, csak ne a férjedét csend el. Legyen külön borotvátok a fertőzések elkerülése érdekében. Előtte kend be nyugtató krémmel, legjobb, ha maga a hab vagy gél is nyugtató hatású, hűsítő anyagot tartalmazó.
Borotválás előtt ollóval készíts tépett fazont, utána fentről lefelé, bentről kifelé haladunk, mint a nagytakarításnál…
Egy irányba húzd a borotvát, a szőr növésének irányába, így kiküszöbölheted (sajnos nem teljesen) a befelé növő szőrszálak előtűnését. Genetikai oka van, ha megjelennek, s ha egyszer felütötte a fejét, a következőkben mindig legyél nagyon precíz és óvatos. Azonnali alkoholos lemosás és gyulladás gátló hatású, nyugtatókrémes kezelés egy hétre lerövidítheti a fájdalmas és nem túl esztétikus vörös hólyagok megjelenését. A krémet addig alkalmazd, amíg az utolsó hólyag is el nem tűnik. Az első borotvált „nagy találkozás” előtt várd ki azt az időpontot, amikor kedvesed távol van tőled egy hétig.
Borotválkozni a gyulladás elmúltával két-három naponként kell, egyébként a mellékhatások sündisznó képében jelentkeznek. Nemcsak a párod arcát fogja szúrni, hanem téged is, de kegyetlenül.
Időnként, amikor még nem túl nagy a szőr, menj el kozmetikushoz és gyantáztasd le. Ezt azért célszerű elvégeztetni, mert a borotválás megerősíti a szőrszálakat, pont úgy, ahogyan a férfiak esetében.

Hajfestéket ne használj színezésre. Soha.
Forrás: Ezoterikus.hu